Huhu~! I znowu komplet - w zielonej paczuszce. Paski typowo wschodnie, więc całkiem stylowy jak dla mnie, choć nie zachwycają, ale kk. x3
Ostatnio zmieniony przez Misa (05-12-2013 o 06h24)
Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 37
Huhu~! I znowu komplet - w zielonej paczuszce. Paski typowo wschodnie, więc całkiem stylowy jak dla mnie, choć nie zachwycają, ale kk. x3
Ostatnio zmieniony przez Misa (05-12-2013 o 06h24)
3 paski xD nie takie złe, przynajmniej dostałam je w miarę sensownych kolorach, więc jestem zadowolona
Lokitty napisał
4 paski w złotej paczuszce.
Może nie są zachwycające ale też nie są brzydkie, a i kolorki całkiem fajne (biały + 3 w ciemnych kolorach). Powodów do narzekania nie mam zwłaszcza, że darmo.
Ja mam sporego farta, codziennie udaje mi się złapać najwyższa nagrodę i jeszcze 50MN do tego.
Pierwsze pudełlko 3 paski Ale nie żaluje bo wcale mi sie nie podobaja
niebieskie, kolejny dzień magiczne cyfry 6 i 50..
Tylko 2 paski Coś czuję że w Święta Bożego Narodzenia dostaniemy coś specjalnego.
4 paski. Coś nie mogę wyciągnąć wszystkiego -.- Ciągle albo 2 albo 4...
Już się nie mogę doczekać ostatniego dnia. Może będzie w prezentach coś niezwykłego?
Ostatnio zmieniony przez Alexja (05-12-2013 o 18h41)
To chyba będą takie komplety jak np. dostepny u Nine strój adwent 2010, a to, czego nie udało nam się wylosować będziemy mogły dokupić.
Czy ktos poza mna liczy na cos specjalnego jutro z okazji 6 grudnia? ;3
Shillo napisał
Misa: co do Francji nie zam zielonego pojecia ;x Ale mogliby
A przycisk dopiero sie pojawil ;P
Edit: wujek google mowi, ze we Francji to swieto w niektorych regionach
Ostatnio zmieniony przez Shillo (05-12-2013 o 22h49)
Misa napisał
Shillo napisał
Odpowiem na to takim pytaniem... czy we Francji w ogóle obchodzi się Mikołajki, bo się nie znam zbytnio?
A tak poza tym, to czy tylko ja przeoczyłam ten dodatkowy przycisk do kalendarza na pasku z lewej, czy on dopiero się dziś pojawił.
Ikan napisał
Ja mam rozkminę..w pierwszy dzień funkcjonowania kalendarza prezentem były sukienki, a ja ich w szafie nie mam, a to oznaczałoby że przegapiłam jeden dzień w kalendarzu, a nie mogę sobie przypomnieć dlaczego i w jakich okolicznościach
dyokira napisał
Ikan napisał
Ja mam rozkminę..w pierwszy dzień funkcjonowania kalendarza prezentem były sukienki, a ja ich w szafie nie mam, a to oznaczałoby że przegapiłam jeden dzień w kalendarzu, a nie mogę sobie przypomnieć dlaczego i w jakich okolicznościach
o_O
1. dnia były bluzki, 2. opaski, 3. buty, 4. naszyjniki, i 5. - czyli dzisiaj - paski.
Żuraw napisał
Nie pamiętam dokładnie. W drugi dzień dużo nowych kolorów tej sukienki, którą dostałyśmy po randce.
Ostatnio zmieniony przez Ikan (05-12-2013 o 23h31)
Nie wiem, czy ktoś już to rozgryzł, choć i tak pewnie wszyscy wiedzą, ale wpisując w wyszukiwarce u Nine np. "6 grudnia", to czy to nie są właśnie rzeczy, które pojawiły się w kalendarzu w poprzednich latach? Bo tak chyba jest. W każdym bądź razie, wpisując ten piękny mikołajkowy "6 grudnia" wyskoczył naszyjnik, także nic wielkiego. Wątpię, żeby obdarowali nas czymś wow z tejże okazji Czekamy do 24.
Pixies napisał
Nie wiem, czy ktoś już to rozgryzł, choć i tak pewnie wszyscy wiedzą, ale wpisując w wyszukiwarce u Nine np. "6 grudnia", to czy to nie są właśnie rzeczy, które pojawiły się w kalendarzu w poprzednich latach? Bo tak chyba jest. W każdym bądź razie, wpisując ten piękny mikołajkowy "6 grudnia" wyskoczył naszyjnik, także nic wielkiego. Wątpię, żeby obdarowali nas czymś wow z tejże okazji Czekamy do 24.
Ostatnio zmieniony przez Ikan (05-12-2013 o 23h25)
A jednak ja zaliczylam wow, bo tego w zadnym razie sie nie spodziewalam ;o
6 lampek ♥
edit: jest jakiś bug, bo lampek wciąż nie mam, a za każdym razem mogę kliknąć na cyferkę w kalendarzu i za każdym razem dostaję MN w nagrodę
Ostatnio zmieniony przez dyokira (06-12-2013 o 00h21)
4 lampki i 10 MN *o*
dyokira napisał
6 lampek ♥
Jak wyżej napisałam, jest bug ^^
4 lampki z różowej paczuszki.
Mam nadzieje, że się wkrótce pojawią. Tylko ciekawe czy w biurze czy w salonie (chociaż stawiałabym na salon).
Wygrałam dzisiaj lampki tylko nigdzie nie mogę ich znaleźć. Jakieś wskazówki gdzie ich szukać?