Mnie lubi liczba 4 = 4 bluzki i dziś 4 opaseczki. ^.^
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
Mnie lubi liczba 4 = 4 bluzki i dziś 4 opaseczki. ^.^
Dobra przełamałam tradycję do 2 rzeczy... dziś jest ich 4 i 100 MN ... całkiem ładne buty muszę przyznać i na szczęście mam i czarny kolor - cud xD
6 par butów + 50 MN, nie jest źle;)
4 pary i 10MN - jest giiiit, grunt, że opaski poszły w komplecie.
fajne buty i 50 MN
Tylko dwie pary dzisiaj ale za to na rosyjskiej sześć ^^ buty średnio ładne, ale z paskiem i żółte, przydadzą się
6 par i 50MM, znowu <3
Są ładne, na pewno wykorzystam je w jakiejś stylizacji na wiosnę.
Uh, tylko 3 pary. Ale i tak są śliczne <3
6 par Z początku nie spodobały mi się, ale teraz myślę że przydadzą się do czegoś
3 pary Coś nie mam szczęścia do tych rzeczy. Mam nadzieje, że jak będzie coś naprawdę ładnego to wylosuje 6.
Beeeh.... 2 pary bucików. Czekam aż w końcu trafi mi się pełny zestaw a tu wciąż kicha. To typowe jak dla mnie.... Życiowy ze mnie pechowiec. ^ ^''
Wczoraj 6 opasek i 50 MN, a dziś 3 pary butów i 10 MN. Ciekawe co będzie jutro, ja liczę na spódniczkę lub sukienkę, a Wy?
Spódniczka czy jakaś fajna sukienka, jak najbardziej!
Poza tym cały czas trafiam trójki. Trzy bluzki, trzy opaski, dziś trzy pary butów. Coś wydaję mi się, że może tak zostać do końca. Ale nie ma co marudzić. Lepsze to niż... Losować po dwa.
a ja mam w różowej paczce 6par i 50MN:) już trzeci raz taki zestaw..w końcu mam w czymś szczęście..
3 grudnia 10 MN i 4 wersje kolorustyczne butów
A dodam jeszcze troszkę poniewczasie, że bardzo mi się podobają opaski z wczoraj.
3 pary w niebieskim prezencie. Szkoda, że nie szeć bo mi się podobają
dzisiaj skromnie, bo dwie pary (tylko kolory nie pasujące mi do niczego ;d) Szkoda, bo buty ładne.
złota paczka 50 MN i 6 par butów
To samo co Ashanti w złotej paczuszce dostałam 50 MN i 6 par bucików <3
Już trzeci raz z rzędu dostałam sześć rzeczy
Ale szczęściara! Ja tylko dzisiaj miałam komplet butów.
3 pary butów: czarne, miętowe i żółte chyba
Niebieska paczka, cztery pary butów, nie pamiętam jakie kolory, ale wiem, że mi się nie podobały i 10 MN.
Ogólnie te buty są... brzydkie przynajmniej jak dla mnie... ._.