2 + 1 szkoda bo akurat tego chciałam zgarnąć cały komplet eeeh
Ktoś zapytał znowu mnie,czy już odnalazłam czego chce,to przypadek stworzył plan,że odpowiedź znam.
Link do zewnętrznego obrazka
"Quod cibus est aliis, aliis est atrum venenum"
2 + 1 szkoda bo akurat tego chciałam zgarnąć cały komplet eeeh
U mnie tak samo dwie z kalendarza + trzecia z apki. Jednak nie żałuje. Mebelki nie w moim guście, żałuje jedynie iż nie zdobyłam MN xd
Niestety tylko dwie komody.
Yay! Chciałam i mam w końcu cały komplecik :3 Ta komoda jest super :3
dzisiaj 3 kolory + 1 komoda z aplikacji ^^
Źle nie jest ;D
U mnie dzisiaj jedynie dwie komody. Eh... przynajmniej to nie ciuszek tylko mebel, a pomieszczenia raczej rzadko edytuję.
eeeh jedynie 2 + 1 dziś zgarnęłam mam nadzieje że szaliki zgarnę wszystkie zawsze jest nadzieja
A mi się trafiło wszystko, akurat wtedy, gdy coś mi się nie podoba. >.<
*Cries* Buuu... tylko dwie pary, a spodnie przecież takie ładniutkie. No nic, najwyżej kiedyś tam dokupię jak mi będzie potrzeba >.>
Ostatnio zmieniony przez Misa (16-12-2015 o 21h22)
Mógłby ktoś przysłać zdj, co się dostawało 22 geudnia?
Będę wdzięczna :*
*Wywrotka* Najlepsze co dotąd się pojawiło w tym kalendarzu i tylko dwie sztuki! Wiecie co? Już na mnie nie robi wrażenie po ile. Jak zabraknie to dokupię. I tak większość z tego gromadzi mi się w szafie i daje więcej roboty do wsadzania w kuferek.
Politujcie sie dajcie jakiś prezent błagam was mam 100 mm i 644 mn
SaraLove7 upominam za spam. O prezenty możesz prosić w innym wątku, "Aniołku, aniołku pod choinką...".
I się zaczęło, więc podbijam temat ^^
Dzisiaj trafiły mi się tylko dwa kolory. Sama opaska całkiem ładna, ale raczej do niczego mi się nie przyda, więc aplikacji nie będę sprawdzać. Liczę, że w kolejne dni będzie lepiej.
Ja dostałam 5 kolorów XD.
Ja też dostałam pięć kolorów i 50mn.Mi się podobają takie luźne ciuszki na pewno się przydadzą do zwykłych styli.
Dostałam 5 kolorów i 50 MN ;3
5 kolorków!
W ogóle w tym roku rzeczy z kalendarza wydają się dużo fajniejsze niż rok temu. Finałowa kiecka prezentuje się o niebo lepiej niż zeszłoroczny koszmarek, ale "zwykłe ciuszki" też są tym razem całkiem spoko. Motyw sówki mnie urzekł, szkoda, że jest tylko na dwóch rzeczach...
Początek kalendarza super, mam nadzieję, że poziom zostanie utrzymany, bo akurat kokardki bardzo mi się podobają. Tym bardziej mnie cieszy, że wpadły mi akurat we wszystkich wersjach kolorystycznych ;3
To ja też się pochwalę
Też mam 5 wersji kokardek Są dosyć ładne i liczę, że kolejne rzeczy będą równie dobre lub lepsze Ciekawi mnie co będzie jutro
Dziś rano otworzyłam na apce dodatkową kokardę by sprawdzić po raz pierwszy jak to jest tam zdobyć szósty kolor a dziś na szybko od niechcenia otworzyłam se przypadkowy prezent i wyszło 5. Zadziwiające szczęście jak na ostatni już mój event na MF
Cztery rajstopy.Plus piąte z aplikacji.
Ostatnio zmieniony przez inna137 (02-12-2016 o 14h36)
A ja znowu dostałam 5+1 XD
Specjalnie zainstalowałam sobie tą apkę, bo chciałam dostać dodatkowy kolor xD
Ktoś już otwierał dzisiejsze prezenty?
Tak, dostałam 4+1 szpilki i 10mn.