Dzisiaj dostałam 4 wersje kolorystyczne (+ piątą z aplikacji) + 10 MN
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-12-2015 o 00h24)
Dzisiaj dostałam 4 wersje kolorystyczne (+ piątą z aplikacji) + 10 MN
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-12-2015 o 00h24)
5 + 1 z aplikacji i 50 MN
oooo dziś szczęście i wpadł komplecik ^^
U mnie również komplecik Mam szczęście nawet, ale jak coś ładnego będzie to na 100% dostanę najmniejszą ilość
Mam nadzieję, że nie zapeszę, ale póki co mam w tym roku szczęście i codziennie dostaję 4-5 wersji kolorystycznych + z aplikacji
Z drugiej jednak strony większości z tych rzeczy prawdopodobnie nigdy nie użyję (not my style)...
U mnie 5 kolorów z kalendarza ( + 6 z aplikacji) + 50 MN
Nawet dobrze mi idzie, choć większość trafia do kuferka... jedynie czarne rajtki mogą mi się przydać xd
2 kolory rajstop + 1 z aplikacji.
Mam cały komplet rajstop, pomijając tą bonusową parę z apki, bo z niej nie korzystam. Raczej mi się nie przydadzą i kolory takie wyblakłe, ale stylizacja sama w sobie ciekawa i może jednak do czegoś założę.
Dziś udało mi się dostać cały komplet No na reszcie szczeście się do mnie uśmiechneło.
Gdy prezent w ogóle mnie nie interesuje, jak buty, które mało kiedy widać w moich stylizacjach, to oczywiście musiałam zgarnąć komplet. Z elementem, który bardzo chcę, pewnie będzie na odwrót c;
Ostatnio zmieniony przez Lahlae (11-12-2015 o 15h09)
tylko trzy elementy za dzisiejszy dzień z kalendarza eeh
Wreszcie komplecik *.*
Fioletowa paczuszka przyniosła szczęście.
Komplet czyli statystyki sie poprawią XD
Byle tak do końca zostało już <3
Bereciki są boskie. Tak właściwie tylko na nie z kalendarza czekałam ♥
Ja to głównie tylko po 2 rzeczy zbieram -_- xD
13 dzień miesiąca nie posłużył mi, bo tak piękne berety, jako jedyna rzecz która mi się w kalendarzu dotąd spodobała, wypadły mi po 3 sztuki, ale przynajmniej tylko raz miałem 2 sztuki.
Całe pięć beretów :3 i jeszcze tylko zebrać ten z aplikacji i będzie sześć :3
6 beretów jest dobrze nie można narzekać XD
4 berety + 1 z aplikacji, nie jest źle
3 berety + 4 z aplikacji nie ubolewam, ponieważ i tak trafiły do kuferka xd
5 kolejnych rzeczy z kalendarza zgarniete pewnie ich nie wykorzystam ale zawsze poprawia statystyki xD
U mnie znów tak samo jak poprzednio .. W sumie butki nawet nawet i może się do czegoś mogłyby się przydać, ale trafiły się nie moje kolory xd
U mnie 4 + 1 z aplikacji, ale oczywiście czarnych butów, które mi się najbardziej podobały, to nie dostałam ;p
Takie śliczne botki i tylko 3 pary... No cóż. Może jutro mi się poszczęści. Zawsze lepiej 3 niż 2. W sumie zbieranie niepotrzebnych kolorów w szafie, tylko ją zagraca.
Piękna ta dzisiejsza komoda ♥ Szkoda, że trafiłam tylko 3 + 1 z apki.