Hm.... A ja przechytrzyłam Leonarda . Zadbałam o mojej Miss potrzeby, itd. potem się wylogowałam, poszłam na dyskotekę, no i udało mi się poderwać Leonarda. A szukałam go z sześć dni...
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 43
#177 23-06-2013 o 23h36
U mnie też 3 dzień bez starucha ^^ tak coś właśnie przewidywałam
#178 24-06-2013 o 00h08
Nie pamiętam już kiedy zaczęłam szukać tego po staruchu, ale przyjmijmy, że chyba 3 dzień stracony, więc jeszcze sporo przede mną. ^^''
AAAAAARGH!! Nienawidzę czekać~! ^^''
#179 24-06-2013 o 09h35
Misa napisał
Nie pamiętam już kiedy zaczęłam szukać tego po staruchu, ale przyjmijmy, że chyba 3 dzień stracony, więc jeszcze sporo przede mną. ^^''
AAAAAARGH!! Nienawidzę czekać~! ^^''
Dlatego najlepiej poczekać z zerwaniem. Nie musisz długo czekać a kasa i MN ci nabija
Ostatnio zmieniony przez YooSti (24-06-2013 o 09h36)
#180 24-06-2013 o 10h52
YooSti napisał
Dlatego najlepiej poczekać z zerwaniem. Nie musisz długo czekać a kasa i MN ci nabija
Żeby móc poderwać nowego faceta musisz najpierw zerwać z wcześniejszym.
#181 24-06-2013 o 11h24
CharlotteYork napisał
YooSti napisał
Żeby móc poderwać nowego faceta musisz najpierw zerwać z wcześniejszym.
Wiem że trzeba z nim zerwać. Chodzi mi oto,że zamiast czekać, aż go poderwiesz (ok 6dni). To nie od razu z nim zrywać tylko odczekać kilka dni
#182 24-06-2013 o 12h20
A to że poczekasz coś zmienia? Chyba że chodzi Ci o to, żeby najpierw wypełnić pozostałe misje a potem zrywać...
#183 24-06-2013 o 14h00
Cóż, 4 dzień samotności Może w skrypcie gry dla tego staruszka jest ustawiona mniejsza szansa procentowa na znalezienie?
Poczekanie IMHO niczego nie zmieni, aczkolwiek fakt, jak ma się mało odłożonych MM, to lepiej nie ryzykować, że nagle zostanie się na lodzie, bez grosza na "wydatki koniecznie" (np. jedzenie)
#184 24-06-2013 o 14h09
No właśnie ja na staruszka polowałam też najdłużej, wszystkich 1-2 dni a milionera z tydzień... Żeby on chociaż dawał miliony
#185 24-06-2013 o 14h16
Hmm.. moja reakcja była bardziej jak *serio? taki staruch?! Fuuu..!*
#186 24-06-2013 o 19h48
Kaliana napisał
Hmm.. moja reakcja była bardziej jak *serio? taki staruch?! Fuuu..!*
Ja za starym brzydalem zerwalam na drugi dzien... Niestety od razu sie nie dalo, wiec zroblam to najszybciej, jak bylo mozna...
#187 24-06-2013 o 19h55
To poczekajcie. Jak przyjdzie wam polować na następnych, to się nie zdziwcie, bo to dopiero początek. Chociaż może i tylko ja mam takiego pecha...
#188 25-06-2013 o 12h37
U mnie dziś stuknął 5 dzień i zaczyna mnie to coraz bardziej irytować, bo nie odkładają mi się żadne MM- praca dostarcza mi tyle, co za czynsz za mieszkanie :I a przecież trzeba coś jeść i tak dalej... w taki sposób to pomrnę z głodu
#189 25-06-2013 o 12h53
Rosette napisał
U mnie dziś stuknął 5 dzień i zaczyna mnie to coraz bardziej irytować, bo nie odkładają mi się żadne MM- praca dostarcza mi tyle, co za czynsz za mieszkanie :I a przecież trzeba coś jeść i tak dalej... w taki sposób to pomrnę z głodu
Głodna faceta nie znajdziesz
Dobrze, że jeszcze są gry. Dorobić na nich można około 170MM jak ma się szczęście.
Kiedy mieszkałam u rodziców, pensja z Piekarki + Chłopak dawały mi 200MM
Teraz kiedy wynajmuję kawalerkę, pensja z Fryzjerki + Chłopak dają 199 MM xD
Kupię tylko tą kanapę i zacznę się przymierzać do zmiany pracy...
Może później wykupię kawalerkę, żeby płacić o połowę mniej. Trzeba kombinować
Wracając do tematu: Ktoś już proponował, żeby pierw odłożyć trochę MM zanim się zostawi faceta. Właśnie wychodzi, że najlepiej 10 dni się pomęczyć żeby być spokojnym na te ewentualne 10 dni poszukiwań
(Można to dopisać do Praktycznych porad)
Rosette! Powodzenia życzę!
#190 25-06-2013 o 12h58
Misa napisał
Gabita17 napisał
Mam problem Chłopak chce mnie zabrac na romantyczna kolacje i musze kupic sukienke za 8000 MM ale ja nie mam tyle i pisze ze tez nie musze kupywac i jak mam isc na randke.??
Wcale nie musisz wykonywać tego zadania. Nie jest obowiązkowe. Jeśli jednak chcesz otrzymać nagrodę za randkę, to zostaje tylko patronat albo doładowanie, bo pewnie mini gierki mało ci się przydadzą.
Patronat czyli??
#191 25-06-2013 o 13h04
A naprzykład chłopak mnie zaprasza na kolację to tylko dzisiaj czy to tez jutro aktualne?
#192 25-06-2013 o 13h16
Gabita nie należy pisać postów pod postem, pierwsze ostrzeżenie (odsyłam do regulaminów).
Informacje o patronacie znajdują się w zakładce Moje konto -> zaproś znajomych (poniżej okienka Licytacje, Forum, Goodies).
Akcje u chłopaka są aktywne tylko jeden dzień.
#193 25-06-2013 o 13h50
Aiamate napisał
Głodna faceta nie znajdziesz
Dobrze, że jeszcze są gry. Dorobić na nich można około 170MM jak ma się szczęście.
Kiedy mieszkałam u rodziców, pensja z Piekarki + Chłopak dawały mi 200MM
Teraz kiedy wynajmuję kawalerkę, pensja z Fryzjerki + Chłopak dają 199 MM xD
Kupię tylko tą kanapę i zacznę się przymierzać do zmiany pracy...
Może później wykupię kawalerkę, żeby płacić o połowę mniej. Trzeba kombinować
Wracając do tematu: Ktoś już proponował, żeby pierw odłożyć trochę MM zanim się zostawi faceta. Właśnie wychodzi, że najlepiej 10 dni się pomęczyć żeby być spokojnym na te ewentualne 10 dni poszukiwań
(Można to dopisać do Praktycznych porad)
Rosette! Powodzenia życzę!
A to tak źle jeszcze nie ma, na 100% wszystko cały czas utrzymuję To tylko takie ponure rozmyślania spowodowane utraceniem nadziei. Właśnie zastanawiam się nad zmianą mieszkania na mniejsze, by chociaż jakieś drobne mi się odkładały na koncie, ale nie wiem jak to się ma do defilady, dlatego poczekam do jutra i zobaczę
#194 25-06-2013 o 15h27
...głupie pytanie z mojej strony, ale...
Po co wam właściwie te mieszkania, kiedy nie jest to związane z pokonaniem kolejnego puntu na liście misji? Na niskich poziomach, gdzie i panowie, i praca naszej Misski wiele kasy nie dają, każdy grosz się liczy...
A samo znalezienie kolejnego kandydata na nowego pieniądzodaja dla naszej miss stanowi chyba po prostu szansę losową - jest ileś tam procent na odniesienie sukcesu, a dobry nastrój i stan miss trochę sukces ułatwiają. A przynajmniej to najbardziej sensowna mechanika, IMO.
#195 26-06-2013 o 10h10
Taaak, za 4 razem Eddie jest mój! ^^
Bałam się, że będę musiała czekać znowu z 10 dni. xD
#196 26-06-2013 o 12h54
"Drogi pamiętniczku, dziś minął 6 dzień poszukiwań i nadal nic... najwidoczniej nie kręcę emerytów."
Śmiać się czy płakać
#197 26-06-2013 o 15h50
Rosette napisał
"Drogi pamiętniczku, dziś minął 6 dzień poszukiwań i nadal nic... najwidoczniej nie kręcę emerytów."
Śmiać się czy płakać
Żyć nadzieją! Moja Estera też chyba "nie kręciła" bogatych emerytów ;D
"Jak człowiek nie marzy umiera" - Ryszard Riedel.
#198 26-06-2013 o 16h25
Jak na razie moja Vena ma branie :--) Pierwszego dnia zerwałam, drugiego poderwałam xD Nie wiem, czy ma to jakiś sens, ale chodziłam po rozstaniu do psychologa.
#199 26-06-2013 o 19h36
Vena napisał
Jak na razie moja Vena ma branie :--) Pierwszego dnia zerwałam, drugiego poderwałam xD Nie wiem, czy ma to jakiś sens, ale chodziłam po rozstaniu do psychologa.
Ja tez chodzilam do psychologa, zeby podniesc nastroj miss. I na podryw zawsze chodze najedzona, zadowolona, umyta i w ogole:) na starego pryka czekalam kilka dni, ale potem kounette wpadl mi za pierwszym razem. Chyba najwiekszy wplyw na to ma szczescie:)
#200 26-06-2013 o 19h51
To w takim razie mam wielkie szczęście!