Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 43

#176 23-06-2013 o 09h11

Miss'całkiem całkiem
Wiktoria709
'Każdy z nas popełnia porażki. No chyba, że żyjesz tak ostrożnie, że nie żyjesz wcale.'
Miejsce:

Hm.... A ja przechytrzyłam Leonarda  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png . Zadbałam o mojej Miss potrzeby, itd. potem się wylogowałam, poszłam na dyskotekę, no i udało mi się poderwać Leonarda.  /modules/forum/img/smilies/content4.gif  A szukałam go z sześć dni...

#177 23-06-2013 o 23h36

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

U mnie też 3 dzień bez starucha ^^ tak coś właśnie przewidywałam

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#178 24-06-2013 o 00h08

Miss'Żółtodziób
...

Nie pamiętam już kiedy zaczęłam szukać tego po staruchu, ale przyjmijmy, że chyba 3 dzień stracony, więc jeszcze sporo przede mną. ^^''
AAAAAARGH!! Nienawidzę czekać~! ^^''

#179 24-06-2013 o 09h35

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Misa napisał

Nie pamiętam już kiedy zaczęłam szukać tego po staruchu, ale przyjmijmy, że chyba 3 dzień stracony, więc jeszcze sporo przede mną. ^^''
AAAAAARGH!! Nienawidzę czekać~! ^^''

Dlatego najlepiej poczekać z zerwaniem. Nie musisz długo czekać a kasa i MN ci nabija

Ostatnio zmieniony przez YooSti (24-06-2013 o 09h36)

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#180 24-06-2013 o 10h52

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

YooSti napisał

Dlatego najlepiej poczekać z zerwaniem. Nie musisz długo czekać a kasa i MN ci nabija

Żeby móc poderwać nowego faceta musisz najpierw zerwać z wcześniejszym.

#181 24-06-2013 o 11h24

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

CharlotteYork napisał

YooSti napisał

Żeby móc poderwać nowego faceta musisz najpierw zerwać z wcześniejszym.

Wiem że trzeba z nim zerwać. Chodzi mi oto,że zamiast czekać, aż go poderwiesz (ok 6dni). To nie od razu z nim zrywać tylko odczekać kilka dni

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#182 24-06-2013 o 12h20

Miss'nieobczajona
Kaliana
...
Miejsce: Warszawa

A to że poczekasz coś zmienia? Chyba że chodzi Ci o to, żeby najpierw wypełnić pozostałe misje a potem zrywać...

#183 24-06-2013 o 14h00

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Cóż, 4 dzień samotności /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Może w skrypcie gry dla tego staruszka jest ustawiona mniejsza szansa procentowa na znalezienie?

Poczekanie IMHO niczego nie zmieni, aczkolwiek fakt, jak ma się mało odłożonych MM, to lepiej nie ryzykować, że nagle zostanie się na lodzie, bez grosza na "wydatki koniecznie" (np. jedzenie)

#184 24-06-2013 o 14h09

Miss'Żółtodziób
...

No właśnie ja na staruszka polowałam też najdłużej, wszystkich 1-2 dni a milionera z tydzień... Żeby on chociaż dawał miliony /modules/forum/img/smilies/blebl.gif

#185 24-06-2013 o 14h16

Miss'nieobczajona
Kaliana
...
Miejsce: Warszawa

Hmm.. moja reakcja była bardziej jak *serio? taki staruch?! Fuuu..!*

#186 24-06-2013 o 19h48

Miss'na całego
prettyzuza
;):*

Kaliana napisał

Hmm.. moja reakcja była bardziej jak *serio? taki staruch?! Fuuu..!*

Ja za starym brzydalem zerwalam na drugi dzien... Niestety od razu sie nie dalo, wiec zroblam to najszybciej, jak bylo mozna...  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

#187 24-06-2013 o 19h55

Miss'Żółtodziób
...

To poczekajcie. Jak przyjdzie wam polować na następnych, to się nie zdziwcie, bo to dopiero początek. Chociaż może i tylko ja mam takiego pecha...  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#188 25-06-2013 o 12h37

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

U mnie dziś stuknął 5 dzień i zaczyna mnie to coraz bardziej irytować, bo nie odkładają mi się żadne MM- praca dostarcza mi tyle, co za czynsz za mieszkanie :I a przecież trzeba coś jeść i tak dalej... w taki sposób to pomrnę z głodu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#189 25-06-2013 o 12h53

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Rosette napisał

U mnie dziś stuknął 5 dzień i zaczyna mnie to coraz bardziej irytować, bo nie odkładają mi się żadne MM- praca dostarcza mi tyle, co za czynsz za mieszkanie :I a przecież trzeba coś jeść i tak dalej... w taki sposób to pomrnę z głodu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Głodna faceta nie znajdziesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Dobrze, że jeszcze są gry. Dorobić na nich można około 170MM jak ma się szczęście.

Kiedy mieszkałam u rodziców, pensja z Piekarki + Chłopak dawały mi 200MM
Teraz kiedy wynajmuję kawalerkę, pensja z Fryzjerki + Chłopak dają 199 MM xD

Kupię tylko tą kanapę i zacznę się przymierzać do zmiany pracy...
Może później wykupię kawalerkę, żeby płacić o połowę mniej. Trzeba kombinować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Wracając do tematu: Ktoś już proponował, żeby pierw odłożyć trochę MM zanim się zostawi faceta. Właśnie wychodzi, że najlepiej 10 dni się pomęczyć żeby być spokojnym na te ewentualne 10 dni poszukiwań /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
(Można to dopisać do Praktycznych porad)

Rosette! Powodzenia życzę!

#190 25-06-2013 o 12h58

Miss'Żółtodziób
...

Misa napisał

Gabita17 napisał

Mam problem Chłopak chce mnie zabrac na romantyczna kolacje i musze kupic sukienke za 8000 MM ale ja nie mam tyle i pisze ze tez nie musze kupywac i jak mam isc na randke.??

Wcale nie musisz wykonywać tego zadania. Nie jest obowiązkowe. Jeśli jednak chcesz otrzymać nagrodę za randkę, to zostaje tylko patronat albo doładowanie, bo pewnie mini gierki mało ci się przydadzą.

Patronat czyli??  /modules/forum/img/smilies/hein.gif

#191 25-06-2013 o 13h04

Miss'Żółtodziób
...

A naprzykład chłopak mnie zaprasza na kolację to tylko dzisiaj czy to tez jutro aktualne?

#192 25-06-2013 o 13h16

Miss'Żółtodziób
...

Gabita nie należy pisać postów pod postem, pierwsze ostrzeżenie (odsyłam do regulaminów).

Informacje o patronacie znajdują się w zakładce Moje konto -> zaproś znajomych (poniżej okienka Licytacje, Forum, Goodies).

Akcje u chłopaka są aktywne tylko jeden dzień.

#193 25-06-2013 o 13h50

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Aiamate napisał

Głodna faceta nie znajdziesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Dobrze, że jeszcze są gry. Dorobić na nich można około 170MM jak ma się szczęście.

Kiedy mieszkałam u rodziców, pensja z Piekarki + Chłopak dawały mi 200MM
Teraz kiedy wynajmuję kawalerkę, pensja z Fryzjerki + Chłopak dają 199 MM xD

Kupię tylko tą kanapę i zacznę się przymierzać do zmiany pracy...
Może później wykupię kawalerkę, żeby płacić o połowę mniej. Trzeba kombinować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Wracając do tematu: Ktoś już proponował, żeby pierw odłożyć trochę MM zanim się zostawi faceta. Właśnie wychodzi, że najlepiej 10 dni się pomęczyć żeby być spokojnym na te ewentualne 10 dni poszukiwań /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
(Można to dopisać do Praktycznych porad)

Rosette! Powodzenia życzę!

A to tak źle jeszcze nie ma, na 100% wszystko cały czas utrzymuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png To tylko takie ponure rozmyślania spowodowane utraceniem nadziei. Właśnie zastanawiam się nad zmianą mieszkania na mniejsze, by chociaż jakieś drobne mi się odkładały na koncie, ale nie wiem jak to się ma do defilady, dlatego poczekam do jutra i zobaczę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#194 25-06-2013 o 15h27

Miss'na całego
Lexa0
...

...głupie pytanie z mojej strony, ale...
Po co wam właściwie te mieszkania, kiedy nie jest to związane z pokonaniem kolejnego puntu na liście misji? Na niskich poziomach, gdzie i panowie, i praca naszej Misski wiele kasy nie dają, każdy grosz się liczy...

A samo znalezienie kolejnego kandydata na nowego pieniądzodaja dla naszej miss stanowi chyba po prostu szansę losową - jest ileś tam procent na odniesienie sukcesu, a dobry nastrój i stan miss trochę sukces ułatwiają. A przynajmniej to najbardziej sensowna mechanika, IMO.

#195 26-06-2013 o 10h10

Miss'nieobczajona
Chauncey
...

Taaak, za 4 razem Eddie jest mój! ^^
Bałam się, że będę musiała czekać znowu z 10 dni. xD

#196 26-06-2013 o 12h54

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

"Drogi pamiętniczku, dziś minął 6 dzień poszukiwań i nadal nic... najwidoczniej nie kręcę emerytów."

Śmiać się czy płakać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#197 26-06-2013 o 15h50

Miss'całkiem całkiem
Estera
...

Rosette napisał

"Drogi pamiętniczku, dziś minął 6 dzień poszukiwań i nadal nic... najwidoczniej nie kręcę emerytów."

Śmiać się czy płakać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Żyć nadzieją! Moja Estera też chyba "nie kręciła" bogatych emerytów ;D

"Jak człowiek nie marzy umiera" - Ryszard Riedel.

#198 26-06-2013 o 16h25

Miss'na całego
Vena
...

Jak na razie moja Vena ma branie :--) Pierwszego dnia zerwałam, drugiego poderwałam xD Nie wiem, czy ma to jakiś sens, ale chodziłam po rozstaniu do psychologa.

#199 26-06-2013 o 19h36

Miss'na całego
prettyzuza
;):*

Vena napisał

Jak na razie moja Vena ma branie :--) Pierwszego dnia zerwałam, drugiego poderwałam xD Nie wiem, czy ma to jakiś sens, ale chodziłam po rozstaniu do psychologa.

Ja tez chodzilam do psychologa, zeby podniesc nastroj miss. I na podryw zawsze chodze najedzona, zadowolona, umyta i w ogole:) na starego pryka czekalam kilka dni, ale potem kounette wpadl mi za pierwszym razem. Chyba najwiekszy wplyw na to ma szczescie:) /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

#200 26-06-2013 o 19h51

Miss'na całego
Vena
...

To w takim razie mam wielkie szczęście! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 43