Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 43

#201 26-06-2013 o 19h53

Miss'OK
Aria
...

Ja dziś miałam niesamowite szczęście! Na Eddiego polowałąm chyba ponad tydzień, więc jak z nim zerwałam dla tego na K, to się spodziewałam czekać jeszcze dłużej. Spróbowałam dziś, bez większych nadziei i... mam go! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#202 26-06-2013 o 20h50

Miss'Żółtodziób
...

Aria napisał

Ja dziś miałam niesamowite szczęście! Na Eddiego polowałąm chyba ponad tydzień, więc jak z nim zerwałam dla tego na K, to się spodziewałam czekać jeszcze dłużej. Spróbowałam dziś, bez większych nadziei i... mam go! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

To gratki! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ja Eddiego upolowałam dopiero 6 dnia a dziś mija 5 dzień na następnego i ciągle nic. ^^''

#203 26-06-2013 o 20h55

Miss'OK
Aria
...

zastanawiam się, czy pora o której się "poluje" ma znaczenie, czy to czysta loteria?

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#204 27-06-2013 o 00h04

Miss'Żółtodziób
...

No nareeeeeeszcie! *_*
Coś czuję, że przypisano mi już facetów dopiero za 6 razem.

#205 27-06-2013 o 00h07

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Misa napisał

No nareeeeeeszcie! *_*

Jeżeli za wcześnie zerwiesz z chłopakiem to czekasz ok 6dni

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#206 27-06-2013 o 00h24

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ja już 5 dzień próbuję i nic. : o

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#207 27-06-2013 o 10h43

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Zdecydowanie szczęście mnie opuściło... bity tydzień minął /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#208 27-06-2013 o 10h45

Miss'Żółtodziób
...

Wiktoria709 napisał

Może to jakiś bug. Ale twoja Miss powinna mieć dobre samopoczucie  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png . Czyli 100% samopoczucia.

Wiesz to też od tego zależy chyba... A jak się sprawdza mis nastrój? Jeśli chodzi o chłopaków to ile ich można spotkać w grze??????  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#209 27-06-2013 o 12h17

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Stawberry napisał

Wiktoria709 napisał

Może to jakiś bug. Ale twoja Miss powinna mieć dobre samopoczucie  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png . Czyli 100% samopoczucia.

Wiesz to też od tego zależy chyba... A jak się sprawdza mis nastrój? Jeśli chodzi o chłopaków to ile ich można spotkać w grze??????  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

Poziom Miss nastróju wskazuje to te drugie kółeczko "z ustami", pod wskaźnikiem głodu. Możesz je poprawić przez odpowiednie jedzenie, maseczkę na twarz (Łazienka/przedmioty użytkowe) i wizytę u psychologia (Miasto/klinika)

Facetów można spotkać tylu ile możesz sobie wyobrazić poziomów (misji) w tej grze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Mniej więcej co 3-5 poziomów się zmieniają.

#210 27-06-2013 o 12h29

Miss'Żółtodziób
...

Aiamate napisał

Stawberry napisał

Wiktoria709 napisał

Poziom Miss nastróju wskazuje to te drugie kółeczko "z ustami", pod wskaźnikiem głodu. Możesz je poprawić przez odpowiednie jedzenie, maseczkę na twarz (Łazienka/przedmioty użytkowe) i wizytę u psychologia (Miasto/klinika)

Facetów można spotkać tylu ile możesz sobie wyobrazić poziomów (misji) w tej grze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Mniej więcej co 3-5 poziomów się zmieniają.

Dokładnie tak - a im wyższy poziom, tym faceci brzydsi i bogatsi... Jeśli chodzi o karykaturalne przedstawienie rzeczywistości, to ta gra jest mistrzem dziedziny  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

#211 27-06-2013 o 13h06

Miss'Żółtodziób
...

YooSti napisał

Misa napisał

No nareeeeeeszcie! *_*

Z Leonardem byłam przez ok. tydzień i na Eddiego czekałam potem 6 dni. To za wcześnie?

#212 28-06-2013 o 12h46

Miss'na całego
prettyzuza
;):*

Misa napisał

YooSti napisał

Misa napisał

No nareeeeeeszcie! *_*

Z Leonardem byłam przez ok. tydzień i na Eddiego czekałam potem 6 dni. To za wcześnie?

moim zdaniem to nie ma znaczenia ile czasu jestes z poprzednim facetem. Po prostu idz na podryw, zadowolona, najedzona i tyle. A to, kiedy sie trafi, to wg mnie przypadek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

#213 28-06-2013 o 13h25

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Tak, mój traf do mnie wrócił dnia 8 i w końcu mam tego starucha. Nie pociesza mnie myśl, że zaraz będę tak czy siak musiała szukać nowego...

#214 28-06-2013 o 14h43

Miss'wow
Klementyna
.
Miejsce: Kraków

Poomoocy!! Za Chiny nie mogę zdobyć Eddiego, mimo że idę za podryw ze 100% samopoczucia! Ja już nie wiem co mam robić....
/modules/forum/img/smilies/sniff.gif   /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif

Ostatnio zmieniony przez Klementyna (28-06-2013 o 14h44)

.

#215 28-06-2013 o 14h49

Miss'Żółtodziób
...

Klementyna, jeśli poczytasz komentarze na ostatnich kilku tutaj stronach, to zauważysz, że większość użytkowniczek Eddiego "łapie" średnio dopiero po tygodniu, a niektóre nawet po 10 dniach.

To, czy znajdziemy chłopaka zależy nie tylko od naszego nastroju, głodu itd, ale też od szczęścia.

#216 28-06-2013 o 14h54

Miss'na całego
Vena
...

Dziwi mnie fakt, że wpierw chłopak był brzydki. Później się poprawił, a teraz znowu to samo. Ciekawe, czy możemy liczyć na kolejny obrót i trafić na przystojnego mężczyznę. ^^

#217 28-06-2013 o 18h38

Miss'ujdzie
...

Hej. Jestem tu nowa.

Nie widzę na dyskotece opcji rzucenia chłopaka, więc spróbuję jutro.

A tak w ogóle... Czy wszyscy faceci w tej grze to pełni kastraci(jak się ich rozbierze)?
Jeśli tak to proponuję w FAQ zmienić odpowiedź na pytanie:
"Czy moja miss może zajść w ciążę i mieć dzieci?"
To, że miss woli chodzić na zakupy i na imprezy to nie jest żadna antykoncepcja (chyba nie chcecie, żeby jakaś dziewczynka pomyślała, że ciąża jej nie grozi skoro lubi imprezy i zakupy).
A gdyby napisać, że po świecie missfashion chodzą same "Eunuchy" to wszystko by było jasne.

#218 29-06-2013 o 12h36

Miss'wow
Kaiken
...

Może nie chodzi tu a samo 100% samopoczucie. Nie mam problemu z podbiciem faceta jeśli moja miss waży między 57 a 58 kg, kiedy waży poniżej 57 zawsze go nie znajduje. No i oczywiście głód 0% a higiena 100%.

#219 29-06-2013 o 13h36

Miss'na całego
Ashanti
...
Miejsce: Poznań

Ja poluję na Leonardo 8 dzień i nic ! wrr strasznie to denerwujące

#220 29-06-2013 o 14h06

Miss'Żółtodziób
...

Próbuj dalej !

#221 30-06-2013 o 19h57

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Cholera, no i ledwie kilka dni siedzę z emerytem, mam go rzucić. Błagam, powiedzcie, że Kunette nie ma takiej średniej znalezienia na dyskotece, jak staruch...

#222 30-06-2013 o 20h46

Miss'ujdzie
Lowsip
...

OrianaŻeliwo napisał

Hej. Jestem tu nowa.

Nie widzę na dyskotece opcji rzucenia chłopaka, więc spróbuję jutro.

A tak w ogóle... Czy wszyscy faceci w tej grze to pełni kastraci(jak się ich rozbierze)?
Jeśli tak to proponuję w FAQ zmienić odpowiedź na pytanie:
"Czy moja miss może zajść w ciążę i mieć dzieci?"
To, że miss woli chodzić na zakupy i na imprezy to nie jest żadna antykoncepcja (chyba nie chcecie, żeby jakaś dziewczynka pomyślała, że ciąża jej nie grozi skoro lubi imprezy i zakupy).
A gdyby napisać, że po świecie missfashion chodzą same "Eunuchy" to wszystko by było jasne.

Tak też to zauważyłam, może dlatego nie można im kupić bielizny? Bo nie mają czego osłaniać.

#223 30-06-2013 o 21h28

Miss'Żółtodziób
...

Ja tego Eddie'go miałam za 1 razem ^^

#224 01-07-2013 o 10h29

Miss'Żółtodziób
...

/modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif Ja już poluje 8 dzień i NIC .

#225 01-07-2013 o 11h21

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Eh, mi minął pierwszy dzień bez nerda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png coś czuję, że me fatum ciągnie się za mną dalej.

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 43