Ja dziś miałam niesamowite szczęście! Na Eddiego polowałąm chyba ponad tydzień, więc jak z nim zerwałam dla tego na K, to się spodziewałam czekać jeszcze dłużej. Spróbowałam dziś, bez większych nadziei i... mam go!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 43
Ja dziś miałam niesamowite szczęście! Na Eddiego polowałąm chyba ponad tydzień, więc jak z nim zerwałam dla tego na K, to się spodziewałam czekać jeszcze dłużej. Spróbowałam dziś, bez większych nadziei i... mam go!
Aria napisał
zastanawiam się, czy pora o której się "poluje" ma znaczenie, czy to czysta loteria?
No nareeeeeeszcie! *_*
Coś czuję, że przypisano mi już facetów dopiero za 6 razem.
Misa napisał
No nareeeeeeszcie! *_*
Ja już 5 dzień próbuję i nic. : o
Zdecydowanie szczęście mnie opuściło... bity tydzień minął
Wiktoria709 napisał
Może to jakiś bug. Ale twoja Miss powinna mieć dobre samopoczucie . Czyli 100% samopoczucia.
Stawberry napisał
Wiktoria709 napisał
Może to jakiś bug. Ale twoja Miss powinna mieć dobre samopoczucie . Czyli 100% samopoczucia.
Wiesz to też od tego zależy chyba... A jak się sprawdza mis nastrój? Jeśli chodzi o chłopaków to ile ich można spotkać w grze??????
Aiamate napisał
Stawberry napisał
Wiktoria709 napisał
Wiesz to też od tego zależy chyba... A jak się sprawdza mis nastrój? Jeśli chodzi o chłopaków to ile ich można spotkać w grze??????
Poziom Miss nastróju wskazuje to te drugie kółeczko "z ustami", pod wskaźnikiem głodu. Możesz je poprawić przez odpowiednie jedzenie, maseczkę na twarz (Łazienka/przedmioty użytkowe) i wizytę u psychologia (Miasto/klinika)
Facetów można spotkać tylu ile możesz sobie wyobrazić poziomów (misji) w tej grze Mniej więcej co 3-5 poziomów się zmieniają.
YooSti napisał
Misa napisał
No nareeeeeeszcie! *_*
Jeżeli za wcześnie zerwiesz z chłopakiem to czekasz ok 6dni
Misa napisał
YooSti napisał
Misa napisał
No nareeeeeeszcie! *_*
Jeżeli za wcześnie zerwiesz z chłopakiem to czekasz ok 6dni
Z Leonardem byłam przez ok. tydzień i na Eddiego czekałam potem 6 dni. To za wcześnie?
Tak, mój traf do mnie wrócił dnia 8 i w końcu mam tego starucha. Nie pociesza mnie myśl, że zaraz będę tak czy siak musiała szukać nowego...
Poomoocy!! Za Chiny nie mogę zdobyć Eddiego, mimo że idę za podryw ze 100% samopoczucia! Ja już nie wiem co mam robić....
Ostatnio zmieniony przez Klementyna (28-06-2013 o 14h44)
Klementyna, jeśli poczytasz komentarze na ostatnich kilku tutaj stronach, to zauważysz, że większość użytkowniczek Eddiego "łapie" średnio dopiero po tygodniu, a niektóre nawet po 10 dniach.
To, czy znajdziemy chłopaka zależy nie tylko od naszego nastroju, głodu itd, ale też od szczęścia.
Dziwi mnie fakt, że wpierw chłopak był brzydki. Później się poprawił, a teraz znowu to samo. Ciekawe, czy możemy liczyć na kolejny obrót i trafić na przystojnego mężczyznę. ^^
Hej. Jestem tu nowa.
Nie widzę na dyskotece opcji rzucenia chłopaka, więc spróbuję jutro.
A tak w ogóle... Czy wszyscy faceci w tej grze to pełni kastraci(jak się ich rozbierze)?
Jeśli tak to proponuję w FAQ zmienić odpowiedź na pytanie:
"Czy moja miss może zajść w ciążę i mieć dzieci?"
To, że miss woli chodzić na zakupy i na imprezy to nie jest żadna antykoncepcja (chyba nie chcecie, żeby jakaś dziewczynka pomyślała, że ciąża jej nie grozi skoro lubi imprezy i zakupy).
A gdyby napisać, że po świecie missfashion chodzą same "Eunuchy" to wszystko by było jasne.
Może nie chodzi tu a samo 100% samopoczucie. Nie mam problemu z podbiciem faceta jeśli moja miss waży między 57 a 58 kg, kiedy waży poniżej 57 zawsze go nie znajduje. No i oczywiście głód 0% a higiena 100%.
Ja poluję na Leonardo 8 dzień i nic ! wrr strasznie to denerwujące
Próbuj dalej !
Cholera, no i ledwie kilka dni siedzę z emerytem, mam go rzucić. Błagam, powiedzcie, że Kunette nie ma takiej średniej znalezienia na dyskotece, jak staruch...
OrianaŻeliwo napisał
Hej. Jestem tu nowa.
Nie widzę na dyskotece opcji rzucenia chłopaka, więc spróbuję jutro.
A tak w ogóle... Czy wszyscy faceci w tej grze to pełni kastraci(jak się ich rozbierze)?
Jeśli tak to proponuję w FAQ zmienić odpowiedź na pytanie:
"Czy moja miss może zajść w ciążę i mieć dzieci?"
To, że miss woli chodzić na zakupy i na imprezy to nie jest żadna antykoncepcja (chyba nie chcecie, żeby jakaś dziewczynka pomyślała, że ciąża jej nie grozi skoro lubi imprezy i zakupy).
A gdyby napisać, że po świecie missfashion chodzą same "Eunuchy" to wszystko by było jasne.
Ja tego Eddie'go miałam za 1 razem ^^
Ja już poluje 8 dzień i NIC .
Eh, mi minął pierwszy dzień bez nerda coś czuję, że me fatum ciągnie się za mną dalej.