Juz tydzien poluje na Hubercika i zaczynam sie denerwowac ;<
Link do zewnętrznego obrazka
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu
Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 43
Juz tydzien poluje na Hubercika i zaczynam sie denerwowac ;<
Ja też na niego długo polowałam Głowa do góry
Polowanie na Fluncha czas start. Porba pierwsza zakonczona ultra failem. Cos czuję, że szybko do mnie nie przyjdzie -.-
Hubert po 11 dniach <3 nareszcie zaliczylam poziom ;3
Thebeściak przy trzecim podejściu bałam się, że będzie to trwało wieki
Poluje właśnie na Huberta, coś czuje że to będzie długa przeprawa
Jedna nieudana próba za mną.
Wreszcie Flunch. Nie bylo tak zle jak mogloby byc :3
Hubert za 2 razem. Nie wiem czy takie mam szczęście czy to zależy od małej "strategii" pisałam o niej gdzieś na 34 stronie. Niedługo będę polowała na Fluncha i zobaczymy czy to znów zadziała.
U mnie na strategia nie zadziałala
może po prostu masz pecha,
co prawda ja jeszcze nigdy ie miałam takiego problemu ,ale trochę się naczytałam o tej grze, więc wiem że to na pewno nie wina operacji ,
pozdro
No niee i znowu muszę szukać, tym razem Augustina...
Mam pytanie czy pojawi się w zadaniu, by rzucić Pierra ? Czy sama muszę go rzucić, by mieć nowego chłopaka? Tak pytam bo niezbyt się orientuje w tej grze i zadaniach.
Tak. Ze względu finansowych nie rzucaj go nigdy wcześniej, bo to się nie opłaca. Najczęściej jest tak, że w jednym poziomie jest o rzuceniu chłopaka, a w następnym trzeba znaleźć nowego.
No i 1-wsze polowanie na Huberta nieudane .Obym nie musiała czekać 3 tygodnie
Mam pytanie w sumie bardziej z ciekawości niż na temat chociaż chyba dział dobry wybrałam. Jaki chłopak jest po Pierrze? I ile MM będzie nam za jego sprawą przybywać? Pytam się bo jeszcze mi daleko do zaliczenia 12 poziomu i tak się nad tym zastanawiam. Za odpowiedź będę wdzięczna.
Po Pierre jest George Klonuj dostajesz od niego 500 miss monet i 400 nastroju.
Od którego poziomu są lepsze chłopaki niż jan Pirre spadaj!? /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere
Pierre Kastanieta jest od 9 poziomu.
Kounette rzucony, operacja "oczekuj Huberta" rozpoczęta. mam tylko nadzieję, że złapię go dużo szybciej niż Eddiego
4 dzień poszukiwań magika Coperfil'a nieudany. Czemu kurczaczki, tańce i całą reszta tym razem nie podziałały :<
No! Urbański za 1 razem, tyle szczęścia <3
Hubercik dał się złapać za 2 razem może nie jest z niego aż taki zły człowiek jakby się wydawało
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (16-03-2014 o 22h16)
Hubert złapany za 5 razem
A ja od kilku dni mam Benoita i jakos nie śpieszno mi do kolejnego
To zaczynamy polowanie na pewnego młodego i czarującego dyrektora firmy.