Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 43

#826 01-12-2013 o 21h19

Miss'Żółtodziób
...

a jak zerwać z chłopakiem? /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

#827 01-12-2013 o 21h25

Miss'Żółtodziób
...

rrtn5yy napisał

a jak zerwać z chłopakiem? /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

Idź na dyskotekę i tam jest przycisk Zerwij. Nie możesz tylko zerwać tego samego dnia kiedy go poderwałaś.

#828 01-12-2013 o 22h08

Miss'Żółtodziób
...

dzięki

#829 09-12-2013 o 00h17

Miss'całkiem całkiem
Seeryouslee
...
Miejsce: Stekene

No ileż można czekać... Już nawet nie liczę dni : < Potrzebuję chłopaka... potrzebuję od niego MM! : <
Może jutro : <

#830 10-12-2013 o 08h34

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Hubert Urbaniński za pierwszym razem! Nie chce zapeszać , ale generalnie nie mam większego problemu ze zdobyciem chłopaka, najdłużej czekałam 3 dni. Natomiast na gwiazdy to ja się doczekać nie mogę, chyba dlatego chociaż przy chłopakach mi odpuścili /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#831 10-12-2013 o 15h29

Miss'Żółtodziób
...

Dziewczyny pomocy !!
jestem na 20 poziomie i od 7 dni chodze codziennie na dyskoteke na podryw. niestety codziennie wyskakuje informacja: SPROBUJ PONOWNIE. do tej pory kazdego chlopca znajodowalam za1  razem dlatego mysle ze to moze byc jakis blad w grze ta moja aktualna sytuacja, POMOCY !!

#832 10-12-2013 o 15h34

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Qqqwerty, to nie błąd. Wcześniej miałaś szczęście do znajdywania za pierwszym razem, teraz nie masz. Taka specyfika gry.

#833 25-12-2013 o 10h35

Miss'Sensei
Rosemary5
Jeżeli ktoś potrzebuję pomocy w RPG mogę wziąć jakąś postac :3

ja zawsze miałam za pierwszym razem ale pewnie teraz z moim szczęściem Hubert będzie za 10 taka jest gra raz pod górkę raz z górki

#834 25-12-2013 o 12h23

Miss'Żółtodziób
...

Ja kiedyś na Kounette czekałam około 3 tygodni ;/

#835 27-12-2013 o 09h20

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

a ja odkąd mam tego blondasa nie mogę go przebrać.. nie wyświetla mi się w szafie..??? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#836 27-12-2013 o 10h34

Miss'Żółtodziób
...

Cóż raz mi się udało, że Leonarda poderwałam za pierwszym razem..i to tyle. A tak to na każdego faceta poluję od 1-9 dni. Zazdroszczę tym, którym fart zawsze dopisuje. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#837 08-01-2014 o 00h32

Miss'wow
Yonna
.
Miejsce: Gdzieś między niebem a ziemią

Och.. to czego najbardziej nie lubię po zerwaniu z chłopakiem... to niewiedza jak długo będzie się polować na następnego. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
Dziś pierwszy dzień, ale niestety wiem jak to jest czekać 20 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#838 08-01-2014 o 00h32

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

ja już czekam dzień 9 na jakiegoś chłopa, który nie wierzy w miłość... ech XD

#839 09-01-2014 o 01h09

Miss'Żółtodziób
...

Ja piernicze! Hubert za 3 razem.. NIE WIEM czy miało to znaczenie, ale zastosowałam się do rad Arii z wcześniejszych stron tematu:
- zjadłam jajko czekoladowe i kurę,
- schudłam do wagi 58kg,
- poszłam na dyskotekę,
- przelogowałam się 2 razy.

I zadziałało. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#840 09-01-2014 o 02h22

Miss'wow
Kaiken
...

jestem na poziomie 90
Gaetan Thebeściak to młody facet, którego spotkałaś w IkeLandzie, gdy kupowałaś swojego laptopa! To on ci doradzał w wyborze. Nieźle się zna sprzęcie komputerowym! Pracuje w końcu w Media Parkcie! Idź na dyskotekę i poderwij go. Ale uważaj, nie będzie to takie proste! Dyskoteka nie jest jego ulubionym miejscem! Powodzenia!

To mam go szukać na dyskotece czy gdzie indziej?

#841 09-01-2014 o 07h55

Miss'Żółtodziób
...

Skoro piszą, że na dyskotece to idź tam by go znaleźć.

#842 09-01-2014 o 10h08

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Taiteilijan spróbuję tego sposobu niedługo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Zobaczymy czy pomoże /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
A robiłaś to codziennie przed pójściem na dyskotekę? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Pomaga przy każdym chłopaku czy tylko przy Hubercie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#843 09-01-2014 o 10h17

Miss'Żółtodziób
...

Nisiam, pierwszy raz próbowałam przy Hubercie - dzisiaj (czyli 3 dnia). Bo po prostu bałam się, że będę go szukać ponad tydzień jak Kounette../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
I nie wiem czy to w ogóle tak naprawdę pomaga - chyba nie ma znaczenia jaki to chłopak - albo i ma skoro z każdym poziomem jest trudniej.. ;x

#844 09-01-2014 o 11h15

Miss'OK
nisiam

Rozumiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ale to chyba nie jest tak, że z każdym poziomem trudniej, tylko jakoś tak losowo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Bo pamiętam, że raz na chłopaka czekałam prawie dwa tygodnie, a ostatniego upolowałam w dwa dni, więc chyba nie ma tej zależności, że im później tym trudniej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#845 09-01-2014 o 11h19

Miss'nieobczajona
...

Nie wiem czy dopisało mi szczęście czy ten sposób Taiteilijan pomaga ale Kounette jest za drugim razem. Chociaż poprzednich chłopaków miałam za pierwszym podejściem oprócz bogatego staruszka, którego 2 tygodnie szukałam. Dziś wszystkie wskaźniki na maxa, waga 57,2, czekoladowe duże jajko i tańczenie na dyskotece. 6 minut przed końcem tańczenia poszłam na podryw i się udało. A i kilka razy się wylogowywałam.

#846 09-01-2014 o 14h58

Miss'Żółtodziób
...

Nisiam, ja już sama nie wiem XD Na różne sposoby próbuję sobie tłumaczyć to polowanie na facetów, ale tak naprawdę nie ma to sensu. Wszystko jest zwykłym fartem. Oby mnie nie opuszczał. ^^

Lili992, gratuluję, ogólnie wychodzi na to, że masz szczęście (a na pewno więcej ode mnie ^^'' ) Hm, za każdym razem, kiedy będę szukać chłopa to będę tego 'sposobu' używać i zobaczymy czy faktycznie coś to daje.

#847 11-01-2014 o 09h55

Miss'nieobczajona
...

Hej, ja na 75 poziomie muszę zaliczyć 10 zadań od chłopaka. Niestety mam dotychczas tylko 5 bo jakoś nie wykonywałam wszystkich. Te zadania (z czerwonym wykrzyknikiem) pojawiają się strasznie rzadko! Czy ktoś wie co ile mniej więcej?? Czy nie ma reguły? A może można coś zrobić, żeby były częściej?

#848 11-01-2014 o 11h39

Miss'OK
nisiam

Za pewne jak to bywa z chłopakami nie ma reguły co do pojawiania się zadań od chłopaka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Musisz uzbroić się w cierpliwość i czekać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#849 11-01-2014 o 17h07

Miss'wow
Yonna
.
Miejsce: Gdzieś między niebem a ziemią

Taiteilijan napisał

Ja piernicze! Hubert za 3 razem.. NIE WIEM czy miało to znaczenie, ale zastosowałam się do rad Arii z wcześniejszych stron tematu:
- zjadłam jajko czekoladowe i kurę,
- schudłam do wagi 58kg,
- poszłam na dyskotekę,
- przelogowałam się 2 razy.

I zadziałało. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Podeszłam do tej rady bardzo sceptycznie, więc tym bardziej nie mogę uwierzyć że się udało ;P
Pominęłam jednak punkt, w którym mowa o pójściu na dyskotekę, owszem poszłam, ale nie chciałam tracić 30 minut na tańczenie ;P
I teraz nie daje mi spokoju, czy ta zasada ma faktycznie jakiś sens, czy po prostu taki traf
/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png

Ostatnio zmieniony przez Yonna (11-01-2014 o 17h12)

#850 12-01-2014 o 13h19

Miss'Żółtodziób
...

Ja za trzecim razem znalazłam.

Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 43