Jest gdzieś spis ile pieniędzy daje dany chłopak? Jeśli nie, to czy mogłybyście to wypisać?
Tylko tak wiecie, nie tylko tych, których się ma do 20 poziomu ^^

Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 43
Jest gdzieś spis ile pieniędzy daje dany chłopak? Jeśli nie, to czy mogłybyście to wypisać?
MissPaulka napisał
Jessica23 napisał
Ja szukam tego miliardera już chyba z 2 tygodnie, bądź co bądź grubo ponad tydzień. Czy to jest normalne ?Mam wyczyszczone pliki cookies, wszystko na 100%. Odechciewa mi się wszystkiego
Z tego co wiem, to dziewczyny szukały czasami nawet dłużej, także niestety trzeba uzbroić się w cierpliwość.
Poczytaj na poprzednich stronach porady dotyczące podrywania, np. waga równo 58kg, samopoczucie 100%, przelogowanie itd. może to pomoże.
Majerankowa napisał
Dzień drugi - Christophe dobrze się ukrywa pośród swoich fanek...
Nie no błagam...
Złapałam pana Ch. po czym zapomniałam,że za 2 poziomy mnie rzuci...
Był ze mną jakieś 2 minuty.............
Jest~! Pan Chrostophe za 1 razem~! Wagę miałam idealną, zjadłam czekoladową kurę i ubrałam strój Muzyka 2008 jak poprzedni levele nakazywał. I uwiodłam go.
Mi kolejna misja nakazuje się rozstać z Kunetem, ale nie ma. Nie pozarabiałam jeszcze na nim, musze go trochę poskubać, bo z moim szczęściem następnego dziada będę łapać 3 tygodnie ;_:
Dzień trzeci - zjadłam czekoladowa kurę, wzięłam prysznic, poszłam do psychologa na konsultację. Schudłam do 58 kilogramów. Ubrałam strój muzyka. Christophe najwyraźniej ma w nosie "wytyczne podrywu", bo i tym razem nie dał się uwieść.
To jest kompletny przypadek czy się uda czy nie - ja ubrana w strój żałobny i niedojedzona z nadwagą upolowałam właśnie Leonardo.
Widocznie lubi wdowy XD Każdy ma inne upodobania no nie? >.> Znalazł idealną okazję na pocieszenie kobiety w smutku to czemu by nie skorzystać >D
a czy któraś z Was czekała tak jak ja ponad dwa tygodnie? bo nie wiem czy zgłaszać do wsparcia...
vinqa napisał
a czy któraś z Was czekała tak jak ja ponad dwa tygodnie?bo nie wiem czy zgłaszać do wsparcia...
vinqa napisał
a czy któraś z Was czekała tak jak ja ponad dwa tygodnie?bo nie wiem czy zgłaszać do wsparcia...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Nie ma żadnego punktu odniesienia, ja znalazłam leonardo z nadwagą, z 50% poziomem głodu i 60% czystości.
Ja Huberta szukałam ponad 2 tygodnie - to denerwujące, ale niestety, może się zdarzyć.
A ja miałam typowe szczęście głupiego - dopóki nie weszłam na forum byłam przekonana, że faceta zawsze znajduje się za pierwszym razem i tak ich znajdowałam. Dopiero przy tym starym milionerze (raczył zarazić mnie sklerozą i nawet nie pamiętam, jak się nazywał) doczytałam, że czasem to trwa i trwa... i zdobywałam go ponad tydzień. Niewiedza jest wspaniała.
Ja najchętniej pozbyłabym się już Urbanińskiego, ale zaczęłam zbierać kasę i aż strach rzucić, bo to ogromne straty przy czekaniu te dwa tygodnie. A czas leci, szaleństwa zakupowe coraz bliżej.
Znajoma szukała faceta 26 dni prawie. To nie bug niestety, pech D:
Dzień 4 - Christoph nie jest fanem fancy ciuszków i wielkich kapeluszy.
Ja dzisiaj poszłam i ,,nikogo nie znalazłaś'' trzeci dzień, myślę że jutro Eddie będzie.
Ostatnio zmieniony przez Metropolice (10-09-2013 o 07h34)
Ja teraz czaję się na miliardera. Więc, dzisiejsza pierwsza próba - zero miliardera. ;_; Mam nadzieję, że nie będę go szukać przez parę tygodni. Nawet na moją metodę, wszystko pełne - wyloguj się i zaloguj, nie zadziałał. Bo właśnie tak znalazłam Leonarda.
Dzień 5 - niewrażliwy na me wdzięki Christoph skutecznie unika mnie w klubie...
Próba odzyskania Chrisa, dzień 3. - Nie wiem dlaczego nadal jest taki obrażony...
Urbaniński z kolei zajęty finałami, na dyskotekę nie zajrzał
Już czwarty dzień a tego starego dziada nie ma.