Ale Benoit mi się nie podobał ;<
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 24 25 26 27 28 ... 43
Ale Benoit mi się nie podobał ;<
Czy w tym temacie mówi się o Liz? Bo złapałam Liz za pierwszym razem. Czuję się jak bóstwo podrywu XD
Ja pisałam o Liz jak jej szukałam, ale moment złapania przypadł akurat na bana i nie mogłam się pochwalić. :<
Foxglove napisał
Czy w tym temacie mówi się o Liz? Bo złapałam Liz za pierwszym razem. Czuję się jak bóstwo podrywu XD
O czym my tu piszemy
Ostatnio zmieniony przez SuperGirl15 (04-09-2013 o 17h14)
Kaiken napisał
Foxglove napisał
Musiałam 4 razy pójść na siłownie, żeby do mnie przyszła. na szczęście na siłownie nie ma takiego głupiego limitu jak na dyskotece, jedna próba i do widzenia, proszę przyjść jutro. Więc jeden dzień wystarczył by do mnie przyszła
SuperGirl15, po pierwsze, naucz się czytać, po drugie, naucz się pisać, po trzecie, naucz się nie pisać postu pod postem.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Żegnaj Eddie~ Tak świetnie wyglądałeś w hełmie Dafta :"(
Przynajmniej akurat teraz nie będzie ciśnienia żeby jak najszybciej znaleźć Kounetta, bo i tak mam mało czasu na mf x.x
No to czas ruszyć z poziomami... Żegnaj Leo, oby Eddie był łatwiejszy w zdobyciu... :<
Ja z Benoitem nie zamierzam się rozstawać. Tugeder forewer! Tró loff!
Aria napisał
Dojść do niego i żyć długo i szczęśliwie w luksusie oby tylko wreszcie dojść!
ErinBlack napisał
Aria napisał
Mam identyczny plan xD Na poziomie z nim ma się najlepszą pracę *w sensie najlepiej płatną*, no i on też daje najwięcej kasy
Ostatnio zmieniony przez Aria (04-09-2013 o 23h27)
Aria napisał
Erin... Ciii *trąca w bok* TU WCALE NIE CHODZI O KASE, JA GO NAPRAWDĘ KOCHAM!
ErinBlack napisał
Aria napisał
Erin... Ciii *trąca w bok* TU WCALE NIE CHODZI O KASE, JA GO NAPRAWDĘ KOCHAM!
Ależ ja też go naprawdę kocham xD W sumie najlepiej wyglądający facet w całej grze *kocham długie włosy u mężczyzn*
Rozpoczynam polowanie na Huberta.
Dzisiaj był fail, ale zapomniałam ubrać spodni przed pójściem na dyskotekę
Za to rozstanie z Kounette (czy jak mu tam było) ujadło mi nie 30% a 50% samopoczucia. Dobrze, że jeszcze miałam zapas czekoladowych jajek.
No a ja na Kuneta teraz poluję. Od trzech kurka dni. Faceci nie lubią mojej miss XD
Christophe mnie unika! 4. lub 5. próba zakończona niepowodzeniem...
Ja szukam tego miliardera już chyba z 2 tygodnie, bądź co bądź grubo ponad tydzień. Czy to jest normalne ? Mam wyczyszczone pliki cookies, wszystko na 100%. Odechciewa mi się wszystkiego
Jessica23 napisał
Ja szukam tego miliardera już chyba z 2 tygodnie, bądź co bądź grubo ponad tydzień. Czy to jest normalne ? Mam wyczyszczone pliki cookies, wszystko na 100%. Odechciewa mi się wszystkiego
Ostatnio zmieniony przez MissPaulka (06-09-2013 o 12h03)
Dun, dun, dun, Hubert upolowany. Magia spodni, normalnie.
Tylko zapomniałam się wybielić i dopiero jutro przejdę level _^_'
Yeah! Eddie is mine!
... i to za 3 razem, ha!
Polowanie na Christopha czas zacząć!
Ja znalazłam Kuneta całkiem szybko, po 3 dniach <3