Normalne osoby normalne życie normalne wakacje wszystko po staremu lecz nie tym razem każdy z nas wygrał wycieczkę do Hiszpanii ! Los się do nas uśmiechnął,dar od Boga a może po prostu jakaś siła wyższa nikt z nas tego nie wie gdyż nikogo to nie obchodzi gdyż taka okazja trafia się raz na jakiś czas. Znamy się od dziecka i nie wiążemy przyszłości z naszym miastem to może być nasza wielka okazja znajdziemy miłość zrozumienie i może jeszcze co innego. Czego można chcieć więcej najlepszy hotel w całej Hiszpanii a do tego najlepsze miejsca w samolocie a może to coś więcej niż tylko wycieczka.
tylko ludzie ( nie anime i nie manga )
miejsca : chłopak lub dziewczyna
- Chłopak - ja
- chłopak - zaj
-chłopak - zaj
-dziewczyna - zaj
-dziewczyna - zaj
-dziewczyna - zaj
-chłopak zaj
-dziewczyna zaj
-dziewczyna - zaj
-dziewczyna - zaj
-
-
karta :
imię :
nazwisko :
zwierzę :
hobby :
ciekawostki :
wygląd : ( tylko ludzie )
moja karta :
imię : Simon
nazwisko : Jonson
zwierzę : Mam psa Husky wabi się Brady ( Brejdi )
opis : Choć nie lubię pisać żadnych opisów coś jak zwykle napiszę tylko co no cóż może zacznę od tego że moi rodzice mają mnie gdzieś ale nie czuję się z tego powodu urażony może powiem jeszcze o kuzynie którym ciągle muszę się opiekować choć nie chce może to nie jest zbyt pozytywny opis ale ja tam wiem swoje i jestem z tym naprawdę szczęśliwy.
hobby : gram na gitarze trochę śpiewam no i to tyle
ciekawostki :
- Kocha lody cytrynowe
- jest uczulony na cynamon
- jest jedynakiem
- jego rodzice to aktorzy
- obecnie jest singlem
- nienawidzi wrednych ludzi
- pije tylko czasami na imprezach
- praktycznie został wychowany przez nianię
wygląd :
UWAGA !!!!!
Zaczynamy od momentu siedzenia w samolocie a jeśli ktoś to przeczytał niech napisze na samym dole słowo truskawka !!!
TRUSKAWKA
Ostatnio zmieniony przez Rosemary5 (22-11-2013 o 15h04)