U mnie było tak:
Befana - 10 Prób
- Ta gwiazda podoba mi się najbardziej. Szkoda, że złapała się dopiero za dziesiątą. Zwłaszcza, że odczułam wyraźny brak wersji czarno-srebrnej. Poza tym ubolewam również nad tym, że do bluzki doczepiony jest worek. Większość raczej w kuferku (ze względu na mieszankę z kolorem złotym)
Dama 13 deserów - 4 Próby
- Zostawię bez komentarza, bo ciuchy nijak mi się raczej nie przydadzą. No może poza bluzką. Jednak tu znowu odczuwam wyraźny brak wersji czarno-srebrnej, czyli wszystko wylądowało w kuferku.
Biała Czarownica - 2 Próby
- Jestem z tego zadowolona, bo futerko ( i kilka innych elementów) na pewno kiedyś tam wykorzystam
Pierniczek - 3 Próby
- Mimo, że prób nawet mało i tak nie zasługuje na te trzy. Łaszki powędrowały do kuferka i raczej tam zostaną.
Grzeczne dziecko - 10 Prób
- Grzeczne dziecko, nie takie grzeczne skoro zmarnowała tyle prób. Zwłaszcza, że przyczepię się znowu do braku wersji czarno-srebrnej.
Śnieżynka - Darmowa
- I znów ten nieszczęsny złoty w czarnej wersji...
Podsumowując:
Bardziej ubolewam nad brakiem w niektórych przypadkach wersji kolorystycznej czarno-srebrnej niż ilościom zmarnowanych prób. Może uda mi się jakoś zdzierżyć ten fakt w niektórych przypadkach, bo tego płaszcza od Śnieżynki, to szkoda mi włożyć do do kuferka..
Ostatnio zmieniony przez Nerra (21-12-2016 o 00h47)