Mnie ta 13 deserów za pierwszym razem dała się złapać, ale jak na niemieckim też za pierwszym razem też 13 deserów to mi szczena opadła.
BluszczTrujący
Strony : 1 ... 209 210 211 212 213 ... 227
Mnie ta 13 deserów za pierwszym razem dała się złapać, ale jak na niemieckim też za pierwszym razem też 13 deserów to mi szczena opadła.
A wie ktoś może ile ogólnie jest do złapania świątecznych gwiazd? z tego co widzę u siebie, to dwie mam z zeszłego roku i cztery w obecnym, więc nie wiem co mnie jeszcze czeka
Befana przy 10 próbie, Ciastek przy 2. Zostały mi 2 MM. XD Ale te dwie gwiazdy chciałam najbardziej, więc okej. ^^
Ostatnio zmieniony przez Sulion (19-12-2016 o 14h59)
Mogę sie mylić, ale chyba jest do złapania 36 gwiazd świątecznych.
A mi Befana za 7 próbą. Mam nadzieję, że reszta złapie się szybciej ^^"
Pierniczek za 5 razem, dama za 2. Kurna, potem będzie gorzej. Dobrze, że 6 gratis .
Swoją drogą, jaki ten ciastek wielki.
Dama 13 deserów dała się złapać za 10 razem TT.TT
Dama 13 deserów przy 5 próbie... no przynajmniej lepiej niż Piernik.
Piernik za 10., Czarownica za 8. ;_; Well, przynajmniej z każdą kolejną gwiazdą coraz mniej prób XD
Befana złapana dopiero za 10 razem. Trochę szkoda, że ten worek z prezentami jest połączony z bluzką, a mgiełka odsłania nogi miss, ale i tak ciuszki bardzo ładne i w sumie przydatne.
Co ciekawe, ubrania Befany zaliczyły mi się do misji "kup minimum", chociaż rzeczy złapanych niedawno gwiazd świątecznych z poprzednich lat się do zadania nie wliczyły. Może tylko nowe gwiazdy podbijają ten licznik?
Mi ubrania Befany także się zaliczyły, ale te od Damy już nie. I jeśli się nie mylę to od jeszcze jednej starej gwiazdy też mi się wliczyły, reszta niestety już nie A tak poza tym to Befana za pierwszym podejściem a Dama 13 deserów przy trzeciej próbie się złapały. Mam nadzieję, że będzie tak dalej, bo stare gwiazdy są dla mnie wredne i w większości za dziesiątym razem dają się złapać.
AnikkaEmeralde napisał
Co ciekawe, ubrania Befany zaliczyły mi się do misji "kup minimum", chociaż rzeczy złapanych niedawno gwiazd świątecznych z poprzednich lat się do zadania nie wliczyły. Może tylko nowe gwiazdy podbijają ten licznik?
Trudno powiedzieć, ale w sumie, wnioskując po tym, co napisała Yaone, to, kiedy pojawiły się gwiazdy, nie ma raczej nic do rzeczy. Ciuchy złapanej przez nią Damy nie zostały uwzględnione w liczniku. Ja z kolei mam zdjęcie Cukrowej wróżki z zeszłego roku i jej ubrania też mi się nie wliczyły do misji.
Możliwe więc, że tylko konkretne gwiazdy podnoszą licznik "kup minimum" albo przykładowo co czwarta złapana, albo w ogóle ubrania od gwiazd naliczają się losowo. Chyba, że faktycznie to jakiś bug.
Mi wszystkie nowe helołinowe podniosły licznik ale po 1 dniu chyba to naprawili, bo mi dosyć mocno spadł i byłam zła :"D. Ja teraz jestem na 20 misji i czekam na gwiazdę żeby sprawdzić czy podniesie czy nie.
Biała czarownica za 10 razem, te gwiazdy mnie nienawidzą... -.-
Uff, Piernik za 3cią próbą a 13 deserów za 2gą. Oby Czarownica nie była zbyt marudna xD
Grzeczne dziecko przy 10... za co? Ja się pytam za co... wy mnie tak nienawidzicie..?! ;_;
Mnie nowe gwiazdy zdecydowanie nie lubią więc te, które mam dały się złapać za 8 i 10 próbą >.<
Befany - 8
13 deserów - 10
Grzeczne dziecko - 8
Świąteczny klimat się chyba tegorocznym gwiazdom nie udzielił, bo trzy z nich dały się złapać za 10 razem, a jedna za 8. Dlaczego mnie tak nienawidzicie ;_;
Posiadam bardzo podobną opinię
Stara gwiazda za 9 próbą, a 13 Deserów za 7 i bardzo wątpliwe, że jeszcze jakąś fajną złapię, także też jestem średnio zadowolona
Ja jeszcze poluję na jedną gwiazdę za MM i darmowa... Ale muszę przyznać, że strasznie mnie spłukały bo:
Pierniczek za 7 próbą
Befana za 10
Dama 13 deserów - ufff bo za 2 próbą
Grzeczne dziecko za 10..
Także jestem ciekawa jak piąta gwiazda będzie mi gwiazdorzyć. Dobrze, że ostatnia jest za darmo. A chciałabym jeszcze stare połapać
Befana za drugą próbą. Niestety, spełniły się moje obawy i ta Snieguroczka (czy jak ją polska wersja nazywa, Śnieżynka, nie wiem), w której jestem absolutnie zakochana, jest ostatnią, darmową gwiazdą. Nie sądzę, by wystarczyło mi pieniędzy na zrobienie zdjęć pozostałym, a tak naprawdę zależy mi jeszcze na Grzecznym dziecku, więc no... Troszkę cierpię.
Grzeczne dziecko wcale nie takie grzeczne i potrzebowało aż 10 prób na zrobienie zdjęcia. W ogóle tegoroczne świąteczne gwiazdki mnie nie kochają. Befana złapana za 10 razem, Piernik 10, Dama 10, Czarownica 8. Ehhhh...
Ostatnio zmieniony przez KarlajnaStyles (21-12-2016 o 00h12)
To tak:
Dama - 5
Piernik - 10
Grzeczne Dziecko - 2
Czarownica - 2
Befana - 10
Średnia - 7.25 próby. Mogło być lepiej
Przy okazji śledziłam każdą gwiazdę po kolei i faktycznie z Befany naliczyły mi się całe 22 ubrania do kup minimum
Edit: Już wiem dlaczego Befana się dodaje - na jej okulary i bluzki dali tag "Gwiazdka". Ciekawe kiedy to "naprawią".
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (21-12-2016 o 01h01)
U mnie:
Grzeczne Dziecko - 8
Befana - 7
Piernik - 3
13 deserów - 2
Biała Czarownica - 7
Śnieżynka - free
No troche słabo, helołinowe szybciej mi się łapały ;p