Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 227

#426 26-07-2013 o 22h53

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

YooSti dobrze prawi, mnie brakuje 10 gwiazd i to okropność. A najgorsze jest to, że ja do tej pory żadnej gwiazdy stojącej u mnie na promenadzie, od początku gry, nie przepuściłam, więc średnią mam fatalną TT_TT

Misa - powodzenia potem, bo w zależności od poziomu zmienia się współczynnik losowości. Potem możesz mieć gwiazdę raz na tydzień, przy odpowiedniej misji.

(A mogłam zostać poziom niżej i natrzaskać zdjęć ;c)

#427 26-07-2013 o 23h37

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

U mnie od trzech dób nie ma ani jednej gwiazdy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#428 27-07-2013 o 15h33

Miss'Żółtodziób
...

Mmm... u mnie ostatnio ciągiem się pojawiają, ale spoko... to się szybko zmieni.

Hmm.. tak się coś dziś zastanawiałam czemu ani razu nie wyszło mi zdjęcie za 9 razem, no i akurat teraz tak mam. Kurka... xD

#429 27-07-2013 o 16h04

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

Ja jakieś tydzień temu kupiłam aparat, potem nazbierałam na klisze i chciałam sobie zrobić zdjęcie z gwiazdą i ktoś mnie popchnął i zdjęcie się rozmazało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Ale ja kolejnych 800 MM nie wydam bo chce zrobić misje a jakoś muszę to zrobić.. ;p

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#430 27-07-2013 o 16h06

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Niekiedy zdjęcie wychodzi za 10 razem. Trzeba mieć klisze w zapasie, bo inaczej to nigdy nie złapiesz gwiazdy.

#431 29-07-2013 o 15h11

Miss'Żółtodziób
...

Mi się ostatnio często pojawiają. O północy miałam Umę Torman a dziś po południu zrobiłam też z Bellą. Jednak stroje są maksymalnie przeciętne. Jestem zawiedziona, że trafiają mi się tego typu gwiazdy i jedynym zyskiem są MN i większa liczba zdjęć w albumie.
Ale cóż... nic na to nie poradzę. x3

#432 29-07-2013 o 15h28

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Ja właśnie trafiłam na Katis:)
Całkiem ładna kiecka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#433 29-07-2013 o 15h41

Miss'Żółtodziób
...

To ja teraz siedzę i czekam na gwiazdę w jakiejś sukience, która mi tanio podniesie ich ilość, bo potrzebuje.
A tu nie dość, że brak gwiazd w sukienkach to w ogóle od trzech czy czterech dób nie ma żadnej.

#434 29-07-2013 o 16h03

Miss'na całego
Lexa0
...

Prześladuje mnie Alicia Kis.
Wszystko na niej jest uber-szkaradne, a ona nie chce sobie pójść.
Więc Issi, chętnie wymienię Alkę na cokolwiek w spodniach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#435 29-07-2013 o 16h22

Miss'Żółtodziób
...

Lexa0 napisał

Prześladuje mnie Alicia Kis.
Wszystko na niej jest uber-szkaradne, a ona nie chce sobie pójść.
Więc Issi, chętnie wymienię Alkę na cokolwiek w spodniach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

To musi oznaczać, że musisz ją cyknąć. Polubiła cię. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mnie kiedyś kiedyś prześladowała Sissi, zanim te nowe gwiazdy nie poszły sobie.

#436 29-07-2013 o 16h25

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Lexa, ale Alicia Kis ma BOSKIE, neonowe buty! Dla nich warto walnąć fotę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#437 29-07-2013 o 16h25

Miss'na całego
Lexa0
...

Ale ja jej nie, chce mi zabrać cenny papier a w zamian wcisnąć taaakie brzydkie ciuchy :<

#438 29-07-2013 o 16h56

Miss'na całego
Nabi
...
Miejsce: Fairy Glade

Ja zauważyłam, że mam na przemian..Raz robię zdjęcie za 1/2 razem, a przy następnej gwieździe już za 9/10 razem i tak w kółko..
Ostatnio bardzo mało gwiazd mi się pojawia, może 1 na cztery dni, okropieństwo.. Ale póki jest zniżka trzeba kupić duuużo papieru, bo on się zawsze przyda ^ o ^

#439 29-07-2013 o 17h39

Miss'Żółtodziób
...

Nabi napisał

Ja zauważyłam, że mam na przemian..Raz robię zdjęcie za 1/2 razem, a przy następnej gwieździe już za 9/10 razem i tak w kółko..
Ostatnio bardzo mało gwiazd mi się pojawia, może 1 na cztery dni, okropieństwo.. Ale póki jest zniżka trzeba kupić duuużo papieru, bo on się zawsze przyda ^ o ^

Tak... szkoda, że jest limit posiadania papieru na 20 sztuk. Dopiero niedawno się o tym przekonałam, gdy miałam okazję go wykupić a tyle może w najgorszym wypadku starczyć na 2 gwiazdy.

#440 29-07-2013 o 18h11

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat
Miejsce: Schkeuditz

Misa napisał

Nabi napisał

Tak... szkoda, że jest limit posiadania papieru na 20 sztuk. Dopiero niedawno się o tym przekonałam, gdy miałam okazję go wykupić a tyle może w najgorszym wypadku starczyć na 2 gwiazdy.

trochę z tym nie ciekawie, ale co poradzić ;/

"Wytrenuj swoje ciało i umysł, a przejmiesz kontrole nad swoim życiem" ~ Ewa Chodakowska 

Emma1

#441 29-07-2013 o 19h34

Miss'Żółtodziób
...

Ja mam już ogółem 40 zdjeć, ale chciałabym miec przynajmniej nową dziewczynę.

#442 29-07-2013 o 20h00

Miss'na całego
Nabi
...

Misa napisał

Nabi napisał

Jest limit...Loool, to ja tu oszczędzam, staram się niczego nie kupować, żeby mi starczyło na dużo papieru a tu taki surprise...
Nah, idę na zakupy, wyżyję się... T - T

#443 29-07-2013 o 20h14

Miss'na całego
Lexa0
...

Nabi, też miałam taki niecny plan, coby papieru kupić tony, a tu niet! :<
Za to mogłam roztrwonić tę całą kasę. Hyhy. i nadal ignoruję Alicię.

#444 29-07-2013 o 21h20

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Akurat jak mam misję i muszę zdobyć jeszcze przynajmniej jedno zdjęcie z gwiazdą, to jak raz nie mogę żadnej upolować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/mad.png

#445 29-07-2013 o 21h35

Miss'Żółtodziób
...

Też tak miałam poziom temu - miałam akurat 7/8 zdjęć i przez kilka dni żadnej gwiazdy. Teraz też przydałyby się, nawet bardzo, i ich nie ma. Gwiazdy są po prostu złośliwe i nie dbają o swoich fanów, o!

#446 29-07-2013 o 21h36

Miss'Żółtodziób
...

Evelyn napisał

Akurat jak mam misję i muszę zdobyć jeszcze przynajmniej jedno zdjęcie z gwiazdą, to jak raz nie mogę żadnej upolować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/mad.png

Tak... i zawsze tak jest, kiedy potrzebne są one najbardziej, czyli podczas misji. Jak na złość rzadziej się pojawiają. Nie martw się. Też tak miała,

#447 29-07-2013 o 21h47

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Czy naprawdę tylko ja i Masakra widziałyśmy przed wyprzedażą, że papieru można mieć max. 20 sztuk? Podobnie jak jedzenia? ;3

Jeszcze 6 gwiazd i poziom T_T

#448 30-07-2013 o 00h08

Miss'Żółtodziób
...

Amik napisał

Czy naprawdę tylko ja i Masakra widziałyśmy przed wyprzedażą, że papieru można mieć max. 20 sztuk? Podobnie jak jedzenia? ;3

Jeszcze 6 gwiazd i poziom T_T

Przed wyprzedażą nie, ale możecie i tak mnie dorzucić do listy wtajemniczonych. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Aww... kolejny facet, który dał się złapać za 1 razem. Jakoś on się łatwiej przed mną płaszczą. Czy to jakaś aluzja? xD

#449 30-07-2013 o 00h09

Miss'na całego
Nabi
...

Amik, bo mało kogo stać, żeby kupować papier w takich ilościach na raz. ^ ^;

#450 30-07-2013 o 12h24

Miss'na całego
kawajka
...

Zazwyczaj tak, ale skoro papier staniał to kupiłam te 20 sztuk, zawsze to jakiś zapasik, może dopisze mi szczęście i nie będę potrzebować wielu prób /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 227