Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 227

#401 24-07-2013 o 17h56

Miss'na całego
Lexa0
...

Solelei, robiłam ot tak, jeszcze chyba nawet do zadania nie doszłam, bo Dżordż się schował w krzakach i nie mogę przejsć levelka.

#402 24-07-2013 o 18h02

Miss'Żółtodziób
...

Q.Q właśnie mam zrobić zdjęcia, żeby przejść dalej, a znając moje szczęście minie tydzień zanim gwiazdy się przespacerują na promenadę.

Prawda jest taka, że to czy uda się zrobić zdjęcie czy nie zależy od przypadku c;

#403 24-07-2013 o 18h22

Miss'Żółtodziób
...

Moje pierwsze było za 3 razem, ale nie pamiętam, bym miała wtedy takie zadanie. To musiało być po operacji plastycznej, ale jeszcze przed operacją biustu, więc nie pamiętam czy było jeszcze to zadanie z 1 zdjęciem. Chciałam po prostu spróbować.

#404 24-07-2013 o 23h12

Miss'Żółtodziób
...

A mnie brakuje teraz dokładnie jednego zdjęcia do przejścia na wyższy poziom. I co? Od 2 dni absolutnie nikogo, pustka kompletna. Ta złośliwość rzeczy martwych...

#405 24-07-2013 o 23h14

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Próbuj zaraz po zerowej! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#406 25-07-2013 o 10h34

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Próbuj zaraz po zerowej! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Może nie o zerowej, ale polecam zajrzeć na promenadę przed 7 rano. Osobiście narzekałam, że nie spotykam żadnej z gwiazd na promenadzie, ale wystarczyło zalogować się po 6 rano, a spotkałam i ustrzeliłam Harrego Pottera i Hermionę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Teraz chyba zamienię swoje mieszkanie w Hogward /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#407 25-07-2013 o 17h16

Miss'Żółtodziób
...

Cześć wam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mam pytanie- orientujecie się może jak długo dana gwiazda jest na promenadzie? 15 minut, czy np. chociaż z godzinę? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#408 25-07-2013 o 17h23

Miss'całkiem całkiem
Seeryouslee
...
Miejsce: Stekene

Shanone napisał

Cześć wam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mam pytanie- orientujecie się może jak długo dana gwiazda jest na promenadzie? 15 minut, czy np. chociaż z godzinę? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Jedna gwiazda od północy do 14:00 a druga od 14:00 do północy i dopóki jej nie zrobisz zdjęcia to nie zniknie : )

Dzisiaj upolowałam najpierw jakiegoś Liama, potem Księcia... : x (oczywiście najpierw kilka dni nic, a teraz dwie naraz -.-)... a tak bardzo chciałabym Rose... obydwa warianty... ale znając moje szczęście to prędko jej nie dostanę.

Ostatnio zmieniony przez Seeryouslee (25-07-2013 o 17h24)

#409 25-07-2013 o 20h11

Miss'całkiem całkiem
Miyane
...

Mi gwiazdy pojawiają się po 2:00 i po 14:00. :S

Mam takie pytanie: na ostatnim zrobionym zdjęciu (niestety z J. Bieberem...) mój obecny strój zmienił się na chińskie ubranie (nie mam zapisanego stroju o takim wyglądzie) ... czy to jakiś bug ?

EDIT: zmieniła mi się też karnacja, fryzura i makijaż

Ostatnio zmieniony przez Miyane (25-07-2013 o 20h13)

挨拶は時の氏神
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo

#410 25-07-2013 o 21h34

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Wow, trafiła mi się jakaś śmieszna Vanessa Paradis, nawet nie wiem kto to, ale powiem wam, że ma świetne ciuchy! Cudna torebka i gorset, oraz narzutka na ramię, fajne kolczyki i buciki, tylko spodnie mi średnio przypadły. Do tego w pięknych ciemnych kolorach, naprawdę, trafiło mi się w końcu coś, co idealnie mi przypasowało. Teraz tylko Aundrey i będę się czuła spełniona.
Baaardzo na plus dzisiejsza gwiazda +

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#411 25-07-2013 o 21h37

Miss'Żółtodziób
...

Zgadzam się z poprzedniczką. Przed siódmą rano pojawia się masa gwiazd. Dzisiaj rano zrobiłam jednej zdjęcie za pierwszym razem (ó.ó). Jeszcze jedna gwiazdeczka ze śmiesznie sparodiowanym imieniem i level up /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#412 26-07-2013 o 08h26

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Po 1 w nocy upolowałam Charli Teron za pierwszym razem. ;_; <3

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#413 26-07-2013 o 14h44

Miss'Żółtodziób
...

Ja mam tego popołudnia Peppy. Niby ciekawie to wygląda w czerni i bieli, ale strój jest zbyt skromny i zwyczajny. Co o tym myślicie? (do tych co ją widzieli).

#414 26-07-2013 o 14h57

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Mi się jej buty i kolczyki podobają. A reszta taka sobie

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#415 26-07-2013 o 15h10

Miss'Żółtodziób
...

Omg właśnie u mnie dumnie się prezentuje niejaki Bill Tokyomotel, brawo dla twórców za inwencję odnośnie nazwiska! /modules/forum/img/smilies/fou rire.gif

#416 26-07-2013 o 15h23

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Bill ma 'świetne' spodnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png !

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#417 26-07-2013 o 16h15

Miss'Żółtodziób
...

Gupia Peppy... zużyłam na nią aż 7 sztuk papieru, co nie było warte. Teraz muszę skombinować kasę na nowy zapas, póki jest zniżka. =.=

#418 26-07-2013 o 18h57

Miss'na całego
kawajka
...

Ja ostatnio miałam straszną posuchę na gwiazdy, a jak w końcu dziś się pojawiła to to był Ron z HP /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png, a liczyłam na jakąś ładnie ubraną panią /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#419 26-07-2013 o 19h01

Miss'towarzyska
YooSti

To wy nie robicie zdjęcia każdej gwiazdce? Wiecie,że w późniejszym poziomie trzeba mieć 45zdjęć gwiazd?

Ja też ostatnio nie mogę trafić na gwiazdkę

#420 26-07-2013 o 19h02

Miss'Żółtodziób
...

kawajka napisał

Ja ostatnio miałam straszną posuchę na gwiazdy, a jak w końcu dziś się pojawiła to to był Ron z HP /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png, a liczyłam na jakąś ładnie ubraną panią /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Spójrz na to z tej strony. Ubierzesz swojego faceta za fana HP. x3

Odnośnie męskich strojów, to jeszcze żaden mi się nie spodobał... chociaż może bym zrobiła kiedyś jakiemuś Księciu.

Nie robię każdej, bo na razie i tak pokazują mi się najrzadziej po 3 dniach. Jak będę stała na levelu, żeby mieć misję ze zdjęciami, to przynajmniej uzbieram na papier, bo niektórym tutaj nie tak łatwo o fundusze. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Mnie się nigdzie nie spieszy.

Ostatnio zmieniony przez Misa (26-07-2013 o 19h03)

#421 26-07-2013 o 19h08

Miss'towarzyska
YooSti

Rozumiem,bo czytając wasze posty dziwiłam się,że tak wybrzydzacie.

#422 26-07-2013 o 19h08

Miss'Żółtodziób
...

YooSti napisał

To wy nie robicie zdjęcia każdej gwiazdce? Wiecie,że w późniejszym poziomie trzeba mieć 45zdjęć gwiazd?

Ja też ostatnio nie mogę trafić na gwiazdkę

Ja wybrzydzałam, dopóki się właśnie nie dowiedziałam o tym zadaniu w późniejszych poziomach... Na razie mam 12 zdjęć, w tym niemal całą ekipę z HP, brakuje mi tylko Vildemorta i Bellatrix /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Teraz gorąco liczę, że trafi mi się Amy Lee i Gnijąca Panna Młoda.

#423 26-07-2013 o 19h20

Miss'towarzyska
YooSti

Amy Lee i Gnijąca Panna Młoda one chyba występują w halloween-chyba nie jestem pewna. może dadzą jakieś nowe gwiazdki. (ja mam 44 i jednego mi brakuje,aby zaliczyć ten poziom /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png )

#424 26-07-2013 o 19h31

Miss'Żółtodziób
...

YooSti napisał

Amy Lee i Gnijąca Panna Młoda one chyba występują w halloween-chyba nie jestem pewna. może dadzą jakieś nowe gwiazdki. (ja mam 44 i jednego mi brakuje,aby zaliczyć ten poziom /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png )

Nie przestraszaj mnie, YooSti, toż to do Halloween kawał czasu... Straszne to jest... Podoba mi się jeszcze Marilyn Monroe i Audrey, wcześniej się nie pokazały, więc mam duże szanse na ich upolowanie. Twój zbiór, YooSti jest naprawdę imponujący /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#425 26-07-2013 o 19h41

Miss'towarzyska
YooSti

Dzięki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png , nie jestem pewna w 100%. Ja najbardziej pożądam Blair,Majli-ma fajne spodenki,Willi Wonke, Lutin Jouet, Reine, i będę zadowolona. Pewnie będzie trzeba długo poczekać.

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 227