Z zawodu jesteś kwiaciarką/kolekcjonerką motyli, ale nie w czasach współczesnych.
We are in noir
Z zawodu jesteś kwiaciarką/kolekcjonerką motyli, ale nie w czasach współczesnych.
Jesteś flecistką, która ciągle ubiera się na czarno- biało. Nawet flet masz biały.
Z zawodu jesteś dobrą wróżką ponieważ wyglądasz cukierkowo i masz skrzydła
Z zawodu jesteś biznesmenką, która nie liczy się z e zdaniem innych. (Kapelusz, laseczka i wyzywające ubranie.)
Z zawodu jesteś baletnicą/tancerką. Nie tylko awatar, ale sama stylizacja- dopracowana jak od choreografa. Może ciężko byłoby tańczyć z tymi piórami, ale załóżmy, że to tło xD
Twój zawód to prezenterka cyrkowa x3 Skorzajenie ze stylizacją.
Twoja stylizacja skojarzyła mi się z pielęgniarką/lekarzem - przez długi biały fartuch i wygodne buty
Z zawodu jesteś płatnym mordercą który zabija wszystkich swą kuszą ♥
Yubin, podoba mi się Twój punkt widzenia ^^
Jesteś bezlitosną Panią Dyrektor, kobietą elegancką i pewną siebie. (Coś jak w filmie "Diabeł ubiera się u Prady" ^^)
Moje pierwsze skojarzenie: Zbzikowany, zawieszony lekarz, który chwilowo dorabia jako kat w Harrym Potterze ;_; XDDD
Jesteś zawieszonym chwilowo lekarzem xD
(Odbiore to jako pochwałę, bo taki był główny cel stylizacji - tyle, że to naukowiec, a lekarz, to raczej odnosi sie do mojej mamy. Trafiłaś w dziesiątkę )
Przypomina mi to sprzedawcę w ogromnym sklepie z zabawkami na piętrze dla dziewczynek...aczkolwiek powiem, że jest to ktoś, kto myśli, że jest wróżką.
Zawód: Wróżka.
Z zawodu jesteś szalonym naukowcem który podejmuje się najbardziej nieprawdopodobnych eksperymentów które zawsze kończą się powodzeniem
Z zawodu jesteś wściekłą sekretarką . Bo twój strój jest poważny a twarz taka wściekła jakby więc tak mi się jakoś skojarzyło.
Ty za to jesteś aktorką. Nie wiem czemu, ale gdy zobaczyłam Twoją miss, od razu pomyślałam Gra O Tron XD Twój strój jest taki jakby sceniczny ;D
Jesteś gwiazdą Moulin Rouge, która została zwerbowana przez szalonego naukowca do grupy złoczyńców okradających banki