Pierwsze skojarzenie- pracujesz w domu strachów w wesołym miasteczku ^^

Pierwsze skojarzenie- pracujesz w domu strachów w wesołym miasteczku ^^
Jesteś na czarno. Jesteś moim zdaniem córką czarnego anołka
Dla mnie wyglądasz na pielęgniarkę bo jesteś na biało ubrana.
Myślę, że jesteś sprzątaczką. Sorry, ale ten zawód od razu skojarzył mi się z Twoją fryzurą.
Jesteś kamerdynerem w pałacu Draculi te świeczniki mi na to wskazują
Jesteś bardzo surową nauczycielką. Pewnie ze względu na makijaż.
Myślę, że z zawodu jesteś śpiewaczką. Ten strój kojarzy mi się z operą
na moje oko jesteś potomkinią Draculi oraz Elsy, pracujesz w horrorach.... xDDD Strój rozbujał moją wyobrźnię. Jezu to szalona hipoteza XD
Z zawodu twoja miss jest tancerką, bo ma długą i odważną sukienkę
Myślę, że Twoja miss jest baletnicą, bo ten strój kojarzy mi się z "Czarnym Łabędziem"
Myślę, że jesteś właścicielką wielu ciastkarni i królową cukierników - do tego stylowo ubraną ; )
myślę, że jesteś projektantką ciuchów
Z zawodu jesteś myśliwym, przez ten łuk w ręce.
Jesteś Aktorką '-'
Z zawodu jesteś tatuażystką, która dorabia w wakacje jako modelka strojów kąpielowych ; )
Jesteś amerykańską aktorką, która gra w filmie s-f ^^ Przez Twj strój.
Jesteś kosmonautom dlatego że na moje twój struj przypomina kosmonautę który zna bardzo dużo kosmitów . PS bardzo podoba mi się twoja miss ^^
pracujesz jako królik doświadczalny w laboratorium, które przeprowadza badania nad niemytym ludzkim ciałem.
Skojarzenie wzięło się z prostej sprawy- higiena twojej miss pozostawia wiele do życzenia z pewnością dlatego, że nie ma cię w grze...
Życzę szybkiego powrotu do nas;)
Modelka: > To przez ten nick; )
Z zawodu jesteś płatnym mordercą bo masz broń w ręku
Z zawodu jesteś jakąś artystką z cyrku - świadczy o tym kiczowate, różowe, i w założeniu efektowne ubranie.
Jesteś łowczynią potworów Przez stylizacje :3
Jesteś cyrkowym magikiem. Twój niecodzienny ubiór i makijaż świadczą, że lubisz się bawić, wyróżniać wśród tłumu, i istniejesz by zabawiać ukochanych ludzi, zaś Twoje imię informuje, że lubisz psychologiczne zagrywki wywierające wpływ na publiczność - nie zawsze dla nich przyjemny, ale czyż to nie jest w ludziach cudowne? te wszystkie ich miny... <3
Jesteś władczynią powietrza na urlopie - twoja stylizacja kojarzy mi się właśnie z powietrzem, a kiecka wydaje mi się być taka nieco urlopowa.
Stylowa czerń i szarość, a do tego koła i zegary - jesteś asystentką steampunkowego wynalazcy. Sama nie brudzisz sobie rąk smarem, ale jesteś muzą i natchnieniem wynalazcy, bez ciebie nic by nie skonstruował.