Jakie najbardziej lubicie? Ja oczywiście Jeansy czasami też noszę rurki w kolorach ciemnych. Nie na widzę sztruksów są dziwnie zbudowane i dość... sztuczne
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#2 26-05-2013 o 17h52
Moje kochane spodenki *o*
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
#3 26-05-2013 o 17h56
Nie lubię w ogóle. Luźniejsze są wyjątkowo niewygodne, o rurkach nawet nie wspominając...
#5 26-05-2013 o 21h16
Jeansy, ale tylko rurki. Uwielbiam też cygaretki w różnych kolorach. Moim ostatnim odkryciem są jegginsy (legginsy wyglądające jak jeansy). No i oczywiście krótkie spodenki na lato.
#6 26-05-2013 o 21h31
Raczej rurki, ale zdarzało się, że założyłam dzwony, a ludzie patrzyli na mnie jakbym była z kosmosu. Dzwony w połączeniu z czymś naprawdę fajnym wyglądają świetnie, a to, że świat opanowały rurki - cóż, nie mój problem.
W lecie oczywiście spodenki, czasem... bardzo rzadko - rybaczki.
#7 26-05-2013 o 22h30
Nie noszę, nie wygodnie mi. :c Tzn mam 2 pary, czerwone i niebieskie. Przestałam w nich chodzić bo było mi jakoś tak sztywno. XD Leżą w szafie na wszelki wypadek.
#8 26-05-2013 o 23h57
Tylko luźne zwykłe spodnie...
żadnych rurek: są okropne i niewygodne i w ogóle jakieś takie x.x ble...
dzwony? gdyby było gdzie kupić to nawet pomarańczowe albo z kwiatowym wzorem *.*
Be the broke or the breaker
Be the giver or the undertaker
Unlock and open the door
Be the healer or the breaker
The keys are in your hands
Realize you are your own source of all creation
Of your own master plan
#9 27-05-2013 o 13h17
A ja tam rurki lubię, o! Mam jedne niebieskie i trzy jeansowe, z czego dwie są "podarte". A teraz... teraz nie pojmuję fenomenu podartych jeansów.
Ale wracając... czemu lubię rurki? Może to głównie ze względu, że jestem (czyt. byłam) szczupła, poza tym przyzwyczaiłam się. Ale mimo to i tak wolę legginsy, które wydają mi się jeszcze bardziej wygodne. No i można je nosić pod spódnicą/sukienką.
#10 27-05-2013 o 14h44
Ja preferuję wygodę... dlatego często wybieram legginsy lub jegginsy...
Jednak wyglądam lepiej w jeansach (rurkach)
Dlatego w swojej szafie mam ich 2 pary
Podobają mi się także kolorowe rurki Mam różowe miętowe i białe
Czasem, ale to razdko założę dresy... Jeśli już, to tylko szare!
Zapomniałam o spodenkach >.<
Kolorowe Lub z jasnego jeansu
Ostatnio zmieniony przez kala997 (27-05-2013 o 14h46)
#11 27-05-2013 o 15h24
Uwielbiam chodzić w jeansach oczywiście w rurkach, nienawidzę szerokich spodni x.x
#12 27-05-2013 o 16h47
Ja wybieram raczej ciemne (głównie granatowe) jeansy lub czarne spodnie, bo do wszystkiego pasują. Preferowany przeze mnie krój to raczej rurki, bo mam dość zgrabne nogi, a w szerszych nogawkach wyglądam, jakbym ukradła spodnie z szafy mamy
Aczkolwiek muszę przyznać, że strasznie podobają mi się miętowe i beżowe spodnie. Boję się tylko, że przy moich naturalnych zdolnościach, częściej będą lądowały w praniu, niż na mnie xD
#13 27-05-2013 o 17h41
Ja jeansy, ale nigdy rurki. Sztruks!? Nie... Zdecydowanie nie... Lubię też dres.
#14 30-05-2013 o 10h24
mam 2 pary rurek beżowe i granatowe i takie dżinsy czarne co też można powiedzieć że są rurkami ale mażę o takich:
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez CiasteczkowyPotwór (30-05-2013 o 10h25)
#15 30-05-2013 o 11h26
Ja uwielbiam rurki i spodnie przylegające do nóg. Nielubię luźnych spodni i dzwonów (wkrecały sie w pedały i zębatke roweru, zaczepiały, niszczyły, teraz mam spokój). Jedyny z nimi problem jest taki, że niektórych jimsów rurek nie da się absolutnie podwinąc.
Dresy są jednak spoko i je też lubię,
Ostatnio zmieniony przez KomatsuzakiAya (30-05-2013 o 11h29)
#16 30-05-2013 o 20h48
Noszę wszystkiego po trochu od rurek po leginsy. Jednak najbardziej lubię dresy. Wygodne, bezproblemowe i nie brudzą się szybko .
#17 30-05-2013 o 21h03
Powiem wprost iż po prostu nie lubię dzwonwatych spodni. Lubię rurki ponieważ troszkę wyszczuplają moje grube nogi, a poza tym pasują do wszystkiego zaczynając od białej koszuli i kończąc na zwykłych bluzach.
#18 31-05-2013 o 12h22
nie wiem jak wy ale ja lubie getry
pikne
#19 31-05-2013 o 12h59
Świetne
Tylko coś co przylega do ciała (rurki i legginsy) Okazjonalnie luźniejsze spodnie.
#20 31-05-2013 o 13h06
Jeansy ♥ Rurki ♥ Dla mnie nie są ciasne *O*. Wręcz przeciwnie - czuję swobodę. Pumpy też ok. Fajne są. Świetnie wyglądają przy przylegających bluzkach x_x
#21 31-05-2013 o 15h13
Joanna napisał
nie wiem jak wy ale ja lubie getry
pikne
Ładne są. Zastanawia mnie tylko, jak z kryciem. Większość nie wygląda, jakby była w stanie dobrze ukryć bieliznę. Nie jestem w stanie pojąć dziewczyn, które wychodzą "na miasto" w kalesonach, przez które widać im zdecydowanie za dużo.
#22 01-06-2013 o 15h06
Ja do leginsów ubieram długom tunike ewentualnie długi t-shirt lub sukienke (nie znów strasznie długa ) nie lubie jak mam tylek odsłonięty wtedy sie dziwnie czuje ^^
hmm... ja mam 2 pary rurek kolorowych nioebieskie i pomaranczowe ale mam duzo innych spodni 2 pary które naj lubie jedna z ćwiekami druga prawie biała i na szyciach takie bardzo ciemne taka obwódka
a jesli chodzi o getry to mam w centki, sporo leginsów spodni, zwyklych czarnych, prązkowanych, jedne mam koronkowe 3/4, czerwone,niebieskie i więcej ale nie che mi sie pisać
Ostatnio zmieniony przez Joanna (01-06-2013 o 15h06)
#23 03-06-2013 o 20h14
Najbardziej lubię bojówki z wieloma kieszeniami i proste jeansy (broń Boże rurki, bądź inne dziwne szmatki). Ostatnio rozpoczęłam polowanie na ciemne szarawary, które nie mają kroku w kolanach, ani tym bardziej na kostkach. Cóż, LARP rządzi się swoimi prawami, w jeansach nie wyskoczę...
#24 03-06-2013 o 20h29
Ogólnie ostatnio znielubiłam spodnie. Jeansy są mega sztywne, krępują ruchy. A jednak mam kilka par rurek, kiedyś chodziłam w nich codziennie, teraz je rzadko. W sumie, szczerze mówiąc chodzę w nich tylko wtedy, kiedy mam okres, a nie jestem zaopatrzona w tampony. Dlaczego? Zwykle zakładam legginsy, a strasznie niekomfortowo czuję się w nich z podpaską.
Jegginsy? Jestem na tak. Mam nawet jedną parę. Dresy też założę od czasu do czasu, jednak preferuję je bardziej na siłownię czy chodzenie po domu - w zimę zdarzało mi się wychodzić w nich częściej. No cóż, są ciepłe, tyle w tym temacie
Lubię też wszelkiego rodzaju spódniczki i sukienki..
Przepraszam, chyba za bardzo rozpisałam się na początku w pewnych sprawach. Jednak większość z nas to dziewczyny, na pewno dla każdej jest to całkiem normalne. A i męska część nie powinna być zdziwiona. Ot co - ludzkie sprawy
#25 05-06-2013 o 11h32
Skate owskie spodnie lub czarne z firmy PUNK RAVE lub GLP (muszą mieć dużo dodatków). Ale nie rurki.
Chadzam tylko w spodniach. Nienawidzę spódnic i sukienek (więc ich w ogóle nie noszę).