Uwaga! Uwaga!
Kochani, w tym poście postaram się rozwiązać parę spraw.
Przy okazji dziękuję też bardzo serdecznie dziewczynom, które były tak chętne do pomocy, gdy miałam problem nie wiedząc co począć z konkursem. Na prawdę, jesteście wspaniałe
Chciałabym oświadczyć, co postanowiłam w związku z tym wątkiem. Z przyczyn, o których już wspominałam nie będę mogła zająć się konkursem i to się prawdopodobnie nie zmieni aż do wakacji.
Ponieważ nie chcę, aby konkurs został całkiem porzucony ogłaszam nabór na przewodniczących konkursu. Tylko bardzo proszę, abyście, zanim się zgłosicie, zastanowili się poważnie, czy podołacie takiej odpowiedzialności.
Na odzew czekam do następnej niedzieli. Jeżeli nie będzie chętnych, napiszę do moderatorki, aby temat wylądował w archiwum. Oczywiście nadal będę czekała na zgłoszenia i temat zostanie wznowiony jeśli ktoś się pojawi, ale myślę, że nie powinnam zostawić takiego "nieużywanego" wątku w Sali gier.
Kolejna sprawa to wyniki Trzecich Wyborów Miss Cosplay
Było mi niesamowicie ciężko podjąć decyzję. Najchętniej bym was wszystkie nagrodziła, ale opanowałam emocje i oceniłam was najrzetelniej jak tylko potrafiłam
Gratulacje!!!
1 miejsce Ikuna
2 miejsce Lynn
3 miejsce ErinBlack
Na prawdę świetnie się spisałyście dziewczyny!
Nadszedł czas na ostatnie, co miałam dziś do powiedzenia, a właściwie do pokazania. Otóż, przedstawiam wam nagrody dla uczestniczek Drugiego Konkursu Miss Cosplay
Niestety są tylko dwie prace, ponieważ jedna z uczestniczek nie zgłosiła się do mnie. Muszę przyznać, że niestety w tej chwili nie pamiętam jej nicka, a post od Tanken z wynikami został usunięty. Laureatko Drugiego konkursu, nadal możesz się do mnie zgłosić. Obiecałam nagrody, więc je zrobię
Nagroda dla ScarletWitch
Nagroda dla Yoosti