Moja wersja Erzy,
Z tego korzystałam
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez YooSti (24-09-2013 o 08h36)
Zastanawiam się, czy nie rozważałyście żeby nie rzucać konkretnej osoby na cosplay, a raczej tytuł anime (ew. sezon)? Erza nie miała za wielu ciekawych strojów (tzn różnorodnych), a chcąc zrobić coś ciekawego albo trzeba mieć dużo MM żeby się pospieszyć, albo zrobić po raz kolejny tą samą stylizację...
Czy jakąś mniej popularną, ale średnio efektowną.
Ostatnio zmieniony przez Cohelia (26-09-2013 o 12h36)
Cohelia napisał
Zastanawiam się, czy nie rozważałyście żeby nie rzucać konkretnej osoby na cosplay, a raczej tytuł anime (ew. sezon)? Erza nie miała za wielu ciekawych strojów (tzn różnorodnych), a chcąc zrobić coś ciekawego albo trzeba mieć dużo MM żeby się pospieszyć, albo zrobić po raz kolejny tą samą stylizację...
Czy jakąś mniej popularną, ale średnio efektowną.
Chciałam ubrać erze inaczej ale niestety u nine nie ma wędki -.- ani płetw
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Lazy (26-09-2013 o 14h19)
Ale czy wtedy nie byłoby za mało tematów? Chodzi o to, że nie oglądałam wszystkich anime świata i moje pomysły mają limit... Myślę jednak że to mogłoby wypalić. Pomyślimy nad tym!
Hmm, możnaby podzielić, np. cosplay nastolatki z tego a tego anime, cosplay chłopaka, wampira (...) Etc. + może niekoniecznie zawsze trzeba znać anime, zawsze (w ostateczności) zostaje galeria pana google, czy tumblr.
Mam takie drobne pytanko... Kiedy możemy spodziewać się wyników ^^
MIEJSCE PIERWSZE
ScarletWitch
gratulacje
MIEJSCE DRUGIE
Yoosti
MIEJSCE TRZECIE
Szelia
Gratulujemy! Na wasze życzenie postanowiłyśmy nie proponować konkretnej postaci, ale tytuł serii. Jeśli wam się spodoba będziemy tak robić częściej, jeśli nie - wrócimy do wcześniejszej metody!
NASTĘPNYM TEMATEM W WYBORACH JEST...
"Sword Art. Online"
Nasza sponsorka nagród, Miriku, zrezygnowała i będzie mogła narysować nagrody tylko dla pierwszych dwóch konkursów. Dlatego poszukujemy kolejnego sponsora i prosimy chętnych o zgłaszanie się do mnie na pw.
Gratulacje dziewczyny,wszystkie trzy moje faworytki na podium Wasze cosplay e są naprawdę urzekające
Przecież nie musisz oglądac jakiegoś anime by móc stwierdzić, czy cosplay na podstawie referencji jest udany czy nie. No i zawsze możesz skołować pomoc. Póki co widzę tutaj maglowanie wyłącznie jednego anime, co dla osób nia niezainteresowanych jest krzywdzące i często wyklucza z brania udziału.
Gratuluję dziewczyny, świetne cosplaye
Jaki fajny pomysł z tymi wyborami! Zgłoszę się jak już za parę chwil będę miała kaskę... No i gratuluję oczywiście wszystkim dotychczasowym zwyciężczyniom!
A ja mam małe pytanko...
Czy niektóre ubrania można połączyć w jakimś programie graficznym ?
Np. gdy mam 2 bluzki które pasują do cosplayu danej postaci, a przecieżwiemy że nie można założyć 3 naraz.
Cześć dziewczyny!
Na początek chciałam was bardzo, ale to baaardzo przeprosić, że czas oczekiwania na nagrody był naprawdę spory. Sama spodziewałam się, że w dwa tygodnie uda mi się zrealizować wasze zamówienia, ale niestety tak się nie udało. Chciałabym się trochę usprawiedliwić. Po prostu zaczęłam mój pierwszy rok studiów i okazało się nie być tak różowo jak się spodziewałam. Nie chodzi mi o same studia, ale do dojazd na uczelnię. W każdym razie ostatnimi czasy rzadko kiedy bywałam w domu, a kiedy już tam byłam to po prostu chciałam odpocząć.
Ale ostatnio spięłam się, i postanowiłam, że muszę te prace skończyć! I udało się Mam szczerą nadzieję, że wam się spodobają
Chibi dla YooSti
Szkic dla Kaiken
Szkic dla ScarletWitch
Na koniec przypominam, że laureatki z ostatniego konkursu mogą zgłaszać się do mnie po zamówienia
... Jestem pod ogromnym wrażeniem, Chibi jest boskie,a szkice tak samo. Masz dziewczyno talent. Dziękuję,a chibi ląduje na profilu.
Jej, wiedziałam, że jestem ostra i kusząca przez te oczy, ale ta poza prezentuje taką władzę i pewność siebie - czysta ja ...
Dziękuje ^^ Na profil, także leci rysunek ^^
Dziękuję! Jest idealny pod każdym względem! koniecznie na profil
Lilliens musisz zrobić cosplay danej postaci z anime w tym wypadku Sword Art Online a nie zwykłego stroju.
Ja postanowiłam zrobić Kirito
Link do zewnętrznego obrazka
Edit: zapomniałam dodać wzór ^-^""
Ostatnio zmieniony przez ErinBlack (19-10-2013 o 21h26)
Oto moja Miss przebrana za Lisbeth:
A miało wyjść... Mniej więcej coś takiego ^^'':
Ostatnio zmieniony przez Lynn (19-10-2013 o 22h36)