FABUŁA
Podwodna Akademia to nietypowy poprawczak. Zdawać by się z pozoru mogło, że to normalne "więzienie" dla trudnych przypadków. Nic bardziej mylnego. W szeregach budynku lądują jedynie dzieci z bogatych i sławnych rodzin. Ich rodzice nie chcąc, by przypadek ich dziecka znalazł się w mediach posyłają go do tej oto miejscówki. Dla nich przekleństwem byłoby ujawnienie nałogów, albo złych przyzwyczajeń swoich dzieci. Przez to reputacja ich firmy, albo ich samych bardzo by ucierpiała. Z tego też powodu umieszczają swoich potomków w Podwodnej Akademii. Jak sama nazwa wskazuje można ją znaleźć jedynie pod powierzchnią wody. Bardzo, bardzo głęboko .
CO I JAK?
Wcielamy się w rolę tychże dzieci. Poprzez Nasze zachowanie, nałogi i wykroczenia zostaliśmy wysłani do Podwodnej Akademii. Całkiem odcięci od świata, w którym do tej pory mieszkaliśmy, próbujemy odnaleźć się w murach budynku. Na powierzchnię wypływa się co jakiś czas,ale najpierw zgodę muszą na to wyrazić nasi rodzice. Oczywiście nikogo nie traci się z radaru. Każdy wychowanek Akademii ma pod skórą wszczepiony nadajnik. Dzięki niemu łatwo jest nas namierzyć.
SZCZEGÓŁY
-Nie można jednak zapominać,że to miejsce dla bogatych osób,więc znajdują się to wszelkie udogodnienia,takie jak: ogród,basen,sala gier,biblioteka,siłownia,sala taneczna i muzyczna,w której znajduje się wiele instrumentów,a nawet sala kinowa.Mimo obecności stołówki,w Akademia znajduje się także kawiarnia,w której można posiedzieć przy kawie i ciastku.
-Na stołówce jest codziennie wiele przepysznych dań tak,aby dogodzić każdemu i jest otwarta od 6 do 22.
-Na korytarzach znajdują się darmowe automaty przekąskami i napojami.
-Każdy pokój jest dobrze wyposażone.Znajdują się w nich nawet 40 calowe telewizory,jest także łazienką i garderoba.
-Zajęcia odbywają się od 8:30 do 17:15.Rodziców informuje się o każdej nieobecności na zajęciach
-Na znak,że przeczytałaś szczegół wpisz białą czcionką przeczytałam.
-Jeśli ktoś chce może zapisać się na zajęcia dodatkowe.
-Przerwa obiadowa trwa od 12:00 do 13:00
-Strony internetowe,które odwiedzamy są monitorowane,chyba że rodzic nie wyrazi na to zgodzi.
-Kamery mogą być nawet w łazience jeśli rodzic sobie tego zażyczy.
-W Akademii jest okres odwiedzin,kiedy mogą przypływać ludzie z zewnątrz,oprócz rodziców.Oni mogą pojawiać się w Akademii kiedy tylko chcą.
-W Akademii można przebywać do 22 roku życia.
-Podwodna Akademia znajduje pod powierzchnią Morza Śródziemnego.
REGULAMIN
1. Stosujecie się do ogólnego regulaminu forum
2. Kp dodajemy w ciągu 24 godzin po zaklepaniu miejsca inaczej fora ze dwora
3. Pokoje są koedukacyjne (chłopak + dziewczyna).
4. Czytacie WSZYSTKIE posty! Nieważne czy piszecie z tą postacią czy nie i tak czytacie wszystkie posty!
5. Jeśli się zapisujesz i tworzysz KP to piszesz do końca,ale jeśli naprawę nie chcesz to wymyśl jakiś powód przez który twoja postać opuściła Akademie.Napiszcie na znak,że przeczytaliście regulamin drugi raz to co w szczegółach.
6. Wszelkie dłuższe nieobecności i braki możliwości pisania zgłaszacie do mnie
7. W razie pytań piszecie do mnie.
8.Nie kreujcie swoje postacie na Mary Sue.
9.Nabór nieograniczony
10.Wygląd realny
11.To co ja powiem jest świętością...Chyba,że się mylę wtedy śmiało możecie mnie ochrzaniać i poprawiać
12.Kto nie stosuje się do regulaminu,nie zapoznał się z fabułą lub nie spełnia moich próśb...Fora ze dwora
KARTA POSTACI
Imię i Nazwisko
Wiek (17 - 21)
Orientacja
Historia (plus powód wysłania do Podwodnej Akademii)
Charakter
Ciekawostki
POSTACIE
Chciałabym żeby było po równo kobiet i mężczyzn i żeby był więcej nowych uczniów akademii niż starych.Wystartujemy,gdy będzie przynajmniej sześć osób."Grupy" można powiększyć.
Mieszkające w Podwodnej Akademii już jakiś czas
-mężczyzna-Derek Joyce(Lilka)
-kobieta-Rose Rodriguez(Ewangelin)
-mężczyzna-Ache Casas(Lorren)-
Nowi mieszkańcy Podwodnej Akademii
-kobieta-Naomi Carsen(Domena)
-mężczyzna-Gabriel Alexis Nexinen(Zorma)()
-kobieta-Clary Fray (Eminaria)
-kobieta-Elizabeth Sheel
(Majkel325)
-mężczyzna-...(slowianka)
-kobieta-Holly Kristen Star(Dream)
-mężczyzna-...
Widzę,że niektórzy z was nie pojmują o co mi chodzi,więc wytłumaczę(choć powoli mnie szlag trafia...Definitywnie nie nadaje się do robienia RPG)
Są dwa wolne miejsca: Mężczyzny i Kobiety
-mężczyzna-...()
-kobieta-...(✓
Gdy ktoś zajmie miejsce kobiety jedyną wolną postacią jest facet
-mężczyzna-...(✓)
-kobieta-...(✓)
-mężczyzna-...()
-kobieta-...()
Gdy ktoś zajmie faceta,dopiero wtedy dodam dwie postacie:męską i żeńska...I tak dalej i tak dalej
-mężczyzna-...(✓)
-kobieta-...(✓)
-mężczyzna-...(✓)
-kobieta-...()
-mężczyzna-...(✓)
-kobieta-...(✓)
-mężczyzna-...(✓)
-kobieta-...(✓)
-mężczyzna-...()
-kobieta-...()
Mam nadzieje że teraz wszystko jest jasne...W razie pytań walić do mnie
POKOJE
Pokój numer 14-mężczyzna-(Lilka) i kobieta-(Domena)
Pokój numer 20 -mężczyzna-(slowianka) i kobieta-(Dream)
Pokój numer 28 -mężczyzna-(...) i -kobieta-
Pokój numer 37-mężczyzna-Ache CasasLorren) i kobieta-(Ewangelin)
Pokój numer 41-mężczyzna-M(TestWera) i kobieta-(Majkel325)
Pokój numer 49-mężczyzna-Matt Engry(Zorma) i kobieta-(Eminaria)
Wątek z słodkiego flirtu autorstwa Raiki
Ostatnio zmieniony przez Lilka (07-10-2013 o 17h42)