Już oceniałam,jak bym wiedziała wcześniej że to cosplay była by inna ocena 10/10
Pióropusz, buty i pasek zostaje (mało znana stylizacja )
Ostatnio zmieniony przez YooSti (10-09-2013 o 23h05)
Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 51
Już oceniałam,jak bym wiedziała wcześniej że to cosplay była by inna ocena 10/10
Pióropusz, buty i pasek zostaje (mało znana stylizacja )
Ostatnio zmieniony przez YooSti (10-09-2013 o 23h05)
Yoo, wiesz, że teraz była moja kolej?
podtrzymuje moje zdanie. Plus, kocham ten klucz, a mi do niczego nie pasuje.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Sorry nie wiedziałam
Zdania nie zmieniam 10/10
A kluczyk to do sekretnego przejścia
Pióropusz, buty i pasek zostaje (mało znana stylizacj )
YooSti hmmm nowoczesna szamanka. Ciekawa koncepcja, aż mi się przypomina stare dobre anime shaman king. Idealnie by pasowała do tego anime podoba mi się. Jedyne co rzuca mi się w oczy to troszkę wizualnie to wykonanie przez Nine paska do reszty ciuchów mocno się odznacza... nie wiem jak to napisać, kreska paska jest inna od reszty... Ogólnie bardzo mi się podoba. 10/10
Nie pasują mi trochę białe spodnie i białe buty do takich intensywnych kolorów u góry.. ale jest ciekawie i pomysłowo 8/10
10/10 ładnie się komponuje ta zieleń z czerwonymi włosami
Zanim mnie ocenisz zlukaj mój opis. Moja miss to cosplay mało znanej mangi i przez co niedocenionej, a genialnej.
Cosplay wyjątkowo udany, więc nie ma się czego przyczepić 10/10
Foxglove nie mam co się rozpisywać. bardzo udana stylizacja 10/10
Widzę, że wiernie starasz się zrobić ze swojej miss chłopaka i jestem zachwycona Podobają mi się kolory, które są jak z klasycznych filmów Disneya. Brakuje tylko kunia białego i leć ratować księżniczki 10/10
Bardzo elegancka kreacja z wyrazistymi dodatkami. Bardzo mi sie podoba 10/10
AIice uwielbiam ten gorset. jest boski. Kolorystycznie idealnie zgrywa się z spódnicą. ogólnie podoba mi się. 9/10
10/10 kolejna dobra kreacja, książę
Zanim mnie ocenisz zlukaj mój opis. Moja miss to cosplay mało znanej mangi i przez co niedocenionej, a genialnej.
9/10 Jako cosplay jest dobry, ubranie dobrane. Aczkolwiek makijaż nie pasuje do postaci z wymienionych w opisie obrazków c:
Świetny strój - tylko tyle mogę powiedzieć. Nie mam się do czego przyczepić. Co prawda nie lubię tego kapelusza, ale w tej stylizacji wygląda bardzo dobrze 10/10
Wszystko fajnie kolorystycznie oprócz torebki, jest trochę za ciemna w porównaniu z reszta. Nie jestem pewna także paska chińskiego, dziwnie wygląda. 8/10
Kupeczka oceniałam, ale mam wrażenie że coś się zmieniło... w sumie to bym zmieniła kapelusz na inny. 7/10
Książę? c; Nie wiem czy to jakiś cosplay czy nie, ale kojarzy mi się z ulubioną postacią, a więc dyszka ^ ^
Ta bluzka mi tu nie pasuje zupełnie, jest za długa. 7/10
Różowo x.x kojarzy mi się z tym wszystkimi "słitaśnymi" popularnymi dziewczynami z filmów amerykańskich. Ogólnie nie mój styl, choć nie jest źle 7/10
Twarz mi się nie podoba, biżuteria niezbyt pasuje. + buty bym obowiązkowo zmieniła. Nie mój styl Dla mnie 6/10
Zupełnie nie mój styl, jak dla mnie nic tu do siebie nie pasuje, spodnie wyglądają zupełnie nieciekawie w połączeniu z tą bluzką, nie wspomnę już o torebce, której niedopasowanie, aż razi mnie w oczy. Jedyne co co mi się podoba to fryzura i makijaż. 3/10
Chardonnay: Te szare rajstopy w ogóle mi tu nie pasują, psują całokształt. Torebka niebieska pod kolor koszuli partnera? Jeśli nie, to bym także ją zmieniła. Reszta jest okej. 6/10
Blair9: Jak dla mnie to trochę zbyt różowo, no ale kto co woli . Pierwsze wrażenie jest pozytywne. Kapelusz jest trochę za nisko, dałabym inną fryzurę. Reszta w porządku 9/10
Ostatnio zmieniony przez Kupeczka (11-09-2013 o 19h20)
Fajny kontrast pomiedzy czarnym a żółtym, tylko wydaje mi sie, ze te buty za bardzo masywne, 9/10
Fajnie dobrze dobrana stylizacja tylko zmieniłabym stanik pod kolr albo wcale 9/10