Bardzo fajny zestaw , podobają mi się twoje oczy 10/10
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~
Bardzo fajny zestaw , podobają mi się twoje oczy 10/10
ScarletWitch
Bardzo fajnie i stylowo,tylko te białe buty widać i źle to wygląda 9,5/10
Sszyszka
A'la sexi czerwony kapturek,bardzo mi się podoba 10/10
Ostatnio zmieniony przez YooSti (10-09-2013 o 19h27)
pomysłowe wykorzystanie pióropusza, ale nie pasuje mi pasek i buty. 7/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
cóż mogę powiedzieć..rewelacyjny cosplay! a jako miss też super..ciekawie, z pomysłem, ładnie, seksownie, z gustem..szacun;) 10/10
upss..to była ocena Scarlet..znów mi kompa zwiesiło przepraszam..
Lola, skarbie, wszystko ok, tylko nie pisz postów pod postem. Mogłaś przecież edytować wypowiedź.
Twoja stylizacja jest w porządku. Już taka bardziej jesienna, ale jeszcze nie do końca. Kilka detali psuje jednak odbiór: jeśli wełniana kapotka, to czemu gołe stopy w butach open toe? To się ze sobą gryzie. Dodatkowo bransoletka jest według mnie niepotrzebna. 7/10
Wróżka Nivata , pomysłowe jednak te złote bransolety przy nogach mi przeszkadzają 9/10
Sszyszka
to czerwony kapturek w wersji sexy-retro?? moim zdaniem trochę za bardzo namieszane.. fryzurka, opaska i top są fajne.. spódnica też mogłaby być.. ale te buty wogóle nie pasują.. pończochy do mini..trochę wieje tandetą.. 7/10
Hmm okulary jakby źle leżą... W ogóle... no ładnie, ale nie kupuje mnie to całkowicie. 8/10
Jak dla mnie lekko przesadzona. Piękny kolor spódnicy (sukienki?), ale to właśnie ona przyciąga większość uwagi... Trochę przytłacza Miss. Dym zbędny moim zdaniem. Nie przepadam za tego typu stylizacjami, 5/10
BArdzo ładnie,tylko torebka nie pasi,zmień na kolor spodenek 9.5/10
niezbyt ogarniam twoją stylizację: pióropusz, masywne buty, dżinsowe spodenki za dużo tego. Nie podoba mi się ona 0/10
słodka pin-upka z idealnie dobranymi włosami i makijażem! Urocza! 10/10
Śliczna stylizacja prosta ale z charakterem i oryginalna - bardzo mi się podoba. Wszystko do siebie idealnie pasuje. Dyszka
To byłaby naprawdę przyjemna i bezpieczna stylizacja, ale włosy jej wyłażą zza kapelusza No i ja nie lubię takich zachowawczych stylizacji. 6/10
10/10 Podoba mi się nawiązanie miss do animę (lubię je oglądać ) oraz mroczny styl, który przykuwa uwagę innych
Aria
Kolorystycznie bardzo ładnie,ale trochę pusto i nudno 8/10
@Necia94
Pasemko nie pasuje długością do reszty włosów (kolorem),a reszta nudna i nie ciekawa taka zwykła 5/10
Ostatnio zmieniony przez YooSti (10-09-2013 o 21h56)
Fajnie, bardzo ładny makijaż, aczkolwiek ten pióropusz średnio mi pasuje do reszty 9/10
Bardzo ładna stylizacja, ale bez obrazy, łeb wygląda trochę na spłaszczony xD. Poza tym całkiem spoko, więc daję 8/10.
Paululusia pomimo, że chciałabym bardzo znaleźć jakieś pozytywne aspekty w twojej stylizacji, żadnych nie widzę. Nic mi się nie podoba. Ani makijaż, anie kreacja. daje 0. Oczywiście to tylko i wyłącznie moja subiektywna ocena.
Och to Twoje nabzdyczone książątko Osobiście najbardziej go lubiłam w tym stroju z koroną, ale sam pomysł na taką postać, uchłopienie miss, ta mina, to już order za oryginalność! I za cierpliwość do wyszukiwania elementów tej minki. W tym stylu też wygląda ładnie, aczkolwiek... nie stanowi z nią całości. Typowo wygląda jak przebrany, albo wręcz, jakby stanął przy takiej tekturowej wycinance do robienia zdjęć, wiesz, o co mi chodzi? Sama stylówa jest śliczna, chociaż napatrzyłam się na podobne, w trakcie alternatywnych wyborów, temat: dziki zachód. Ale trudno nie uznać stroju za bardzo udany. Tylko mówię, nie wygląda jak część "nabzdyczonego, złośliwego, książątka".
Ostatnio zmieniony przez Aria (10-09-2013 o 22h27)
Kiedyś szalałam za kolorem chabrowym, jeszcze z 2 lata temu teraz czerwień króluje w mych progach, a raczej czarny xD ...
Świetnie wykorzystana sukienka od gwiazdy, a ten pasek to strzał w dziesiątkę .. Wyobrażam sobie scenę, gdy sobie idziesz a tu większy wiatr i fiu sukienka do góry xD... Dziewczęca stylizacja i miła dla oka ... bo taka radosna - jak dla mnie, bo jak patrzę na swoje to czuje się jak bym byla na pogrzebie xD ...
10/10
Fajna i niespotykana stylizacja. Trochę jak taka agentka. Popracowałabym jeszcze nad dodatkami, albo chociaż nad makijażem, żeby ożywić tą postać. Oczywiście nie mówię tu o przesadyzmie rodem z choinki. 8/10.
Super, wszystko ładnie ze sobą się łączy, nawet te motyle pasują 10/10
wszystkie odcienie zieleni tak ładnie skomponowane! No, może bez "wow", ale ładnie. 9/10