10/10 w takich kolorach tego typu stylizacji jeszcze nie widziałam, urzekło mnie to
Zanim mnie ocenisz zlukaj mój opis. Moja miss to cosplay mało znanej mangi i przez co niedocenionej, a genialnej.

Strony : 1 ... 46 47 48 49 50 51
10/10 w takich kolorach tego typu stylizacji jeszcze nie widziałam, urzekło mnie to
Zanim mnie ocenisz zlukaj mój opis. Moja miss to cosplay mało znanej mangi i przez co niedocenionej, a genialnej.
Uwielbiam Kyoko( i to dzięki Tobie ja poznałam), cosplay genialny nie pozostaje mi inna ocena jak 10/10:D
super stylizacja;) podoba mi się połączenie czerni z czerwienią..jest trochę mrocznie i tajemniczo..fajnie;) 10/10
Ładne brązy i beże. Mało kto ma odwagę założyć swojej miss kombinezon (ja osobiście nie umiem patrzeć na niego inaczej, niż na dziwny twór którego nie rozumiem) ale te przyjemne kolory sprawiły, że dobrze na Tobie wygląda.
8/10, bo naprawdę mi się spodobała ta elegancja.
bardzo kobieco i delikatnie..ładne pastele;) do tego delikatny makijaż..całość ładnie ze sobą współgra..kotek dodaje uroku..nie mój styl ale jest ładnie;) 9/10
Hm... Ciekawa kreacja. Lubię kolor czarny i kapelusze, ale ten strój wręcz mnie zachwycił... No prawie. Góra wszystko ładnie, okulary, kokardką... Ale ta spódnica... Te kwiatki mnie irytują... jakby mogły być czerwone ; ;
8/10
Idealnie do siebie pasuje wszystko i ten pazur! Ten makijaż! Nie mam pytań, 10/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Odcienie czerwieni trochę mi tutaj nie grają, ale poza tym jest bardzo ładnie 9,5/10
Fajny zestaw w kolorach czarno-turkusowym ... ale buty raczej mi nie pasują, chyba są zbyt długie i o to mi chodzi, bo kolor ich jest świetny ... Jestem ciekawa co ty masz za spódnice .. bo dobrze wiem, że masz dwie xD Fajnie to zrobiłaś ... 9,5/10
Cudowna stylizacja. Podoba mi się kolorystyka i styl. No i wszystko do siebie pasuje, łącznie z włosami i twarzą.
10/10
ErinBlack nieco mroczna stylizacja, zupełnie jakby miss władała czarnymi mocami jest okey, ale bez szału. 6/10
Duuużo przepychu. Te postrzępione ubrania są piękne, tak jak stylizacja. Choć to nie mój styl to mi się podoba. 10/10
bardzo prosto i skromnie..uroczy makijaż..i przyznaję, że ta bluzka lepiej wygląda z tą spódnicą niż z tymi szortami, które miałaś wcześniej.. czegoś mi tu jeszcze brakuje.. ? 7/10
Lola886 prosta zwiewna stylizacja, wyglądała by perfekcyjnie w kolorze biały, czy piaskowym. Osobiście bardzo mi się podoba, odejmuję 1 punkt za kolor stylizacji. 9/10
Kaiken
OMG..!
mega odważna stylizacja! super oddane mroczne klimaty.. widać, że stylizacja bardzo dopracowana... gratuluję pomysłowości.. 10/10
No dziewczyno jestem pod wrażeniem,jedynie co nie pasuje to okulary,albo zrezygnuj z nich całkiem,albo zmień na inne. 9,5/10
Super stylizacja bardzo fajna, podoba mi się
10/10
Prosta i ładna stylizacja, bardzo dobrze dobrany makijaż oraz fryzura
Bardzo mi się podoba 10/10
Ostatnio zmieniony przez martak111 (08-10-2013 o 16h02)
Piękna, naturalna dziewczyna! Tego tutaj brakowało. 10/10
Strój nie jest przesadzony, ładna twarz, ładna bluzka, ładna fryzura. Dodatki też dobrze dobrane. Ale więcej niż 8/10 nie dam, bo muszę też oceniać według własnych gustów, a czerwony mnie odstrasza :<.
Trochę przesadziłaś z dodatkami. Baloniki są całkowicie zbędne. Kot także średnio pasuje, ale od biedy może być. Za to sam strój jest bardzo ładny. Sukienka idealnie pasuje do rajstop. Całość fajnie uzupełnia tatuaż. Buty nie przypadły mi do gustu, ale pasują. Plus za ciekawą twarz i fryzurę.
8/10 Wywal baloniki i kota a będzie idealnie
Mile mnie zaskoczyłaś. Bardzo przyjemna dla oka stylizacja. Dodatki się ze sobą nie gryzą, razem współgrają mało banalną całość ;3
Dasz dziesięć. c;