Preeti czy ja już przypadkiem kiedyś nie oceniałam tej kreacji? utkwiła mi w pamięci..bardzo fajne połączenie odcieni niebieskiego, dodatki pasują, makijaż ładny..tak całość podoba mi się 10/10
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 51
Preeti czy ja już przypadkiem kiedyś nie oceniałam tej kreacji? utkwiła mi w pamięci..bardzo fajne połączenie odcieni niebieskiego, dodatki pasują, makijaż ładny..tak całość podoba mi się 10/10
Nie podoba mi się ta spódnica. Jest za jasna, za biała w stosunku do góry. 6/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria o ile jestem fanką Twoich stylizacji to tym razem średnio mi się podoba.. ta granatowa sukienka, którą kiedyś miałaś pasowała do rudych włosów..ale ten odcień niebieskiego jakoś mi się gryzie.. i po co ta laseczka czy co to jest? lepsza by była chyba jakaś ładna kopertówka.. ? ogólnie połączenie tej spódnicy ładne..więc 8/10
Lola886
Spódnica podkreśla dziewczęcość, te piegi ładnie wyglądają bo nie jest ich dużo i dodają uroku. Ale bym jedno zmieniła buty, dałabym na obcasie ( nie jestem zwolenniczką butów na płaskim) 9/10
Monia2001
hmm, nawet nie wiem od czego zacząć..nie wiem jaki efekt chciałaś osiągnąć ale strasznie tu namieszane.. kapelusz wcale nie pasuje, jest z innej bajki.. żakiet plus potargane spodenki..no nie bardzo..i ten rewolwer..to do czego ? no troszkę niedopracowane to wszystko.. 5/10
Lola886
Stylizacja bez szału, ale za to makijaż bardzo mi się podoba
Takie 5,5/10
Julchen
niestety nic mi się tu nie podoba poza fryzurą, która jest ładna:)
oczy straszne i nie pasują do tej stylizacji..
pasek i buty nie pasują do sukienki..
naprawdę nie podoba mi się..sorry:)
2/10
Lola886 - Włosy są fajne. Tak samo jak ta opaska i biżuteria. Pasują do siebie i w ogóle Kurtka jest boska! Pięknie się w ogóle wszystko dobiera kolorystycznie
Ten kombinezon test średni. Nie powala mnie na kolana. Buty też są spoko. Strój jest fajny ale nie ma efektu WOW.
8/10
Ostatnio zmieniony przez MaryKateAn (06-10-2013 o 18h26)
Śliczna i dziewczęca sukienka, prosta i nieprzesadzona do tego super fryzurka i miakjaz bardzo mi sie podoba 10/10
Ashanti
Twoja miss jest ładna, połączenie czarnego z żółtym jest dobre Ale nie jestem zwolenniczką takich okularów ale fajnie wyglądają 9,5/10
7/10 kreacja bardzo mi się podoba kolorystka fajna czerń i biel, tylko spodenki nie podobają mi się gdyby były dłuższe byłoby bardziej elegancko
8/10 czarny łowca, mrocznie i tajemniczo. Tylko te buty z puszkiem nie psują do stylizacji.
Wow prawdziwa mroczna dama czerwony, czarny i tak suknia i kwiaty prawdziwe cudo *-*
9/10 coś mi tutaj włosy z lekka nie pasują.
Ciekawa i mroczna stylizacja. Wszystko ładnie, ale za dużo w okolicach dekoltu. ; ;
9/10
Czegoś mi brakuje, ale w zasadzie nie ma się do czego przyczepić, więc 10/10
Już dawno zwróciłam uwagę na tę stylizację - choć dość minimalistyczna, jest ciekawa, elegancka, a wszystko dobrze dobrane. Żakiet na pewno dodaje pazurka. 10/10
Juź oceniłam Twoją Mata-Hari? *według mnie* prawda? 10/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Kolor stylizacji śliczny, zwiewna delikatna kreacja i te rude włosy które tak fajnie kontrastują z barwą stroju:) 10/10
Ładna stylizacja, ale chyba widziałabym ją raczej bez skrzydeł. 8/10
/Aria, Asuu - dziękuję za uznanie <3/
Ostatnio zmieniony przez Eldunari (06-10-2013 o 22h47)
Bardzo ładna i ciekawa stylizacja
10/10
A moja miała właśnie taka być - z pazurem.
Niby zwykła mała czarna, ale z odpowiednimi dodatkami powstaje świetna stylizacja. Nic dodać nic ująć, brawo 10/10
Chyba nie mam się do czego przyczepic. Cudne połączenie kolorów, nawet włosy pasują idealnie. Jak dla mnie 10/10
Fajna stylizacja (kojarzy mi się z korporacją), ciekawa twarz Miss. Dałabym jej jeszcze coś do ręki. 9/10
Nie wiem jak ocenić ten zestaw, bo nie wiem do końca jakie ma mieć zastosowanie. Równocześnie pewna kabaretowość, przywodząca na myśl bary w chicago i... kły? Jeśli chodzi o zestawienie elementów kolorystycznie i kompozycyjnie, to bardzo dobra robota, ale nie mogę jakoś tego zinterpretować w żaden sposób (chętnie posłucham czego dotyczyła ta wizja )
8/10
Jakoś tak... mało ciekawie. Kolory dobrane, jest ładnie, ale też mdło i nieszczególnie odkrywczo. Poza tym aż za dużo elementów jak pasemko, torebka, buty, kwiatek we włosach i kolorystyka widuję u Lillien. Niewiele w tym Rosette, niestety. 5/10
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (07-10-2013 o 11h20)