Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 13

#176 04-08-2013 o 14h19

Miss'Żółtodziób
...

Aiamate napisał

A ja mam pytania do dziewczyn, które zrobiły operację twarzy.
Czy macie możliwość cofnięcia efektu ewentualnie zrobienia kolejnej?
W klinice wygasła opcja zrobienia operacji czy w jakiś sposób się zmieniła?

Pytam, bo byłabym zainteresowania zrobieniem operacji byle zaliczyć ten etap 12, i potem wrócić do swojego starego wyglądu i moc być pielęgniarką na 13 poziomie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Może nawet Pierre by tego nie zauważył x)

Nie można cofnąć tej operacji można ją zrobić tylko raz zostanie ci tak już                                   /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png   /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#177 05-08-2013 o 14h12

Miss'Żółtodziób
...

Luise napisał

Myślę, że lepiej zostawić tą opcję na potem. Jest mega droga (kosztuje aż 9000 MM) a w dodatku można ją wykonać tylko raz w ciągu całej gry ;o

Serio raz LOL x3

Koffe

#178 05-08-2013 o 20h17

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

Ja muszę to wykonać bo operacja plastyczna twarzy mojej miss kosztuje 9000 MM, a ja mam 12 poziom więc kupę MM muszę nazbierać ;O

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#179 05-08-2013 o 22h17

Miss'na całego
Yuki18
...

Eminaria napisał

Ja muszę to wykonać bo operacja plastyczna twarzy mojej miss kosztuje 9000 MM, a ja mam 12 poziom więc kupę MM muszę nazbierać ;O

Taaa.. Stronę dalej o tym mówiłaś- nie nabijaj sobie postów. -_-"

Ja na operację ubierałam wyzwaniami (większość, nabijam sobie na dalsze poziomy) i cierpliwością. Operacja twarzy to pikuś w porównaniu z operacji biustu... ale i to jest do uzbierania, nie ma co marudzić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Jeżeli komuś się uda na wyzwaniach zarobić więcej, tak żeby stać go było na operację biustu- niech śmiało robi od razu i nie czeka aż będzie tego wymagała misja. Chociaż wyprzedaże mamy już za sobą i nic nie kusi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
(minus: reszta użytkowniczek też stała się ostrożniejsza i niechętnie przyjmuje wyzwania, no cóż).

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#180 05-08-2013 o 22h32

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Ano, sama zauważyłam tendencję spadkową w przyjmowaniu wyzwań przez inne użytkowniczki, a czeka mnie operacja biutku, która moim zdaniem pogarsza, a nie polepsza wygląd D: Szkoda!

#181 06-08-2013 o 10h16

Miss'ujdzie
Oliwia
...
Miejsce: †

Czuję, że zmarnuję 9000MM od tej operacji, moja postać podoba mi się taka jaka jest. ;< Poza tym potrzebuję jeszcze 5000MM ._.

#182 06-08-2013 o 10h22

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Oliwia napisał

Czuję, że zmarnuję 9000MM od tej operacji, moja postać podoba mi się taka jaka jest. ;< Poza tym potrzebuję jeszcze 5000MM ._.

Niestety,będziesz musiała zrobić tą operację. Inaczej utkniesz na tym poziomie co jesteś. Każda z nas to przeszła,lub przejdzie. Przyzwyczaisz się do nowej miss. powodzenia w uzbieraniu reszty MM.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#183 06-08-2013 o 10h34

Miss'na całego
kawajka
...

Ja na początku strasznie nie umiałam się przyzwyczaić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png, ten "brak nosa" mi przeszkadzał, a teraz jak natknęłam się na kompie na jakieś zdjęcie mojej miss sprzed operacji to byłam w szoku, że kiedyś tak wyglądała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#184 06-08-2013 o 10h58

Miss'towarzyska
YooSti

Mi nie przeszkadzała zmiana po operacji, od razu mi się taka spodobała. A jak patrze na te miss jeszcze przed operacją, to mi się nie podobają.

#185 06-08-2013 o 11h26

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Teraz też już uważam, że misska lepiej wygląda bez nosa... tzn. po operacji twarzy. Co do biustu zdania nie zmieniam - wiele strojów wygląda lepiej, kiedy miss ma mniejszy rozmiar stanika, po części dlatego dość często wybieram fryzury z włosami opadającymi na prawą pierś - żeby zasłonić te silikony.

#186 06-08-2013 o 11h31

Miss'Żółtodziób
...

YooSti napisał

Mi nie przeszkadzała zmiana po operacji, od razu mi się taka spodobała. A jak patrze na te miss jeszcze przed operacją, to mi się nie podobają.

Mam tak samo - osobiście nie narzekam na " brak nosa", bo moja miss wygląda dzięki temu delikatniej. Sądzę, że cena operacji plastycznej ma na celu zniechęcić wszystkich tych graczy, którzy, nie posiadając zalety cierpliwości, zarzucają fora temacikami typu "wiencej mis monet" czy "pomużcie - skoniczyła mi się kasa" a potem porzucają konto, bo gra im się znudziła...

#187 06-08-2013 o 11h49

Miss'towarzyska
YooSti

Crewedka napisał

Sądzę, że cena operacji plastycznej ma na celu zniechęcić wszystkich tych graczy, którzy, nie posiadając zalety cierpliwości, zarzucają fora temacikami typu "wiencej mis monet" czy "pomużcie - skoniczyła mi się kasa" a potem porzucają konto, bo gra im się znudziła...

Myślę tak samo,ale dzięki temu że się zniechęcają, zostają ci którzy mają ciekawe pomysły na swoje miss i mieszkania. Powinien być dostęp do forum dla świeżych graczy dopiero po kilku dniach,aby nie zaśmiecały nie potrzebnie forum (multi ,powinny w ogóle nie mieć dostępu do forum).

#188 06-08-2013 o 11h58

Miss'Żółtodziób
...

YooSti napisał

Myślę tak samo,ale dzięki temu że się zniechęcają, zostają ci którzy mają ciekawe pomysły na swoje miss i mieszkania. Powinien być dostęp do forum dla świeżych graczy dopiero po kilku dniach,aby nie zaśmiecały nie potrzebnie forum (multi ,powinny w ogóle nie mieć dostępu do forum).

Blokada do tematów byłaby dobra, gracze ze stażem mniejszym, niż, przykładowo,  10 dni powinni mieć możliwość pisania jedynie w temacie "Błędy w grze", moderatorom oszczędziłoby to sporo pracy.

#189 06-08-2013 o 17h30

Miss'ujdzie
Oliwia
...

YooSti napisał

Oliwia napisał

Niestety,będziesz musiała zrobić tą operację. Inaczej utkniesz na tym poziomie co jesteś. Każda z nas to przeszła,lub przejdzie. Przyzwyczaisz się do nowej miss. powodzenia w uzbieraniu reszty MM.

Dziękuję.

Bawiąc się programem Paint sprawdziłam jak moja Miss będzie wyglądała bez tej kreski wzdłuż nosa. Wielkiej różnicy nie widzę, jednak wydaje mi się, że trochę lepiej to wygląda. Czy po operacji plastyczne jest jeszcze jakaś bardziej widoczna zmiana?

Ostatnio zmieniony przez Oliwia (06-08-2013 o 17h42)

#190 07-08-2013 o 11h23

Miss'Żółtodziób
...

Ja robiłam i szczerze mowiąc miss podobała mi się bardziej przed operacją plastczną twarzy

#191 07-08-2013 o 11h29

Miss'towarzyska
YooSti

Oliwia napisał

YooSti napisał

Oliwia napisał

Dziękuję.

Bawiąc się programem Paint sprawdziłam jak moja Miss będzie wyglądała bez tej kreski wzdłuż nosa. Wielkiej różnicy nie widzę, jednak wydaje mi się, że trochę lepiej to wygląda. Czy po operacji plastyczne jest jeszcze jakaś bardziej widoczna zmiana?

Czasami w klasyfikacji gdzie pojawia się 5 miss, są te przed operacją jak i po i możesz sobie podpatrzeć jak to wygląda.

Malinka42 do wszystkiego idzie się przyzwyczaić, zobaczysz że później nie będzie Ci to tak przeszkadzać.

#192 10-08-2013 o 10h22

Miss'całkiem całkiem
Amanda1234543211
...

Ja od razu się przyzwyczaiłam do operacji (dzisiaj ją zrobiłam  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  ) ponieważ od samego początku gry ten nos mnie właśnie odpychał (wyglądałam jak drwal  /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif ) ale jeśli już całkowicie nie pasuje wam twarz to spróbujcie innej kombinacji makijażu może będzie lepiej wyglądać

.

#193 10-08-2013 o 11h28

Miss'ujdzie
Oliwia
...

Moje myśli co do tej operacji były całkowicie mylne. Po zakończeniu operacji moja Miss podobała mi się jeszcze bardziej niż przedtem. Cieszę się, że się pomyliłam na samym początku.

#194 10-08-2013 o 19h56

Miss'nieobczajona
Akuku188
Brakuje Ci postaci do RPG? Zgłoś się do mnie ;3 Na pewno podejmę decyzję :33
Miejsce: Moja nicość ♥

Ja jeszcze nie robiłam operacji plastycznej bo widziałam na forum że jest od 12 poziomu.. A podobno jest bardzo droga z jakieś 9000 MM.. ;/

#195 11-08-2013 o 14h53

Miss'Żółtodziób
...

Właśnie jestem po operacji plastycznej twarzy i moja Miss podoba mi się teraz o wiele bardziej niż przed operacją. Ma malutki nosek i wydaje mi się, że broda zmieniła troszkę kształt. Twarz jest znacznie delikatniejsza. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez MissPaulka (11-08-2013 o 14h55)

#196 11-08-2013 o 17h02

Miss'Żółtodziób
...

Dużo osób mówi, że po tej operacji twarze naszych miss, robią się brzydsze. Nie można ich potem poprostu zmienic w salonie czy coś ? :3

#197 11-08-2013 o 19h39

Miss'Żółtodziób
...

ema7708 napisał

Dużo osób mówi, że po tej operacji twarze naszych miss, robią się brzydsze. Nie można ich potem poprostu zmienic w salonie czy coś ? :3

Zmieniona to zmieniona. Tak jak w realu tego się raczej nie cofa, chyba, że drugą operacją, ale przecież nie od tego jest, by cofać to co ponoć brzydsze. Mi osobiście podoba się bardziej po operacji. Ci, którzy tak mówią, zapewne jeszcze się nie przyzwyczaili do nowego wyglądu, więc nie obawiaj się. Będzie lepiej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#198 19-08-2013 o 12h54

Miss'całkiem całkiem
Amanda1234543211
...

//photo.missfashion.pl/pl/1/6/moy/4501.jpg

udało mi się trochę poszperać na kompie i mam zdjęcia moje przed i po operacji  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif chyba widać różnicę ?

.

#199 19-08-2013 o 12h57

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Oczywiście, że widać różnicę xD I to sporą ^-^

Mi się osobiście podoba twarz "po operacji", ma wtedy o wiele lepszy nos /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#200 19-08-2013 o 13h17

Miss'na całego
Lexa0
...

Mnie się akurat świński ryjek pooperacyjny nie podoba za bardzo, ale jest do przeżycia.
Za to ten mega-bjuzd jest straszliwy, mimo że od operacji minęło mi już trochę czasu -_-;

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 13