Jeju! Ja mam za 20 minut 12 poziom! Co ja zrobie! Nie, no! Ja zbankrutuuuujeee!
(płacze w koncie)
Kocham psy!
Pokochaj je i ty!
Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 13
Jeju! Ja mam za 20 minut 12 poziom! Co ja zrobie! Nie, no! Ja zbankrutuuuujeee!
(płacze w koncie)
Do operajci twarzy nie miałam nic porzeciwko. Jęśli przymknie się oczko na ten nieszczęsny nos (a raczej jego brak ) to naprawdę widać dużą różnicę z piersiami sprawa jest za to odwrotna. wyglądają jakby miss upchnęła sobie pod bluską jakieś wielkie kule
Mam 12 poziom. Właśnie zerwałam z Kastanietą (łeeee!) i jutro lece po nowego chłopaka. Może chociaż 400 MM na dzień da... A co do operacji, to nie wiem, czy uzbieram...
Ja czekam na poziom 12 który jest już za tym co mam
Ja jestem zadowolona z mojej miss, ma piękne piersi i śliczną naturalna buzie. Nic dodać nic ująć.
A moja musi miec operacje twarzy, a w przyszłości pewnie i piersi. Super 20 tyś na operacje.
No, straszne pieniądze. Ale, niestety, trzeba zacząć zbierać, innej opcji nie ma.
No wlaśnie jak ją zrobiś?
Ja mam 12poziom i właśnie mam misję aby zrobić operację twarzy...;(
Żeby na nią uzbierać to chyba potrzebuję pół roku oszczędności...
Mam pomysł jak uzbierać:
- Zdrapka
- Popraw błędy
- Mastermind
- Puzzle( trudne)
- Oszczędzać...
To chyba wszystkie moje pomysły...
Ale trzeba by było to robić codziennie...
Ostatnio zmieniony przez Agnieszka11 (19-07-2013 o 13h53)
Najłatwiej nie wydawać kasy, jeśli nie jest to konieczne (czyli na jakiś czas darować sobie wszelkie szaleństwa ubraniowe i tylko karmić i myć miss), wyprowadzić się z mieszkania (nie będzie zżerało codziennie tych kilkudziesięciu MM), grać w gry oraz rzucać dużo wyzwań z zakładami - oczywiście słabszym od siebie, żeby zarobić, nie stracić. Wbrew pozorom niektórzy takie zakłady przyjmują.
Ostatnio zmieniony przez Issi (19-07-2013 o 13h54)
Żeby długo nie czekać,rzucajcie wyzwania za kasę,lub nie pozostaje wam nic innego jak doładować przez bank
Ja na operacje doładowałam, bo ciężko tak uzbierać zwłaszcza na początku, a zależało mi na tym, żeby szybko wejść na wyższy poziom i zarówno z pracy jak i od faceta dostawać więcej . Teraz łatwiej jest mi na coś pozbierać
Załamałaś się po swoim pierwszym rozstaniu. Odbiło się to na twojej wadze! Musisz stracić zbędne kilogramy i znów ważyć mniej niż 60 kg. Idź na Siłownię w Mieście.
jak to zrobic
Ostatnio zmieniony przez madzia121536 (21-07-2013 o 14h40)
madzia121536 napisał
Załamałaś się po swoim pierwszym rozstaniu. Odbiło się to na twojej wadze! Musisz stracić zbędne kilogramy i znów ważyć mniej niż 60 kg. Idź na Siłownię w Mieście.
jak to zrobic
Jezu, dziewczyno. Primo - nie ten temat. Secundo - nie pisze się posta pod postem z odstępem czasowej jednej minuty! Tertio - przeczytaj FAQ i zahacz przy okazji o regulamin.
a ja jestem już po operacji ale przed chyba było lepiej...teraz czas na nowego chłopaka i zebranie troszku więcej kaski
Nivata - Na cóż te nerwy? Odetnie się jej dostęp do forum i będzie święty spokój. :3
A jak się robi te operacje ?
Lolaxoxo napisał
A jak się robi te operacje ?
A opłaca się wogule robić tą operację?
minka400 napisał
minka400 napisał
Ostatnio zmieniony przez Blair9 (26-07-2013 o 13h47)
Ja mam teraz do zrobienia operacje plastyczną, ponad 9000 MM trzeba wydać
ja zrobiłam i różnicy prawie nie widać