To trzecie miejsce to jakaś pomyłka.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#52 27-04-2014 o 01h16
MariaANTONINA napisał
Po tej opinii wpadłam na pewien pomysł... Przy następnym konkursie postaram się namówić Emmę na dodatkową nagrodę "od publiczności"... Myślę że takie coś chociaż częściowo poprawi nastrój użytkowniczek nie zgadzających się z wynikami ogólnymi
#53 27-04-2014 o 07h35
O rany, mój ptaszek zdobył pierwsze miejsce ! Bardzo dziękuję za takie wyróżnienie I gratuluję pozostałym dwóm miejscom
#54 27-04-2014 o 11h45
MariaANTONINA napisał
To niezbyt miłe pisać takie rzeczy, autorce pracy na pewno byłoby przykro po przeczytaniu tego...
#55 27-04-2014 o 14h43
Sorry not to sorry. Stylizacja z 3 miejsca nie reprezentuje niczego ciekawego, było sporo naprawdę lepiej przemyślanych i skonstruowanych pomysłów. 1 i 2 miejsce są fajne, pokazują jakiś pomysł, jakąś konkretną koncepcję, a trzecie... Nie mam pojęcia, czym się kierowałyście przy wyborze, czy był to raczej strzał w ciemno.
ErinBlack napisał
Po tej opinii wpadłam na pewien pomysł... Przy następnym konkursie postaram się namówić Emmę na dodatkową nagrodę "od publiczności"... Myślę że takie coś chociaż częściowo poprawi nastrój użytkowniczek nie zgadzających się z wynikami ogólnymi
Emma chyba raczej nie jest chętna na takie rozwiązania... Ale byłoby super.
Ostatnio zmieniony przez MariaANTONINA (27-04-2014 o 14h43)
#56 27-04-2014 o 14h53
MariaANTONINA napisał
Sorry not to sorry. Stylizacja z 3 miejsca nie reprezentuje niczego ciekawego, było sporo naprawdę lepiej przemyślanych i skonstruowanych pomysłów. 1 i 2 miejsce są fajne, pokazują jakiś pomysł, jakąś konkretną koncepcję, a trzecie... Nie mam pojęcia, czym się kierowałyście przy wyborze, czy był to raczej strzał w ciemno.ErinBlack napisał
Emma chyba raczej nie jest chętna na takie rozwiązania... Ale byłoby super.
Czym się kierowałyśmy? Cóż nie wiem jak reszta mi się po prostu bardzo spodobało.
A co do Emmy myślę, że to nie będzie problem. Co prawda nagroda wysoka raczej nie będzie, ale zawsze to jakaś dodatkowa opcja, która może urozmaicić zabawę.
#57 27-04-2014 o 15h41
Ja myślę, że pomysł z nagrodą publiczności jest świetny~! Bardzo urozmaiciło by rozgrywkę i konkurs byłby bardziej chodliwy
#58 27-04-2014 o 15h41
Mi się również podobało. Masz prawo do swojego zdania, ale uważam, że można je wyrazić subtelniej, żeby nie zepsuć komuś radości z nagrody.
Erin pomysł faktycznie wydaję się dobry
#59 27-04-2014 o 16h54
Jak można komuś zepsuć radość, skoro i tak dostał 8 tys. MM? Taka prawda, bierzemy udział w konkursie to liczymy się z krytyką. W końcu wystawiamy się na ocenę świadomie. Wyniki (poza 1 miejscem) w ogóle nie podobają. Jestem mocno zadziwiona werdyktem. No, w sumie 2 w porównaniu do 3 to i tak niebo a ziemia
Ja sama obstawiałam m.in. nivatę i jej obłędne drzewo, pomysł z włosami genialny, a i konstrukcja ubrania fenomenalna, czy Rosette, która idealnie oddała wiosnę w dziewczęcej głowie - subtelność, delikatność, z książką w plenerze.
we've come too far to give up who we are
#60 27-04-2014 o 22h52
Gratulacje dla autorów zwycięskich stylizacji!
Pewnie była to dla Was bardzo miła niespodzianka.
Heh, trzeba wierzyć do końca w swoje stylizacje i oto wszyscy mamy dowód, że warto.
Hm, teraz pozostaje czekać na kolejny konkurs.
Aż sama mam ochotę wziąć udział (ot, tak, żeby też mieć frajdę- jest możliwość trzeba skorzystać)
Ah, zapomniałabym (cóż byłby za nietakt).
Dobra robota, Jurorki!
Powodzenia i oby tak dalej.
#61 29-04-2014 o 22h35
!!!
Dopiero dzisiaj zajrzałem do wyników tego konkursu! Szok! Myślałem że jury i pozostali uczestnicy pośmieją się tylko z mojego pomysłu i tyle, a tu druga [!!!] nagroda. Dzięki! Człowiek wraca z podróży, a tu taka miła niespodzianka
#62 10-05-2014 o 14h07
Co ile mniej więcej organizowane są konkursy??
#63 10-05-2014 o 20h50
Kinga0106 konkursy nie pojawiają się regularnie.
#64 29-06-2014 o 11h29
Kiedy będą opublikowane wyniki z ostatniego konkursu ?
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
#65 29-06-2014 o 13h37
Erin pisała, kiedy ogłaszała głosowanie na swojego faworyta. Jeżeli nie w piątek 27 to w poniedziałek 30. Czyli jutro :>
#66 29-06-2014 o 14h01
Aa, to dziękuję za informację
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
#67 28-07-2014 o 13h09
Czy będzie jakiś konkurs dotyczący początkujących miss?
Witam. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zapoznania się z moim opisem.
Pozdrawiam
RariFruit
#68 28-07-2014 o 13h16
Wydaje mi się, że nie. Wszystkie konkursy, które są organizowane są skierowane do wszystkich użytkowniczek tej gry, zarówno i nowych jak i grających już długo.
#69 05-08-2014 o 17h12
Ale ja jestem nowa i nie wiem na czym polega konkurs na jaki temat i wogule jak to wam pokazać prosze odpiszcie :-)
#70 08-08-2014 o 20h12
jeżeli można wiedziec kiedy możliwe będzie i kolejny konkurs?
#71 11-08-2014 o 18h46
Bella158 Masz w tym dziale kilka zakończonych konkursów, zajrzyj do nich, a na pewno wszystkiego się dowiesz.
@Amelia8881 cierpliwości
#72 15-08-2014 o 01h54
Fajnie, że jest nowy konkurs
Przy okazji w regulaminie napisano, że "Nie wolno korzystać [...] ze strojów z ekspresowych szkoleń". Czy to oznacza, że ze strojów ze zwykłych szkoleń (np. czapka piekarki) można korzystać?
#74 16-08-2014 o 01h25
Ok, dziękuję za wyjaśnienie
I jeszcze, tak dla upewnienia się, głosy na Nagrodę Publiczności wysyła się do Ciebie, Erin na PW (i uczestniczki też mogą głosować)?
#75 16-08-2014 o 14h06
Owszem do mnie na pw (jeśli ktoś koniecznie nie chce do mnie, może wysłać do innej moderatorki, myślę że się nie obrażą). Tylko głosować można dopiero po zamknięciu wątku, wolałabym by ktoś po kilka razy nie wysyłał do mnie pw, że zmienia decyzję
I tak uczestniczki mogą głosować, byleby nie głosowały na siebie