Nasza drużyna myślę, że sobie radzi
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#177 18-08-2017 o 18h24
.jezrog eizdęb ez małalśym ,elźein meikłac man eizdI
#178 22-08-2017 o 11h18
Nawet, jak ktoś w ogóle nie będzie robił zadań, to i tak dostanie miss monety... Trochę to niesprawiedliwe. A mam jeszcze pytanie. Jest napisane, że zadanie jest aktywne 24 godziny od wylosowania go. I od napisania moderatora, czy od wysłania wiadomości z liczbą i poziomem trudności?
#179 22-08-2017 o 12h01
KlaraM napisał
Nawet, jak ktoś w ogóle nie będzie robił zadań, to i tak dostanie miss monety... Trochę to niesprawiedliwe.
Gdyby ktoś nie robił zadań, to zostałby skreślony z listy uczestników, więc tutaj się mylisz.
#180 22-08-2017 o 12h06
Czas jest naliczany od odpowiedzi moderatora na twoje pytanie bo inaczej nie miałoby to sensu, gdyż np: wyślesz wiadomość o 18.00 a moderator przeczyta ją dopiero o 20.00.
#181 30-08-2017 o 22h21
Jako że dzisiaj już ostatni dzień pobierania zadań, myślę, że to dobry moment by zapytać jak Wam się podobało i jak Wam poszło?
Ze swojej strony mogę powiedzieć, że wyzwanie na szczęście nim było, przy niektórych zadaniach trzeba było trochę dłużej przysiedzieć, ale tym większa satysfakcja z ich wykonania Miło było również doświadczyć różnorodności zadań, również wśród grupowych - a i tu trafiły się takie, które wymagały ścisłej współpracy - i moim skromnym zdaniem były najciekawsze - i tu chciałabym również podziękować swoim grupowym współtowarzyszkom - świetnie się z wami pracowało
Nie przeczę, zabawy było przy tym sporo. I gdyby nie fakt, że wiele zadań było czasochłonnych - i niejednokrotnie pędziło się do domu by zdążyć je zrobić - chętnie by się rzekło "więcej takich"
#182 31-08-2017 o 00h37
Heh, miałam tak samo, też musiałam biec do domu.
Ogólnie fajnie, mój pierwszy oficjalny konkurs na MF. Planowałam brać udział w innych, lecz zawsze przegapiałam. Dopiero, gdy zauważałam, było dawno po. Na to wyzwanie poszło jakieś 20 tysięcy mm i czas, ale opłaca się, skoro i tak jeszcze trochę dostaniemy, a zabawa fajna .
Ostatnio zmieniony przez KlaraM (31-08-2017 o 00h40)
#183 29-11-2018 o 13h59
Czy w tym konku świątecznym to musi być cosplay czy raczej własne przedstawienie postaci, chodzi mi głównie o te np duchy świąt xd
#184 29-11-2018 o 14h36
Hm, sama o tym pomyślałam, bo zrobiłam kiedyś komplet Duchów Bożonarodzeniowych i rozważam odświeżenie jednego z nich i wrzucenie tutaj. Ot, bo czemu nie.
Dawno nie zaglądałam na konkursy, ale liczba zakazów w kwestii stroju chyba wzrosła? Bez strojów gwiazd, szkoleń, misji. Szczerze mówiąc, nie mam zielonego pojęcia ile kosztowały ciuchy z Krainy Świątecznej, więc nie jestem w stanie określić całego kosztu stroju.
Najwyżej wrzucę najpierw tutaj zapytanie, czy spełniam warunki.
Ostatnio zmieniony przez Rosette (29-11-2018 o 15h31)
#185 29-11-2018 o 16h12
Onie, dopiero teraz zobaczyłam te zasady xD w poprzednim takich nie było, co się dziejeee
#186 29-11-2018 o 18h28
I ja mam pytanie. Stylizacja ma przedstawiać jakąś konkretną postać związaną ze świętami, czy może to być personifikacja związanego z nimi przedmiotu, bądź zjawiska?
#187 01-12-2018 o 00h35
Powiem szczerze, lepszym wyborem byłoby własne przedstawienie postaci.
W poprzednim konkursie z limitem ograniczenia były surowsze i o ile dobrze pamiętam limit MM był mniejszy i jakoś daliście radę
Jeśli o sprawdzenie cen z krainy świątecznej chodzi, to radzę poczekać z wrzuceniem pracy, może wrzucą wycieczkę.
Shiawase, tak po prawdzie to skupiłyśmy się na postaciach.
#188 03-12-2018 o 21h09
elementow z halloween nie można używać jak się domyślam ;-;