Postanowilam otworzyc nowa dyskusje, poniewaz nic nie znalazlam o Harry´m Potterze. Sa tu jakies super fanki Harrego?? Pozdrawiam^^
hmm jestem jaka jestem
Postanowilam otworzyc nowa dyskusje, poniewaz nic nie znalazlam o Harry´m Potterze. Sa tu jakies super fanki Harrego?? Pozdrawiam^^
Zdeklarowany Potteromaniak się melduje! Muszę rzec, że mimo, iż dwadzieścia lat prawie na karku mam, to nadal uwielbiam HP. Sentyment chyba się to nazywa.
Uff przynajmniej nie jestem sama. Ja skoncze 18 w pazdzierniku i myslalam, ze za stara jestem na Harrego ale widze, ze ktos tez to lubi^^
Coś Ty. Na Harrego moim zdaniem nie jest się za starym. Owszem. Moja obsesja zmalała, ale nadal go lubię mimo wieku. Lubię poczytać, obejrzeć film, poszukać ciekawostek... Na pewno też nie jesteśmy same. Jest sporo fanek HP na świecie ;-)
Ja nadal czekam na list z Hogwartu:) heh
Za późno. Edukacja w Hogwarcie do siedemnastki/osiemnastki. Ale wiesz no, zawsze możesz sobie zamówić w sklepie internetowym o nazwie na "A". Widziałam takowe oferty. ;-)
Również jestem wielką fanką Harrego Pottera. Każdy wielki fan czeka na list z Hogwartu Lubie Harrego dlatego że jest to opowieść o swiecie magicznym w którym wszystko jest możliwe
Mój opis i avatar mówią same za siebie. Kocham HP!!! Najbardziej bliźniaków<33.
~Viktoria
A ja lubie Snape'a za miłość do Lily;)
Też lubie Snape'a, ale nie za miłość do Lili.
~Viktoria
Snape jest moją miłością <3 Oddałabym wszystkich Gryfonów, żeby tylko Sever przeżył :c
A za co go Lubicie?
Chodzi o Snape'a
Sentis napisał
Snape jest moją miłością <3 Oddałabym wszystkich Gryfonów, żeby tylko Sever przeżył :c
Ostatnio zmieniony przez marzycielka93 (25-08-2013 o 23h19)
kłania się wysoko kolejna fanka HP :3 może nie psychofanka ani nic, ale jednak bardzo lubię Harrego Pottera a propos Snape'a , o którym widzę mowa, ja go lubię bo był spoko. nie był tym dobrym, których już czasem miałam dość ,_. no i za tłuste włosy! jak to ktos już napisal xd
Wątek o Potterze- tak, całą sobą mówię: TAK!
Przygodę z serią pani Rowling zaczęłam już jako ośmioletnia dziewczynka. Strasznie wciągnęłam się w ten świat, zdarzało się, że siedziałam prawie po ciemku i czytałam bez opamiętania po kilka razy każdą część. Dorastałam wraz z bohaterami, a kiedy skończyłam ostatnią część, myślałam sobie: "Co ja teraz zrobię ze swoim życiem?".
Wyrosłam już z tego, ale do "Harry'ego Pottera" wciąż mam ogromny sentyment. Co roku oglądam na TVN ekranizacje książek, czasem czytam Fanficki i- tak jak Wy- oczekuję sowy z Hogwartu .
Co do Snape'a- jak byłam mała, to nie czułam do niego zbytniej sympatii, potem zaczęłam coraz bardziej się nim interesować, a dzisiaj to jedna z moich ulubionych postaci. Świetnie wykreowany, genialny charakter. I mistrzowski Alan Rickman w roli "Pana Nietoperza".
Ja, ja, ja i jeszcze raz ja.
Moje ulubione postacie to:
-Luna Lovegood
-Severus Snape
-Draco Malfoy
-Syriusz Black
-Bellatrix Le Strange
-Lucjusz Malfoy
-Fred Weasley
-George Weasley
Ostatnio zmieniony przez Nicaeri (26-08-2013 o 20h14)
Ja poza Severusem lubię jeszcze bardzo Malfoya, Syriusza, Lupina, Hermionę i bliźniaków...;-) No i tytułowego bohatera, w czym mam wrażenie, że jestem nieco osamotniona. Mało kto lubi tytułową postać. Dlaczego?
Drogie Panie! *nisko się kłania* Przed wami wielka fanka Harrego Pottera! W wieku 11 lat kochałam się w Malfoyu To wielkie uczucie trwało cały rok aż odkochałam się. Co do Snape'a ... Na początku serii mnie wkurzał. Nienawidziłam go. Aż do momentu, kiedy przeczytałam Insygnia Śmierci i zrozumiałam go. Było mi go żal. I od tej pory jest jednym z moich ulubionych nauczycieli. No bo jak nie lubić człowieka, który tyle lat pamiętał i kochał kobietę i chronił jej syna mimo tego, że był on podobny do faceta, który mu ją zabrał ...
Jeśli chodzi o Draco to ja go tylko lubiłam jak był małym chłopcem;)
Był taki słodki^^
No fakt. Teraz Malfoy już nie może być słodki. Jest przystojnym, ciekawym mężczyzną i... jest genialny.
Macie jakieś ulubione pary z HP? Niekoniecznie stworzone przez Panią Rowling. ;-)
Ja czytam czasami opowiadania z parami o Harrym Potterze:)
Pary: Dramione, Sevmione^^
Tak naprawdę niedawno skończyłam czytać wszystkie książki, aktualnie chciałabym przeczytać Wielką Encyklopedię Harry'ego Pottera. Czekam na jej oficjalną publikację. Chyba, że o czymś nie wiem i już jest ~
Moją ulubioną książką jest część "Zakon Feniksa", o ironio, najmniej lubię ekranizację tej książki.
Ja również kocham Snape i jego miłość do Lilly. Jamesa nienawidzę z całego serca. Jak ktoś to kiedyś powiedział "Cała saga opowiada o chłopcu, który powoli odkrywał, ze jego ojciec był sk*******m...". Naprawdę go nie lubię. Porażką jest większość Paringów książkowych. Np. Jilly, Romione, DracoxAstoria, Hinny. Ogólnie Bonnie jako Ginny mnie denerwuję, bo nie sądzę, żeby była piękna, ale jednak książkową Ginny uwielbiam! I za wygląd i za charakter.
Osobiście bardzo lubię te wymyślone, np. Dramione (choć denerwują niemiłosiernie mnie ff, gdy już po kilku rozdziałach jest "lof forvwa"...), Druna, czy jak mówią inni Draluna...
Ja wciąż kocham Draco. Może nie koniecznie draco co Toma Feltona. Jest naprawdę tak przystojny... argh ♥. Kupcie mi takiego .
Ostatnio zmieniony przez Baton (28-08-2013 o 16h59)
Baton napisał
Tak naprawdę niedawno skończyłam czytać wszystkie książki, aktualnie chciałabym przeczytać Wielką Encyklopedię Harry'ego Pottera. Czekam na jej oficjalną publikację. Chyba, że o czymś nie wiem i już jest
Baton napisał
Jak ktoś to kiedyś powiedział "Cała saga opowiada o chłopcu, który powoli odkrywał, ze jego ojciec był sk*******m...".
Baton napisał
Porażką jest większość Paringów książkowych. Np. Jilly, Romione, DracoxAstoria, Hinny. Ogólnie Bonnie jako Ginny mnie denerwuję, bo nie sądzę, żeby była piękna, ale jednak książkową Ginny uwielbiam! I za wygląd i za charakter.
Baton napisał
Ja wciąż kocham Draco. Może nie koniecznie draco co Toma Feltona. Jest naprawdę tak przystojny... argh ♥. Kupcie mi takiego .
gosia19995 napisał
Ja czytam czasami opowiadania z parami o Harrym Potterze:)
Pary: Dramione, Sevmione^^
Ostatnio zmieniony przez marzycielka93 (28-08-2013 o 17h16)
O jakie ci pary chodzi?
Tom i Hermiona??
Tą pare też czytałam tylko, że mało ich jest^^
Nie wiem czy mogę napisać o tym na forum. Bo to jest bardzo kontrowersyjne i to chyba zachodzi na tematy zakazane.. A paringu Tom i Hermiona jeszcze nie czytałam...