Dawno już weszła XD Zaraz po Steampunku, może nie od razu, ale od paru dni jest
Właśnie tak myślę, że nowości we wrześniu ze względu na promocję.
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 295 296 297 298 299 ... 308
Dawno już weszła XD Zaraz po Steampunku, może nie od razu, ale od paru dni jest
Właśnie tak myślę, że nowości we wrześniu ze względu na promocję.
Ja w sumie zauważyłam, że steampunk się skończył jak mi staty miss spadły za bardzo i migały na czerwono... XD Nic tu już ciekawego nie ma, siła przyzwyczajenia może tu tylko ludzi trzymać.
Mam pytanie odnośnie zdjęć gwiazd, przepraszam, jeśli już gdzieś było, ale nie znalazłam.
Gdzieś mi się obiło o oczy, że do września zdjęcia mają być za free, ale od jakiegoś czasu zrobiły mi się znowu płatne. Trudno. Ale wyświetla mi się promocja -30% do 18/07. I spoko, zdjęcie kosztowało 525. A dzisiaj kosztuje normalnie, czyli 750, a dalej się wyświetla -30%.
Sorry, nie ogarniam, czy to bug, czy ja czegoś nie rozumiem...
Ja miałam darmową gwiazdę, ale nie wiem czy wszystkie były darmowe. Lulja, masz buga, tak jak i dużo innych miss tutaj, trza to zgłosić (chyba).
A jak się zgłasza?
Odświeżanie zdjęć jest za darmo do września, na robienie było kilka prób za free.
Co do ceny, zgłoś to do supportu, bo tutaj tylko oni coś poradzą.
https://www.missfashion.pl/forum/t7527,1-wsparcie-support.htm
Najwyraźniej jest dosłownie tak jak napisali, cytuję:
"Zespół Miss Fashion skupi się teraz na tegorocznych eventach.
W tym roku znajdziecie zapierające dech w piersiach ceny podczas letnich wyprzedaży, nowe stroje na rozpoczęcie roku szkolnego, przerażającą krainę Halloween i magię Świątecznej Krainy.
Ponadto podróż do Steampunk City pojawi się już za kilka tygodni"
I nic nad to Nawet kuferków nie będzie?
Właśnie też to przeczytałam wczoraj dokładniej i uświadomiłam sobie, że nie kłamali, faktycznie więcej nie dadzą. X) Mózgi, ja nie wiem co oni kombinują, przecież w ten sposób gra zacznie generować straty, już lepiej dla nich byłoby zamknąć.
No i wynika z tego że nie będzie kolejnego steampunku, czyli nie będzie nowych misji ani gwiazd :< Jak już event jest raz w roku to mogliby się przynajmniej bardziej postarać... Ciekawe czy na KH i KŚ też tylko wrzucą po jednym deco i może 4 stroje i nara
Oczywiście z corocznymi bugami, a jakby inaczej... xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (08-07-2019 o 14h19)
Tak się skupili na eventach, że zgubili muzyczny po drodze :v Ktoś coś kupil w ogóle na promce? Zastanawiam się, na co wydać hajs, jak nie ma nic nowego XD
Wszystko co mi sie podobalo w tej grze mam juz od bardzo dawna...xd nawet nie ma na co wydawac pieniedzy, a nie spieszno im do nowych przedmiotow. Naprawde liczylam na nowe misje chociaz podczas wycieczek, byłoby na co wydac te MM, ale nie, bo po co
Najbardziej chyba dobija mnie fakt, że my nie możemy nic z tym zrobić. Zresztą podejrzewam, że francuscy gracze też nie bardzo... W takiej sytuacji wypadałoby zrobić Beemoov spam jakimiś prośbami o chociażby wyjaśnienie sytuacji, bo to, co oni nam napisali, to śmiech na sali. Albo naprawdę planują zamknąć grę i nam o tym nie mówią z niewiadomych powodów przeciągając ten czas i prawdopodobnie tracąc pieniądze, albo ktoś jest niewiarygodnie głupi, myśląc że takie rzadsze dodawanie nowości czy cokolwiek w tym stylu jakoś uratuje grę. Chociaż nawet sobie nie wyobrażam jakim cudem ktoś miałby tak sobie pomyśleć. XD
Może są w trakcie sprzedaży gry, a takie kontrakty trwają, więc utrzymują co mogą żeby jakoś wszystko funkcjonowało?
Taki luźny pomysł
Ooo wow, druga obniżka, niesamowite
To mnie zaskoczyli taką nowością w piątek, aż spadłam z krzesła ;D
Jednak gra jeszcze ma potencjał i nie mają nas gdzieś.
...Masakra...
Ja to już nawet zapominam się logować, a kiedyś byłam tu non stop.
Kompletnie mają gdzieś graczy i nie chce im się tego dźwignąć jakoś.
@up Mam dokładnie to samo XD Chciałam nazbierać w końcu na pałac, co by kupić, a szybciej wykończę miss, ostatnio prawie mi padła, bo nie logowałam się przez kilka dni.
Edit: Ale może to ich taktyka. Wszyscy zapomną o grze, to nie będą musieli tłumaczyć się z zamknięcia
Ostatnio zmieniony przez Trirura (19-07-2019 o 08h54)
Wakacje, czas kiedy większość potencjalnych graczy ma wolne. Co robi Beemoov? Żadnych nowości! Jeej, gratulacje Beemoov.
Z ciekawości sprawdziłam i missfashion we Francji ma o 10 milionów więcej zarejestrowanych graczy niż Słodki flirt i o kilka tysięcy więcej polubień na fb... A obecnie zalogowanych graczy na francuskiej wersji jest ok. 500, za to na słodkim flircie... Ponad 2k. Beemoov, chyba robisz to źle.
Zgadzam się, ktoś się mylił i choć Eldaria ma mniej członków, to dziwne.
Chciałbym również wiedzieć, czy nadal są wiadomości na temat innych gier beemove i czy wszystko jest regularne. Jestem zarejestrowany w tej grze, więc nie wiem, jak to jest w innych grach, ale jeśli porzucili swój „koń wyścigowy”, to znaczy, że coś jest nie tak ... Nie dodam niczego innego, ale to jest jak „larkowe lustro” ...
Przepraszam, nie mówię po polsku i używam Google, mam nadzieję, że będę zrozumiany.
Saeniver napisał
Ta czerwona kieca + bluzka + chemiczne akcesoria to najprawdopodobniej gwiazda, jako że kieca kosztuje 0 MM i nazywa się "Marie Curry". Tak więc podejrzewam, że to nowości szkolne jednak. A więc... zapowiadają się szalone wakacje na MF.
I zapewne to szkolne nowości i gwiazdy będą miały jakieś błędy. Mają za mało czasu, by to ogarnąć.
SoJin napisał
I zapewne to szkolne nowości i gwiazdy będą miały jakieś błędy. Mają za mało czasu, by to ogarnąć.
Wątpie Kanapko jak wejdziesz sb w ekipę to masz tam normalnie ludzi. Ilość kobiet i mężczyzn się równoważy.
Sądzę, że chodzi o coś innego...jeśli grasz wystarczająco długo w Missfashion to sobie nazbierasz pieniędzy i masz na wszystko co chcesz...
Money, money...give me your money ;P
Niby tyle samo, ale gdyby te wszystkie kobiety zniknęły, toby naprawdę było źle, a teraz jest źle, więc...
Ech... Mam tak wielką nadzieję na nowości, że mi się śnił nowy motyw.
Mówią że nadzieja umiera ostatnia... moja wygląda jakby zaraz miała wyzionąć ducha. Chyba się zaopatrzę w sprzęt do reanimacji ;-;
Hejka wszystkim! Ogólnie to gram od niedawna a tak to grałam tylko w SF ale tutaj też mi się mega podoba a wam?