Racja, Trirura, to jest bardzo prawdopodobne. Ale mogli dać w takim razie Steampunk na dłużej, nawet bez nowych rzeczy.
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 294 295 296 297 298 ... 308
Racja, Trirura, to jest bardzo prawdopodobne. Ale mogli dać w takim razie Steampunk na dłużej, nawet bez nowych rzeczy.
Przecież był już chyba z dwa tygodnie ten stimpank...? Czy mi się tylko wydaje, że tak długo?
Skoro dają nowości raz na miesiąc, to dlacego nie dali Steampunku na miesiąc? ;-;
Też racja xD chociaż dla mnie i tak nie opłacało się tam tyle siedzieć, nie bez nowości. Kupić stare rzeczy można w dwa dni maks.
Nie wiem, czy to już było, ale ciuszków nie kojarzę. Ogólnie naliczyłam jakieś 4 komplety, więc albo bimuf przyszalał, albo wrzucili na zapas.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Majerankowa, niestety nie każdy jest Rockefellerem Miss Fashion.
Ej, przecież to jest oczywisty back to school. A mamy wakacje od trzech dni, to znaczy, że na następne nowości poczekamy dwa miesiące. Jej.
Trochę mi te ciuszki przypominają The Society, ale pewnie tylko dlatego, że to po prostu rzeczy, które są aktualnie w modzie. XD
Taaa, to mogłoby być z the society, ale dlaczego jest taki a nie inny stolik od chemii? Czyżby adminow było stać na netflixa? O.O
Może w sumie to w ogóle jakiś serial młodzieżowy, bo jednak myślę, że jakieś nowości jeszcze będą przed powrotem do szkoły...? Promocje zdaje się powinny jakoś teraz być?
No właśnie promocje, idealny pretekst, żeby nie dać nic nowego XD
Albo 13 reasons why, w końcu jest drugi sezon co nie?
Mam nadzieję że jednak dadzą coś więcej niż promocje... Bo co z nimi robić jak nie ma nic nowego. Może już przygotowali na ciuchy na wrzesień, ale coś jeszcze dodadzą, albo dla odmiany będą ciuchy na pożegnanie szkoły xD
Ta czerwona kieca + bluzka + chemiczne akcesoria to najprawdopodobniej gwiazda, jako że kieca kosztuje 0 MM i nazywa się "Marie Curry". Tak więc podejrzewam, że to nowości szkolne jednak. A więc... zapowiadają się szalone wakacje na MF.
A tak poza tym - cholerni Francuzi! To jest SKŁODOWSKA-Curie (czy też Curry...) i była Polką, a nie Francuzką, wy żabojadzie złodzieje!!! >_<
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (25-06-2019 o 18h00)
Naprawdę nie wydaje mi się, aby przez całe wakacje nie wrzucili nic.
Myślę, że najpewniej będzie to "pożegnanie szkoły", tak jak mówi spsr. Ewentualnie wrzucili po prostu ciuchy z BARDZO dużym wyprzedzeniem... ale to chyba mało prawdopodobne.
Saeniver napisał
A tak poza tym - cholerni Francuzi! To jest SKŁODOWSKA-Curie (czy też Curry...) i była Polką, a nie Francuzką, wy żabojadzie złodzieje!!! >_<
W tym roku raczej nie wyłączą, bo zapowiedzieli juz KH i ŚK.
A co do spoilerów to obawiam się, że to nowości na rozpoczęcie roku.
Szkoda, że święta muzyki prawdopodobnie nie będzie...
Dobra coraz słabsze są te nowości niestety.
Ostatnio zmieniony przez Ayako81 (28-06-2019 o 14h13)
Ej czy ktoś też ma znów płatne zdjęcia gwiazd? Bo chyba miało być do 16 września za darmo...
Jak za darmo? Za darmo to była tylko ostatnia gwiazda kiedy wchodziły nowe gwiazdy.
I nie wierzę, żeby przez dwa miesiące nie dali żadnych nowości...SZOK!
Sądzę, że tak się napracowali nad zmianam, jakich nam dostarczyli, że należą im się jednak te 2 miesiące wakacji. Bądźmy ludźmi, oni ciężko pracują nad MF i nowościami!
A we wrześniu wrócą z naładowanymi bateriami i znowu będą mogli zaserwować nam ten sam schemat szukania długopisów i strój szkolny, prawie nieróżniący się od tych, co w każdy wcześniejszy rok!
Ten post Adminów.Ryuu napisał
Jak za darmo? Za darmo to była tylko ostatnia gwiazda kiedy wchodziły nowe gwiazdy.
A wiemy, kto konkretnie jest w teamie Miss Fashion? Bo może w teamie jest jeden grafik dysgrafik i paru ludzi od kodów. Ja też nie chcę wierzyć, że przez 2 miesiące może nie być nowości, że może te rzeczy to faktycznie z The Society.
Tutaj jest info o ekipie, ale na ile jest aktualne... kto wie.
No np zdjęcie Nineland nie zmieniło się od początku, to kto wie, czy aktualizowali jakiekolwiek zmiany w ekipie XDDDD Była zdaje się nowa rysowniczka, przez którą jest tyle plastikowych rzeczy, jest tam dopisana?
A dzięki, ten spis niewiele mi mówi... Nawet jak jest aktualny to jest zły, bo tylko Nineland jest opisana.
O, chwila, kiedy weszła promocja? Czyli co, do końca wakacji przeceny, a nowości we wrześniu? XD