jeej. zakochałam się *-* wszystko bardzo do siebie pasuje, a efekt jest urokliwy i piękny :3 10/10
`Powody zawsze są proste.
Żyjemy w prostym świecie, nie sądzisz?
Pociągasz za spust i człowiek umiera`
jeej. zakochałam się *-* wszystko bardzo do siebie pasuje, a efekt jest urokliwy i piękny :3 10/10
wow podoba mi się fajna kolorystyka, spójna stylizacja świetne buty i kolor włosów idealnie pasuje do tej stylizacji 10/10
nie podoba mi się w jaki sposób pasek nachodzi na sweter/marynarkę? reszta jest ok, ale jakoś mnie nie zachwyca. ładnie ale nie olśniewająco. 5/10
jest spoko, ale nie przepadam za tym stylem. zdjęłabym chociaż tę pajęczynę z nogi xd daję 8/10
Ja osobiście nie lubię spodni w stylizacji, ale tutaj nawet ładnie. Ale trochę goło... Jakaś marynarka? Złą by nie była bo na serio nie trudno zrobić taką stylizację.
4/10
Ciuchy są fajnie dopasowane ale nie podoba mi się makijaż i fryzura 7/10
Wow! Zacznę od góry Włosy są piękne, po za tym kocham niebieski Ta suknia jest wprost genialna! Nie podobają mi się jedynie te kolczyki. Są niepotrzebne. A ta laska smoka jest ok Daję 9/10 za kolczyki
Ostatnio zmieniony przez MaryKateAn (21-08-2013 o 21h36)
Nie podoba mi się układ nrwi tylko 9/10
(i to nie jest sukienka )
Fajny efekt osiągnęłaś, strój bardzo mi się podoba, jest na czym oko zawiesić. Plus za odcień niebieskiego. Dyszka.
Bardzo ładny makijaż i fryzura, buty kamizelka i ozdoba pod szyją też. Wszystko fajnie, choć coś mi nie gra- nie jestem pewna co dokładnie. Ale stylizacja na dziewiątkę
to chyba Robin Hood? podoba mi się. wszystko fajnie wygląda i dobrze jest to dobrane ^^ 10/10
Jakaś taka za mała mi ta torebeczka ,nie wiem czemu. Pokombinowałabym z butami.
9/10
Kocham ten strój policjantki ... Wszystko jest na swoim miejscu i kolorystyczni i fasonem .. Nie mam żadnych uwag
10/10
10/10 jak zwykle wspaniały cosplay (nareszcie udało mi się Ciebie ocenić)
Świetna sygna, podobało mi się to anime
Ciekawy oryginalny styl. szkoda, że ten krawat jest stary (chodzi o te brzydkie kontury). Nie do końca mi pasują rajstopy i te buty 8/10
Już oceniałam. Nie pasują spodenki.
9/10
jest śliczna, cała biała 10/10
Nienawidzę kolczyków kółek i ten pierścionek mi przeszkadza, ale to drobiazgi. Wszystko bardzo ładnie zgrane i oryginalne.
10/10
Elegancko i dostojnie, ładna kreacja choć może trochę zbyt jasno, ale w sumie wszystko pasuje 10/10
Połączenie delikatnego różu z ostrą czerwienią? Średnie.
Zmieniłabym torebkę, kolor żakietu i wywaliłabym bransoletkę.
6/10
Tak zwyczajnie pospolito, dołożyła bym coś 6/10
Jest cudnie. Nie mam się do czego przyczepić. Poza tym uwielbiam te buty, 10/10~
Podoba mi się połączenie krotkich spodenek z długimi butami i to jeszcze w tym samym odcieniu. Złote elementy przy bluzce pasują zarówno do klamry przy spodniach i kozakach. A czerwony kolor, zawsze będzie pasował do czarnego. I te subtelne kolczyki. 10/10
Cosplay Lysandra <3
10/10
Śliczna sukienka w stylu kopciuszka, bardzo ładny makijaż, wyrazisty i powieksza oczy, włosy trochę za jasne jak dla mnie, wiec 9/10