Ciekawa stylizacja, mam wrażenie że przypomina trochę Daenerys z Gry o Tron z powodu włosów i smoka. Coś tam mi jednak nie gra, dlatego 8/10
Lucie
Ciekawa stylizacja, mam wrażenie że przypomina trochę Daenerys z Gry o Tron z powodu włosów i smoka. Coś tam mi jednak nie gra, dlatego 8/10
Niczym Robin Hood w wersji żeńskiej Super, nie mam nic do zarzucenia 10/10
Ładnie, tylko kolor włosów mi się nie podoba. 9/10.
Lucie:
Czy ja widzę Robin Hooda? Kiedyś chciałam przebrać się za niego, ale kasy mi zabrakło. xD
No ale do tematu. Dobrze dobrane zestawy, zwłaszcza te odcienie zieleni. Szkoda, że łuk nie jest drewniany, ale nie czepiam się. Nawet naszyjnik pasuje do wszystkiego, chociaż moim zdaniem wyróżnia się. Ale to moje wrażenie, biorąc pod uwagę, że mój wzrok dzisiaj szwankuje.
Ogólna ocena to 9,9/10.
Tsunshun:
Ciekawy strój w którym są elementy jakie mam w szafie ale ich nienawidzę, ponieważ nie mogę dopasować do swojego stylu. W życiu bym nie wpadła na pomysł by stworzyć coś takiego. Jedyne co mi nie pasuje to buty. ; ;
Zmieniłabym je na kozaki, ewentualnie dorzuciła rajstopy/zakolanówki/podkolanówki.
Ocena: 9/10
Ostatnio zmieniony przez Asuu (21-08-2013 o 14h43)
Ciekawie,bardzo mi się podoba,choć zmieniła bym laskę na czarną 10/10
(ja być zła,bo brak gwiazd na promenadzie,stąd taka stylizacja)
YooSti, idź być piękna gdzie indziej <3 idealnie dla mnie!
11/10
@Dyokira
Idź być przeciętna gdzie indziej. 5/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Fajne ciuszki. Świetnie dobrana kolorystyka i akcesoria. Jednak wybrałabym inny kolor fryzurki, żeby odróżnić ją od reszty. 9,5/10
Nie pasują buty i fryzura według mnie.
6/10
Strasznie mi się podoba, sama w życiu bym nie dała mojej miss fioletowych włosów ale tu wyglądają obłędnie. Wszystko ze sobą idealnie współgra 10/10
Motionell - ciebie już oceniałam w tej stylizacji i nadal 9/10
Ostatnio zmieniony przez nika2 (21-08-2013 o 15h39)
Ciekawa stylizacja, jednak coś mi w niej nie pasuje. Tak jakoś trochę mi goło? Ale to może jakieś widy jednak oceniam ją na 6/10.
Podoba mi się dobór dodatków, bardzo ładnie wyglądają te złote akcenty. Nie mam się do czego przyczepić, podoba mi się i jest całkiem oryginalne 10/10
Oo, miss rzuca się w oczy. Fajna kolorystyka, bardzo podoba mi się bluzka i fryzura. Ta spódnica dziwnie jednak wygląda z tą bluzką, jej boki zachodzą na spódnicę. Buty kompletnie mi się nie podobają a torebka średnio pasuje. Ale wrażenie ogólne jest niezłe, dlatego 7/10.
Asuu
W okolicy brzucha za dużo się dzieje - łańcuszek z zegarka kieszonkowego, guziki kamizelki, łańcuszki żakietu, wisior z zegarkiem... Zdecydowanie korzystniej byłoby z czegoś zrezygnować, np. z zegarka na rzecz jakiejś muchy pod szyją. 6/10
Piszecie za szybko! D:
Lucie
Fajna stylizacja na żeńską wersję Robin Hooda. Dobra kolorystyka i urocza czapka z piórkami. Jedyne, co bym zmieniła to łuk - srebro się za bardzo odcina. 9/10
Ostatnio zmieniony przez nivata (21-08-2013 o 16h40)
Widzę, że zmieniłaś stylizację Bluzka i ta kokarda(?) pod szyją wyglądają świetnie! Włosy i biżuteria ładnie dobrane, pasują w 100%. Chyba tylko okulary działają mi na nerwy xD Dlatego rónież 9/10.
PS: W sklepie niestety są tylko metalowe łuki i choć chciałam nabyć drewniany, nie miałam za bardzo wyboru
Od razu skojarzenie z dziewczyną Robin Hooda super pomysł, wszystko ładnie 10/10
Widzę, że nowa stylizacja i wielka szkoda. Wcześniejsza była o wiele lepsza, ponieważ była ładnie dobrana. Teraz mam wrażenie, ze widzę świecznik. Na prawdę szkoda, że ją zmieniłaś. Jednak jako, że nie jest to zbyt oklepane to dam 5/10.
Bardzo fajna stylizacja i widać, że przemyślana. Chociaż zmieniłabym buty. Te wydają mi się zbyt wysokie i za mało eleganckie do tego stroju. 9/10
już oceniałam stylizacja bardzo mi się podoba 9/10
Już od początku mi się podobała i nie zmienię oceny. 10/10
Oo jakie wesołe Ogólnie stylizacja mi się podoba aczkolwiek nie przepadam za takimi połączeniami kolorów. 8/10
Jak kolorowo <3 Uwielbiam *-* Cieszę, że postawiłaś na kreatywność, jak zawsze c; Dyszka.
@Scarle-cian: Niebieski bo i kokardka była niebieska, al zmieniłam. Drugie ale to to, że mi szkoda kasy >.>
Ostatnio zmieniony przez Solelei (21-08-2013 o 20h00)
Mi się podoba, a kolory - biały, czarny, róż są miłe dla oka .. lecz nie wiem do czego tam niebieski żabot? ja się pytam do czego ?
Fajnie się wpasował ten malutki kapelusik, a złote dodatki na kamizelce pasują do butów
9/10
Początkowo byłam w szoku, bo pokazałaś mi się z samą górą, potem załadowała się resztą. xD
Ogółem świetnie dopasowane i klimatyczne, ale nie widzę potrzeby noszenia tej falbanki z tyłu do spodni. 8/10
Bardzo podoba mi się ta stylizacja. Taka kolorowa i pomysłowa.
Nie lubię tylko takich bransoletek, jak masz na nodze, ale i tak dam 10/10