Misa napisał
Nie rozumiem... wpłaciłam, ale wciąż mam tyle samo. Dostałam nawet wiadomość, że mam tyle MM ile miałam przed doładowaniem. Niech to... chcę moją kasę...
Ej, mam to samo. Napisałam do nich, żeby to naprawili, no bo kurcze...
Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 30
Misa napisał
Nie rozumiem... wpłaciłam, ale wciąż mam tyle samo. Dostałam nawet wiadomość, że mam tyle MM ile miałam przed doładowaniem. Niech to... chcę moją kasę...
A przelewałyście paypalem? Bo ja z paypalem mam to samo, a przez smsa normalnie dodaje, może za chwile się pojawią.. mam nadzieję
Ja doładowuję tylko z telefonu. Gdzie trzeba do nich w tej sprawie napisać, bo nie bardzo się orientuję a nie chcę by sprawa mnie olała?
Ostatnio zmieniony przez Misa (13-01-2014 o 17h16)
Misa napisał
Ja doładowuję tylko z telefonu. Gdzie trzeba do nich w tej sprawie napisać, bo nie bardzo się orientuję a nie chcę by sprawa mnie olała?
Ostatnim razem jak przez paypal płaciłam to podwoiło mi normalnie ;>
Tez mam ten blad
wszystko niby poprawnie a kasy nie dodaje
Też mi MM nie dodało Doładowywałam przez sms.
Więc niech każda z was, która ma ten problem napisze do wsparcia (od razu podaje adres strony żeby było szybciej //www.missfashion.pl/modules/support/##).
widze, że nie tylko ja mam problem z bankiem
Też mam ten sam problem Zdarzały się już różne przygody z bankiem, ale nigdy nie na taką skalę Jest choć cień nadziei na to, że odzyskamy swoje "prawdziwe" pieniądze albo MM?
Pierwszy raz trafiłam na HH, doładowałam na 23 zł i akurat wszystkim nie dodaje... Ale szczęście...
Tyle dobrze Dostałam już wiadomość od wsparcia, ale za nic w świecie nie mogę wybrać gry. Pewnie znowu mają jakiś problem techniczny
Tylko że ja od razu po przyjściu smsa usuwam wiadomość z kodem.. Co mam zrobić? W tym wypadku stracę pieniądze?
Pierwszy raz skusiłam się na HH – nie dość, że po ściągnięciu mi z karty 23 złoty nie doładowało MM to jeszcze Paypal cztery razy stwierdził, że rachunki mu się nie zgadzają, a z konta za każdym razem (4) zawiesiło złotówkę na weryfikację -.- A strona wsparcia przestała do tego działać - to się nazywa szczęście xD
Chyba jednak w tym zamęcie dostrzegłam pozytywną stronę, straciłam tylko 6 zł, a nie 23...
EDIT: Dziewczyny spróbujcie się teraz wylogować i zalogować jeszcze raz. Właśnie dodali mi moje zagubione MM
Ostatnio zmieniony przez KimDallas (13-01-2014 o 18h26)
Jak miło, że pojawiło się HH.
Widzę, że niektóre z was mają problem z bankiem. Ja osobiście płaciłam przez PayPal i doładowanie się powiodło. Musiałam się wylogować by zobaczyć, ale problemu nie było. A się wystraszyłam gdy zerknęłam tutaj, po tym kiedy wykonałam płatność. W końcu 49 zł piechotą nie chodzi. xD
O matko, stracić 49 zł.. Nie mogłabym XD
Ale w końcu się MM pojawiły ;3
Taak... Zwątpiłam żeby już dodali mi te MM skoro nie mam kodu, więc wysłałam jeszcze raz sms na 60 000 MM, wylogowałam się i zalogowałam i przyszły mi tamte i te MM. Teraz wchodzę na komentarze i patrze że naprawione... Nie mogłyście trochę wcześniej tego napisać xD ? Ja się załamię zaraz, nie mam już kasy na koncie... Ale trudno, raz się żyje
Oj ;D mi jeszcze nic nie dodali... nawet po wylogowaniu i zalogowaniu.. A swoją drogą, jeśli zwrócą po tym HH to pewnie już podwojonego nie będzie ;/
Do mnie też już kasa dotarła, więc widocznie to tylko jakieś opóźnienie