Mi również żadne MM nie przyszły. Kicha będzie, bo dostanę kasę nie obowiązujące za HH, więc będzie tylko 60 k MM i nie wiadomo nawet czy w ogóle jakiejkolwiek dostanę =.=
Ostatnio zmieniony przez Misa (13-01-2014 o 18h49)
Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 30
Mi również żadne MM nie przyszły. Kicha będzie, bo dostanę kasę nie obowiązujące za HH, więc będzie tylko 60 k MM i nie wiadomo nawet czy w ogóle jakiejkolwiek dostanę =.=
Ostatnio zmieniony przez Misa (13-01-2014 o 18h49)
Hm, ja wyłączyłam komputer i odeszłam na chwilę, może spróbuj się wylogować na dłuższą chwilę? Choć pewnie już i tak tego probowałaś.
Myślę, że jeśli ten błąd wystąpił podczas HH to powinnyście MM otrzymać podwojone tak czy siak.
Nie zgadzam się zapłaciłam w trakcie HH więc powinni mi dać podwójnie. Nie chcę tracić bo jakiś błąd wyskoczył
Kiedyś także długo oczekiwałam na doładowanie i to podczas HH. Uspokoję was tym, że kiedy MM się pojawiły były w podwojonej ilości tak jak powinno być podczas HH. :'D
Pocieszające ;D mam nadzieję, że tak będzie, bo to było grubsze doładowanie ;p
NO I ŚWIETNIE!!!!!!! =.=
Jestem maksymalnie wkurzona i oburzona! Chciałam doładowanie za HH a dostałam MM za zwykłe doładowanie. Mam ochotę och do sądu podać, bo absolutnie... powtarzam... ABSOLUTNIE to nie jest moja wina, że im błąd się pojawił!!!
Co za oszuści! Jak chcę im wysłać wiadomość, to pisze, że rozpatrują już inną moją wiadomość i na razie nie mogę wysłać ;(
Tak zrobię
Mi na szczęście doładowali podwójnie
Już drugi raz przegapiłam HH... Chyba ustawię sobie jakiś budzik o 17 codziennie...
Teraz każą mi pisać do ZONG i pewnie nie po polsku. Tragedia. Nic nie rozumiem z tego formularza! Jakim prawem inni dostają doładowanie podwójne z HH a ja zwykłe?! =.=
Misa ja mam to samo i mi też kazali do Zong pisać. ALe wysłałam im wiadomość jeszcze jedną i będę ich nękać do skutku!!!
Też dostałam normalne doładowanie. Jestem zawiedziona po pierwszy raz udało mi się na HH trafić. Jedyne co mnie cieszy, że doładowałam za 6.15 a nie jak mnie kusiło za więcej.
Ja napisałam po angielsku do ZONG na maila mojego z gry i na drugiego i jeszcze z tą samą treścią napisałam do nich formularz. Tak sobie myślę, że jeszcze podręczę ekipę... bo MI MAŁO~!
Ja to mam dopiero szczęście. O 17:30 byłam na MF tylko po to, żeby zobaczyć czy mam jakąś gwiazdę i cudem przegapiłam HH o.O Choć widzę, że problemy są, więc chyba aż tak dużo nie straciłam.
Ja wczoraj miałam problemy, zero odpowiedzi, a dziś rano wchodzę i normalnie doładowane 130k MM (czyli podwojone doładowanie z Paypal za 23 złote jak zamówione) Tych 4 złotych co nie wiem czy od Paypala odzyskam już mi nawet nie jest żal
No ! mordowałam ich aż mi doładowali podwójnie
Jak miło też dostałam resztę MM co za ulga
Słuchajcie... co ja robię źle? Napisałam do nich w tej sprawie. Oni kazali mi napisać do ZONG. Napisałam tak z dwóch różnych maili, i napisałam to samo w formularzu. Podałam datę, godzinę, kod zakupu, numer telefony, problem i dalej nie dali mi moich pozostałych 60 k MM za podwójne doładowanie?!
CO JA ROBIĘ ŹLE?!
Misa napisał
Słuchajcie... co ja robię źle? Napisałam do nich w tej sprawie. Oni kazali mi napisać do ZONG. Napisałam tak z dwóch różnych maili, i napisałam to samo w formularzu. Podałam datę, godzinę, kod zakupu, numer telefony, problem i dalej nie dali mi moich pozostałych 60 k MM za podwójne doładowanie?!
CO JA ROBIĘ ŹLE?!
eufrozyma napisał
Misa napisał
CO JA ROBIĘ ŹLE?!
Misa, ja im napisałam dokładnie tak (na początku podając numer transakcji):
"Pieniądze zostały pobrane z mojego konta bankowego (23 PLN), a konto w grze nie zostało doładowane Miss Monetami. Dodam, że płatność była realizowana w trakcie Happy Hour."
I wystarczyło. Może nie napisałaś wprost, że płaciłaś w trakcie trwania Happy Hour?
Misa ja doładowałam z telefonu i zaznaczyłam PayPal i dziś mi doładowali resztę.
Lili708 napisał
Misa ja doładowałam z telefonu i zaznaczyłam PayPal i dziś mi doładowali resztę.
Ostatnio zmieniony przez Misa (14-01-2014 o 18h46)