KimDallas napisał
Rozumiem, że mają problemy techniczne, ale hej, to było oszustwo, żeby nie powiedzieć brutalniej, wyłudzenie kasy. W tutaj dość dużo osób wystało SMS specjalnie dlatego, że "było" HH, ciekawe ile osób dzisiaj doładowało konto.
Nie wyobrażam sobie, ba w ogóle na myśl mi nie przyszło, ze nie dają tej zaległej kwoty... Jak byk był HH, był kolorowy wykrzyknik, u Nine w sklepie pisało o HH i bezpośrednio w banku na gorze... Kurka aż się zdenerwowałam na chwile... wydalam 23 zl na SMSa po to by dostać te 120 000 by już na Halloween było a tu tylko 60 000... No zwrócą bo inaczej być nie może. Przecież HH samo się nie włącza kiedy chce i ktoś chyba jakoś go włączył? Maja tam w rejestrach czy coś rzeczy które się okazują wiec o HH tez coś jest takiego świństwa i chamstwa i okradania by się nie podjęli . Poza tym ja i chyba większość osób ładuje kasę tylko jak jest HH, więc jeśli nie dostaniemy podwojenia to jaki jest sens kupowania w Banku jak jest HH, a bez promocji to trochę za drogo jak dla mnie, W każdym razie jeśli nie otrzymam reszty MM to z Happy Hour i w ogóle z Banku juz nie skorzystam. Ja czekam na swoje MM i mam nadzieje, ze długo czekać nie będę
Ostatnio zmieniony przez LadyMarmalade88 (14-09-2014 o 23h14)