Świetnie. Nie ma to jak trafić na ostatnią minutę HH...mając do wydania pełno kasy na koncie
Zdążyłam doładować ledwie 2 razy.
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (04-09-2014 o 19h02)
Strony : 1 ... 14 15 16 17 18 ... 30
Świetnie. Nie ma to jak trafić na ostatnią minutę HH...mając do wydania pełno kasy na koncie
Zdążyłam doładować ledwie 2 razy.
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (04-09-2014 o 19h02)
O nie! Jak nakazuje tradycja, znowu coś przegapiłam! Tym razem to było Happy Hour... A szkoda, a szkoda... Jednak bardzo nie żałuję - ta dwugodzinna prezentacja o Indiach była bardzo ciekawa
Eh, akurat dzisiaj kiedy odwiedzałam babcię po szkole i wróciłam o 20 do domu. Myślicie, że przed samą wycieczką będzie jeszcze HH? ;-;
Obstawiam, że będą jeszcze przynajmniej dwa HH
Evelyn to Ty bogata jesteś
Szkoda mam nadzieję, że przed wycieczką jeszcze się załapię.
Mam nadzieję, że będzie jeszcze chociaż jedno HH
A z paypalem mam też ten sam problem co Nivata, mam nadzieję, że to chwilowe jest, bo kolejnym razem przydałoby się większe doładowanie
lupo napisał
Mam nadzieję, że będzie jeszcze chociaż jedno HH
A z paypalem mam też ten sam problem co Nivata, mam nadzieję, że to chwilowe jest, bo kolejnym razem przydałoby się większe doładowanie
Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (04-09-2014 o 23h04)
Jessica23, ano miałam akurat trochę na zbyciu Pomyślałam sobie, doładuję, jak bęzie HH, w sam raz na wycieczkę halloweenową...a tu co? A tu życie mnie dopadło
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (06-09-2014 o 11h56)
Mamy happy hour
No co za... Kupiłam MM za 11,07 zł i nie podwoiło mi! Dostałam tylko 24 tys. Nigdy tak nie miałam :c
Sentis napisał
No co za... Kupiłam MM za 11,07 zł i nie podwoiło mi! Dostałam tylko 24 tys. Nigdy tak nie miałam :c
Myślałam, że informacja o HH jest większa. U mnie pokazuje się tylko ! na kolorowym tle przy okienku banku.
Też mi nie podwoiło... A tak się czaiłam na to HH.
Ostatnio zmieniony przez Aeriss (14-09-2014 o 17h32)
Drogie Panie piszcie do Wsparcia
//www.missfashion.pl/modules/support/#
Za 11,07 zł dostałam 24 tys. Nie podwoiło się ...
Mi też nie podwoiło co jest? Na Banku jest kolorowy wykrzyknik a kasy więcej nie ma
Gdzie te wsparcie jest?
Ostatnio zmieniony przez LadyMarmalade88 (14-09-2014 o 17h56)
LadyMarmalade88 napisał
Mi też nie podwoiło co jest? Na Banku jest kolorowy wykrzyknik a kasy więcej nie ma
Gdzie te wsparcie jest?
ErinBlack napisał
LadyMarmalade88 napisał
Gdzie te wsparcie jest?
//www.missfashion.pl/modules/support/# Proszę, tu masz link.
Ostatnio zmieniony przez LadyMarmalade88 (14-09-2014 o 18h15)
Mam nadzieję, że naprawią to we wszystkich przypadkach, bo ja nie mam jak zgłosić tego problemu
Dziewczyny napiszcie jak dostaniecie kasę ok?
Jessica23 napisał
Mam nadzieję, że naprawią to we wszystkich przypadkach, bo ja nie mam jak zgłosić tego problemu
Dziewczyny napiszcie jak dostaniecie kasę ok?
U mnie to samo, problem już zgłosiłam i mam nadzieję, że go naprawią. W końcu gdyby nie HH to nie wysyłałabym w ogóle smsa.
Rozumiem, że mają problemy techniczne, ale hej, to było oszustwo, żeby nie powiedzieć brutalniej, wyłudzenie kasy. W tutaj dość dużo osób wystało SMS specjalnie dlatego, że "było" HH, ciekawe ile osób dzisiaj doładowało konto.