O to pewnie już niedługo! To wszystkiego najlepszego Jess! Kurtek nienawidzę zawsze czuję się w nich jak sushi i jak coś mnie swędzi to muszę się 25 razy podrabać, aż się wkurzę rozepnę kurtę i podrapię się po ludzku... ehh
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#27 07-10-2013 o 17h40
Po pierwsze co ty tutaj robisz? Ja tam wolę wiosnę pomimo iż ptaki świergolą jak najęte rano i nie dają spać gdy ma się wolne... Ale wtedy przynajmniej ciepło jest i śnieżek się roztapia i można chodzić w moich ukochanych sweterkach. Jakie książki lubisz najbardziej jeśli już lubisz czytać?
Ostatnio zmieniony przez AsuuAzuTribuleAya (07-10-2013 o 18h06)
#28 07-10-2013 o 17h47
Przyłączam się do Minionki, wszystkiego naj Jess
Cóż Asuu wiosna też zła nie jest, w sumie na pewno jest lepsza niż lato, bo człowiek nie umiera od upałów~
Książki czytam różne, choć głównie są one o tematyce fantastycznej, ewentualnie jakieś horrory i przygodowe. Lecz i historycznymi nie pogardzę.
#29 07-10-2013 o 18h05
Niby na wiosnę nie można za często chodzić w krótkim rękawku, ale lepsze jest to niż powolne zdychanie na podłodze z wzrokiem utkwionym w słońcu z myślą "Kiedy to przeklęte słońce pójdzie won? "
Och coś przegapiłam? Jeśli i ja mogę to dołączę się do was z życzeniami
Historyczne książki uwielbiam jeśli są ciekawe oczywiście. Horrorów to za bardzo nie czytam o ile można do nich włączyć Aghatę Raisin to jakąś serię przeczytałam.
Skrót od mojego nicku bardzo mi się spodobał Dziękuję Erin. Co najbardziej lubisz pić oprócz gorącej czekolady zimowymi wieczorami na parapecie?
#30 11-10-2013 o 10h24
Haha no dziękuję za życzenia, mimo że zostały jeszcze 2 miesiące do moich urodzin Pamiętajmy jednak, że to wątek Erin i uwaga powinna być skoncentrowana na niej !
Też czyłam Raisin, ale nie całą serie tylko jedną książkę Którą z początku... do reszty póki co nie dotarłam.
#31 11-10-2013 o 15h59
corobiż
#32 12-10-2013 o 18h30
Cóż uwielbiam pić colę. Jestem od niej uzależniona xD Ponad to mój znajomy kiedyś stwierdził, że w moich żyłach płynie cola i czekolada zamiast krwi bo w tak duzych ilościach ją przyjmuję
Tej autorki książek nie czytałam, chyba ó-ó
#33 13-10-2013 o 20h30
Bosz... jak te Twoje kąśliwe uwagi poprawiają mi humor, dzięki <3 ale serio, serio.
Strony : 1 2