Cóż gram już sporo czasu, więc i na forum postanowiłam zawitać.
Znajomi znają mnie pod przezwiskiem Erin, lecz naprawdę nazywam się Magdalena. Jestem już osóbką pełnoletnią, ach ten mój cudny rocznik 94, choć niestety nie zawsze można mnie nazwać dojrzałą. Urodziłam się w grudniu, na kilka dni przed świętami, tak więc nie powinno nikogo dziwić to, że kocham śnieg.
Uwielbiam tak zwane mroczne klimaty, co chyba można zauważyć po wyglądzie mojej miss jak i jej mieszkania, które zostało obdarowane dumnym określeniem "ponure". To chyba wina upodobań muzycznych (kocham zespoły metalowe jak i rockowe), jak i tego, że jestem wielką fanką "Draculi" pana Coppoli (taka ciekawostka, miałam o tym pracę maturalną). Kocham fantastykę, zwłaszcza w horrorach.
Ostatnio zaczęłam prowadzić dział "Leśne Perełki" na blogu Leśnej Mafii, ale niestety strasznie wolno tam to idzie, poza tym mogę przesyłać i komentować tylko te stylizacje, które mi się podobają, więc zaczęłam się zastanawiać, czy nie zrobić bloga sama (tak też uważam, że chyba mi się za bardzo nudzi, ale cóż, bywa), bo wolałabym mieć większy wybór.
Może od razu uprzedzę... Jestem dziwna, więc lepiej się na to przygotujcie.
I co mogę jeszcze napisać? Staram się być miła, dla tych, którzy są mili dla mnie.
No i to chyba wystarczy na wstęp
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#1 16-08-2013 o 21h39
#2 16-08-2013 o 22h59
Cześć
Również uwielbiam zimę (i wszyscy się temu dziwią ... )
Co do mrocznych klimatów trochę mniej,ale Twoja stylizacja mi się podoba:)
Zajrzałam na Twojego bloga,ciekawie piszesz:)
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#3 17-08-2013 o 17h38
Miło Cię poznać Motionell
Cieszy mnie to, że spodobały Ci się moje wiersze, ale chyba bardziej cieszy mnie to, że znalazł się ktoś kto także lubi zimę~
Swoją drogą fajna stylizacja na policjantkę.
#4 18-08-2013 o 08h20
Zima jest beee... Ja wolę wiosnę i jesień
Co do mrocznych klimatów i "dziwności" bardzo mi to w Tobie odpowiada.
Pozdrawiam
#6 22-08-2013 o 20h55
A ja Cię chyba zaraz zhejtuję =.= JA CI DAM BLOGA! Ty się zajmij tym co i tak masz do roboty a nie bierzesz się za nowe >.< Masz szczęście, że ja nie umiem się na Ciebie złościć Kochanie, bo bym focha wywaliła... No, tyle >.> Ja też uwielbiam śnieg i zimę, robaków nie ma! Ale wkurza mnie że trza w kurtkach chodzić... a co do dziwności mnie nie przebijesz i tak Aniele ;*
#7 23-08-2013 o 12h21
Fakt zimowe kurtki są okropne, czuję się w nich i z pewnością również tak wyglądam - jak bałwan
#8 03-09-2013 o 20h26
Yuycia ty mnie nie hejtuj tylko motywuj do pisania marudo xD
Jess może i kurtki są okropne, ale przyznaj że fajnie tak w zimę siąść z ciepła czekoladą na parapecie i patrzeć na śnieg XD
Poza tym wolę już żeby było zimno niż gdyby miało być upalnie D:
#9 04-09-2013 o 01h58
Cześć Erin
Może niekoniecznie lubię zimę, kiedy jest zimno, panuje wszędzie ciamkająca pod butami blubra i cholernie zimny wiatr daje prosto w twarz, ale uwielbiam tą porę roku, kiedy wszystko jest pod białą kołderką i świeci słońce. Wtedy zima ma w sobie tyle uroku, że aż trudno nie siedzieć w oknie, albo nie przejść się choćby na krótki spacer. Aczkolwiek osobiście ubóstwiam wiosnę i lato
Co do dziwności, to akurat bardzo dobrze Dzisiaj i tak znaczenie słowa "normalny" zdecydowanie się odwróciło do góry nogami, więc lepiej być dziwakiem, albo po prostu pozytywnym świrem, niż być normalnym
Ostatnio zmieniony przez Ziuta53 (04-09-2013 o 02h00)
...
#10 04-09-2013 o 09h51
No właśnie o tym mówię droga Ziuto
W zimę wszystko jest piękne, jeśli oczywiście jest śnieg a nie jakaś na wpół roztopiona papka mająca go imitować.
Swoja drogą wiosnę też lubię, to moja druga ulubiona pora roku x3
#11 04-09-2013 o 11h13
U mnie w domu też jest zimno jak śnieg za oknem, więc siedzenie na parapecie to nie najlepszy pomysł Może gdyby było inaczej dałoby się tą zimę znieść, ale jak wracasz z zimnego do zimnego do kicha.
Aaa... No i jeszcze komunikacja miejska pada, trzeba stać godzinami na przystankach i zamarzać
Ostatnio zmieniony przez Jessica23 (04-09-2013 o 11h14)
#13 05-09-2013 o 21h53
Wrocław jest dość duży więc nie wszędzie da się dojść na piechotę, a szkoda
#14 06-09-2013 o 10h32
Jesteś z Wrocławia? Ale super *^* Zawsze uważałam, że to jedno z piękniejszych miast Polski ^-^
A Częstochowa też do małych nie należy, więc latanie na nogach nie jest za szybkie, no ale cóż skoro gdzieś można być szybciej piechotą niż autobusem, to po co czekać i marznąć?
#15 06-09-2013 o 12h13
UUU... Częstochowo to chyba też bardzo atrakcyjne miejsce Niestety nie pamiętam dokładnie bo byłam tam jak miałam 9 lat
#16 06-09-2013 o 16h58
Ah ja love śnieg! Ja też się urodziłam w zimie więc ja po prostu love śnieg!
#18 11-09-2013 o 22h11
Elo
Widzę że nie jestem tu jedyną osoba o podobnych upodobaniach i zainteresowaniach Oglądałaś może jakiś fil o tematyce drakuli i wampirów
#19 11-09-2013 o 22h53
Oczywiście, że oglądałam xD
Kocham Wywiad z wampirem, sagę Underworld, Draculę i Mroczne Cienie. Mało tego w "obejrzanych" śmiało mogę odznaczyć: Blade'a, Od zmierzchu do świtu, Miasteczko Salem... No i trochę bym jeszcze mogła ich wymienić xD
#20 12-09-2013 o 09h13
Luuty. Ale każdemu wmawiam, że w grudniu. Jakoś mi ostatni miesiąc mi bardziej przypada, bo zawsze w piłkę najstarsi wybierają, a dziewczyna ze stycznia odeszła. W piłce za dobra nie jestem, a w tych sportach co lubię zawsze wybiera taka dziewczyna co zawsze "JA!!!!!!!" i jak jej się nie da ryczy... Doprawdy...
#21 12-09-2013 o 09h31
Minionka, dlaczego zmieniłaś obrazek ?
Wywiad z wampirem ach... <3 brakuję w tym filmie tylko jednego... Johhnego Deppa
#22 12-09-2013 o 09h49
Zależy... A co nie podoba się? Dlaczego? Na początku pamiętam miałam Minionka, potem Yuuki z VK, a teraz mam to. Osobiście najbardziej podoba mi się właśnie obecny avatar z Kanammym i Yuuki z VK.
#24 15-09-2013 o 17h53
Jessica23 napisał
Fakt zimowe kurtki są okropne, czuję się w nich i z pewnością również tak wyglądam - jak bałwan
a no też ich nie lubie . co do ubierania się stanowczo lubuję lato, ale tak ogólnie w klimacie uwielbiam późną wiosnę i wczesne lato, bo wszędzie pachnie kwiatami i jest na tyle ciepło bym mogła się wybrać na spacer z psem ale nie na tyle gorąco że mojemu pieskowi się nie chce
Życie jest okrutne, lecz idzie się w nim odnaleźć. Czas mknie przed siebie, ale można go zatrzymać w sercu...
#25 18-09-2013 o 10h23
Sofii22 napisał
Jessica23 napisał
a no też ich nie lubie . co do ubierania się stanowczo lubuję lato, ale tak ogólnie w klimacie uwielbiam późną wiosnę i wczesne lato, bo wszędzie pachnie kwiatami i jest na tyle ciepło bym mogła się wybrać na spacer z psem ale nie na tyle gorąco że mojemu pieskowi się nie chce
Ja psa nie mam, ale tak samo jak Twój zwierzak w zbyt gorące dni nie lubię wychodzić z domu Jak już chyba mówiłam najbardziej lubię wiosnę, choć niestety w tym roku praktycznie jej nie było Jesień też może być, bo mam wtedy urodziny
Strony : 1 2