Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2

#1 16-08-2013 o 21h39

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Cóż gram już sporo czasu, więc i na forum postanowiłam zawitać.

Znajomi znają mnie pod przezwiskiem Erin, lecz naprawdę nazywam się Magdalena. Jestem już osóbką pełnoletnią, ach ten mój cudny rocznik 94, choć niestety nie zawsze można mnie nazwać dojrzałą. Urodziłam się w grudniu, na kilka dni przed świętami, tak więc nie powinno nikogo dziwić to, że kocham śnieg.

Uwielbiam tak zwane mroczne klimaty, co chyba można zauważyć po wyglądzie mojej miss jak i jej mieszkania, które zostało obdarowane dumnym określeniem "ponure". To chyba wina upodobań muzycznych (kocham zespoły metalowe jak i rockowe), jak i tego, że jestem wielką fanką "Draculi" pana Coppoli (taka ciekawostka, miałam o tym pracę maturalną). Kocham fantastykę, zwłaszcza w horrorach.

Ostatnio zaczęłam prowadzić dział "Leśne Perełki" na blogu Leśnej Mafii, ale niestety strasznie wolno tam to idzie, poza tym mogę przesyłać i komentować tylko te stylizacje, które mi się podobają, więc zaczęłam się zastanawiać, czy nie zrobić bloga sama (tak też uważam, że chyba mi się za bardzo nudzi, ale cóż, bywa), bo wolałabym mieć większy wybór.

Może od razu uprzedzę... Jestem dziwna, więc lepiej się na to przygotujcie.
I co mogę jeszcze napisać? Staram się być miła, dla tych, którzy są mili dla mnie.

No i to chyba wystarczy na wstęp /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#2 16-08-2013 o 22h59

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Cześć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Również uwielbiam zimę (i wszyscy się temu dziwią ... ) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Co do mrocznych klimatów trochę mniej,ale Twoja stylizacja mi się podoba:)

Zajrzałam na Twojego bloga,ciekawie piszesz:)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#3 17-08-2013 o 17h38

Moderator
ErinBlack
...

Miło Cię poznać Motionell /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Cieszy mnie to, że spodobały Ci się moje wiersze, ale chyba bardziej cieszy mnie to, że znalazł się ktoś kto także lubi zimę~

Swoją drogą fajna stylizacja na policjantkę.

ASK || SF

#4 18-08-2013 o 08h20

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Zima jest beee... Ja wolę wiosnę i jesień /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Co do mrocznych klimatów i "dziwności" bardzo mi to w Tobie odpowiada.

Pozdrawiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#5 18-08-2013 o 11h39

Moderator
ErinBlack
...

Heh, dzięki Jess. Akurat to, że mroczne klimaty i "dziwności" komuś odpowiadają rzadko się słyszy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

ASK || SF

#6 22-08-2013 o 20h55

Miss'całkiem całkiem
Yuya
...
Miejsce: Kwidzyn

A ja Cię chyba zaraz zhejtuję =.= JA CI DAM BLOGA! Ty się zajmij tym co i tak masz do roboty a nie bierzesz się za nowe >.< Masz szczęście, że ja nie umiem się na Ciebie złościć Kochanie, bo bym focha wywaliła... No, tyle >.> Ja też uwielbiam śnieg i zimę, robaków nie ma! Ale wkurza mnie że trza w kurtkach chodzić... a co do dziwności mnie nie przebijesz i tak Aniele ;*

#7 23-08-2013 o 12h21

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Fakt zimowe kurtki są okropne, czuję się w nich i z pewnością również tak wyglądam - jak bałwan /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#8 03-09-2013 o 20h26

Moderator
ErinBlack
...

Yuycia ty mnie nie hejtuj tylko motywuj do pisania marudo xD

Jess może i kurtki są okropne, ale przyznaj że fajnie tak w zimę siąść z ciepła czekoladą na parapecie i patrzeć na śnieg XD
Poza tym wolę już żeby było zimno niż gdyby miało być upalnie D:

ASK || SF

#9 04-09-2013 o 01h58

Miss'nieobczajona
Ziuta53
...

Cześć Erin /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Może niekoniecznie lubię zimę, kiedy jest zimno, panuje wszędzie ciamkająca pod butami blubra i cholernie zimny wiatr daje prosto w twarz, ale uwielbiam tą porę roku, kiedy wszystko jest pod białą kołderką i świeci słońce. Wtedy zima ma w sobie tyle uroku, że aż trudno nie siedzieć w oknie, albo nie przejść się choćby na krótki spacer. Aczkolwiek osobiście ubóstwiam wiosnę i lato /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Co do dziwności, to akurat bardzo dobrze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Dzisiaj i tak znaczenie słowa "normalny" zdecydowanie się odwróciło do góry nogami, więc lepiej być dziwakiem, albo po prostu pozytywnym świrem, niż być normalnym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez Ziuta53 (04-09-2013 o 02h00)

...

#10 04-09-2013 o 09h51

Moderator
ErinBlack
...

No właśnie o tym mówię droga Ziuto /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
W zimę wszystko jest piękne, jeśli oczywiście jest śnieg a nie jakaś na wpół roztopiona papka mająca go imitować.
Swoja drogą wiosnę też lubię, to moja druga ulubiona pora roku x3

ASK || SF

#11 04-09-2013 o 11h13

Miss'Fuzja
Jessica23
...

U mnie w domu też jest zimno jak śnieg za oknem, więc siedzenie na parapecie to nie najlepszy pomysł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Może gdyby było inaczej dałoby się tą zimę znieść, ale jak wracasz z zimnego do zimnego do kicha.

Aaa... No i jeszcze komunikacja miejska pada, trzeba stać godzinami na przystankach i zamarzać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez Jessica23 (04-09-2013 o 11h14)

#12 04-09-2013 o 17h13

Moderator
ErinBlack
...

Komunikacja miejska zawodzi wszędzie xD Osobiście wolę już iść gdzieś na nogach niż czekać na spóźniony około pół godziny autobus ._. Ale cóż zima jak każda pora roku ma swoje zalety i wady.

ASK || SF

#13 05-09-2013 o 21h53

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Wrocław jest dość duży więc nie wszędzie da się dojść na piechotę, a szkoda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#14 06-09-2013 o 10h32

Moderator
ErinBlack
...

Jesteś z Wrocławia? Ale super *^* Zawsze uważałam,  że to jedno z piękniejszych miast Polski ^-^
A Częstochowa też do małych nie należy, więc latanie na nogach nie jest za szybkie, no ale cóż skoro gdzieś można być szybciej piechotą niż autobusem, to po co czekać i marznąć?

ASK || SF

#15 06-09-2013 o 12h13

Miss'Fuzja
Jessica23
...

UUU... Częstochowo to chyba też bardzo atrakcyjne miejsce /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Niestety nie pamiętam dokładnie bo byłam tam jak miałam 9 lat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#16 06-09-2013 o 16h58

Miss'Żółtodziób
...

Ah ja love śnieg! Ja też się urodziłam w zimie więc ja po prostu love śnieg!

#17 07-09-2013 o 12h50

Moderator
ErinBlack
...

A czy ja wiem czy Częstochowa jest taka atrakcyjna... Choć może ja ją mam za nudną, bo w niej mieszkam? xD Tak to raczej to ^-^

Minionka w jakim miesiącu? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

ASK || SF

#18 11-09-2013 o 22h11

Miss'całkiem całkiem
kasiaczek
...
Miejsce: Bielsko Biała

Elo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Widzę że nie jestem tu jedyną osoba o podobnych upodobaniach i zainteresowaniach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Oglądałaś może jakiś fil o tematyce drakuli i wampirów

#19 11-09-2013 o 22h53

Moderator
ErinBlack
...

Oczywiście, że oglądałam xD
Kocham Wywiad z wampirem, sagę Underworld, Draculę i Mroczne Cienie. Mało tego w "obejrzanych" śmiało mogę odznaczyć: Blade'a, Od zmierzchu do świtu, Miasteczko Salem... No i trochę bym jeszcze mogła ich wymienić xD

ASK || SF

#20 12-09-2013 o 09h13

Miss'Żółtodziób
...

Luuty. Ale każdemu wmawiam, że w grudniu. Jakoś mi ostatni miesiąc mi bardziej przypada, bo zawsze w piłkę najstarsi wybierają, a dziewczyna ze stycznia odeszła. W piłce za dobra nie jestem, a w tych sportach co lubię zawsze wybiera taka dziewczyna co zawsze "JA!!!!!!!" i jak jej się nie da ryczy... Doprawdy...

#21 12-09-2013 o 09h31

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Minionka, dlaczego zmieniłaś obrazek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png ?
Wywiad z wampirem ach... <3 brakuję w tym filmie tylko jednego... Johhnego Deppa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#22 12-09-2013 o 09h49

Miss'Żółtodziób
...

Zależy... A co nie podoba się? Dlaczego?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Na początku pamiętam miałam Minionka, potem Yuuki z VK, a teraz mam to. Osobiście najbardziej podoba mi się właśnie obecny avatar z Kanammym i Yuuki z VK.

#23 13-09-2013 o 20h44

Moderator
ErinBlack
...

Johnny Depp miał grać w Wywiadzie z wampirem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale niestety odrzucił rolę >.> No jak on mógł! T^T

ASK || SF

#24 15-09-2013 o 17h53

Miss'całkiem całkiem
...

Jessica23 napisał

Fakt zimowe kurtki są okropne, czuję się w nich i z pewnością również tak wyglądam - jak bałwan /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

a no też ich nie lubie  /modules/forum/img/smilies/fou rire.gif . co do ubierania się stanowczo lubuję lato, ale tak ogólnie w klimacie uwielbiam późną wiosnę i wczesne lato, bo wszędzie pachnie kwiatami i jest na tyle ciepło bym mogła się wybrać na spacer z psem ale nie na tyle gorąco że mojemu pieskowi się nie chce

Życie jest okrutne, lecz idzie się w nim odnaleźć. Czas mknie przed siebie, ale można go zatrzymać w sercu...

#25 18-09-2013 o 10h23

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Sofii22 napisał

Jessica23 napisał

a no też ich nie lubie  /modules/forum/img/smilies/fou rire.gif . co do ubierania się stanowczo lubuję lato, ale tak ogólnie w klimacie uwielbiam późną wiosnę i wczesne lato, bo wszędzie pachnie kwiatami i jest na tyle ciepło bym mogła się wybrać na spacer z psem ale nie na tyle gorąco że mojemu pieskowi się nie chce

Ja psa nie mam, ale tak samo jak Twój zwierzak w zbyt gorące dni nie lubię wychodzić z domu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jak już chyba mówiłam najbardziej lubię wiosnę, choć niestety w tym roku praktycznie jej nie było /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Jesień też może być, bo mam wtedy urodziny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2