Aiamate coraz więcej tych gwiazdek dochodzi ostatnio
Rysunek dla Roxy jest super !
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 41 42 43 44 45 ... 66
#1051 15-06-2014 o 13h33
#1052 15-06-2014 o 14h10
Widzę, że trochę się na mnie "wyżyłaś" ok Przepraszam jeśli poczułaś się pokrzywdzona moją odpowiedzią. Będąc tu może w twoim rozumowaniu arogancka powiem tak, jeśli bym się dotknęła obróbki graficznej wykonałabym to lepiej ale tylko pod jednym względem, który ty uważasz za mało istotny. Bardziej estetycznie bym to umieściła i obrobiła. Nie z czystej wredności to piszę ale po prostu programami trochę się bawię i stąd taka moja odpowiedz i opinia.
To są wybory czy tam konkursy więc wybacz ale nie zgodzę się z tobą w tym punkcie. Jest to wybór najciekawszego pomysłu ale i również najlepiej wykonanego(estetyka i wykonanie też mają tu swoje noty).Jeśli kiedykolwiek sam pomysł przewyższy wykonanie i pomysł to znaczy, że oceniające trochę tu poległy. Jedyny plus by był taki, że kwestia wizualna to każdego odrębny gust więc jest luźna interpretacja czy coś się podoba czy nie
Jakbyś zauważyła nie tylko moją "krytykę" to też stwierdziłam, że projekt i sam pomysł bardzo fajnie ci wyszedł.Próbowałam tylko wyjaśnić użycie programów graficznych.
Temat z mojej strony również zamknięty i przepraszam ale swoje zdanie też musiałam wyrazić bo trochę poczułam się cóż napadnięta
Rysunek jest ładnie wykonany cieniowanie skóry mi się bardzo podoba w szczególności
#1053 15-06-2014 o 14h47
Mam takie pytanie. Czy można mieć stylizację na sobie nie wklejając zdjęcia?
#1054 15-06-2014 o 16h20
Prezent specjalny jest śliczny Dziękuję za rysunek,nie spodziewałam się go tak szybko^^
#1056 15-06-2014 o 21h20
Nino, przykro mi...
Nie dopuszczalna jest zmiana stylizacji w trakcie trwania konkursu.
#1057 17-06-2014 o 21h48
WYNIKI XXVI ALTERNATYWNYCH WYBORÓW MISS FASHION
pt. Miss Troll
Link do zewnętrznego obrazka
Serdeczne gratulacje dla:
1 miejsce: Jessica23
Średnia: 9,47
W pełni zasłużone pierwsze miejsce.Po pierwsze udało Ci się znaleźć chyba najbardziej rażący wizerunek i niestety najbardziej popularny oceniając zawartość portali społecznościowych, i pięknie dotknąć wszystkich aspektów i wad w/w.Głęboko przemyślana kompozycja argumentowana dobrymi dodatkami gdzie każdy użyty szczegółowo opisałaś nie pozostawiając złudzeń ...zwycięski obraz podróżującego polaka - jaki jest każdy widzi.Gratuluję spostrzegawczości i ironii Roxy
Specjalny prezent!
2 miejsce: Anixa
Średnia: 8,5
Gorące brawa dla naprawdę orginalnej stylizacji.Nigdzie indziej nie znalazłam takiego pomysłu,wykonanie konsekwentne,dobrze przemyślane dodatki uzupełniają tą egzotyczną postać o dodatkowe akcenty.Jeszcze raz duży plus za myślenie z poza pudełka i moje gratulacje Roxy
3 miejsce: jula1243
Średnia: 8,27
Naprawdę udana stylizacja wytykająca wszystkie elementy tego naszego wątpliwego kanonu piękna ^^.Oprócz przesadzonego makijażu i samoopalacza podkreśliłaś również typowy brak konsekwencji w dodatkach u plaskikowych panienek.Świetny strój ukazujący przerysowany obraz gustu w pryzmacie Twojego poczucia humoru.Gratulacje Roxy
Na szczególne wyróżnienie zasłużyły:
Rainbow
Haha ciężko znależć elegancje na oddziałach psychiatrycznych,Tobie jednak jakimś cudem się to udało ^^ Również strój jest skomponowany tak by ochronić nieszczęsną kobietkę przed urazami od twardych powierzchni.Kto wie może znalazłaś metodę jak wyeliminować ściany wykładane gąbką Dodatek topora podkreśla oderwanie od rzeczywistości, mam nadzieję tylko że z takimi gadżetami nie dostaje się przepustek ;P Gratuluję świeżego podejścia do tematu.Roxy
oraz
nana26
Orginalne miejsce na szukanie i podnoszenie standartów piękna ten twój trzepak,ale muszę przyznać stylizacja udana,mimo pozornej niechlujności tworzy harmonijną całość,odwaga do dużego dekoltu chodzi w parze z dużym spożyciem procentów.Udało Ci sięzrobić niebezpieczną rzecz...stworzyć kreacje dla niezbyt chlubnego wzorca do naśladowania która jest jednak pełna wdzięku - podniosłaś samoocene podwórkowych konsumentek przynajmniej na wysokość orbity Gratuluje wyróżnienia Roxy
Gratulujemy i zapraszamy do dalszej zabawy!
Aiamate / Aria
Szczególne podziękowania dla @Dyokira za oprawę graficzną!
Serdeczne podziękowania dla Roxy
za pomoc w roli jurorki gościnnej w tym temacie!
Dziękujemy pięknie!
*********************************************************************************************
Kolejne wybory czas zacząć!
W tych wyborach stawiamy mocny akcent na dwa kolory: czerń i biel.
Dajemy dużą swobodę podejścia do tematu- na pewno nas zaskoczycie!
Świat zwierząt, stare filmy, przedmioty użytku codziennego...
Rozejrzyj się a na pewno znajdziesz inspirację!
Jest tylko jeden warunek: żadnych innych kolorów!
Ani odrobiny tęczy i żadnych odcieni szarości. Ostry kontrast- niech będzie konkretnie!
Podejmij wyzwanie i stwórz stylizację najbardziej Black&White!
Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy!
Zgłoszenia przyjmujemy do 30 czerwca, godz. 10:00.
Wyniki pojawią się jak najszybciej. Bądźcie kreatywni!
Jury będzie wyłaniać zwyciężczynie, zgodnie z podanymi kryteriami:
zgodność z tematem (1/10)
kreatywność (1/10)
ogólne wrażenie (1/10)
dopasowanie makijażu i włosów (1/10)
dodatki (1/10)
średnia, która będzie oceną główną.
Nagrody sponsoruje: @Dyokira
Wyłonimy w ten sposób trzyoosobowe podium oraz w przypadku szczególnych stylizacji, wyróżnienie.
Podium otrzyma od nas trofeum oraz dyplom. Dodatkowo pierwsze miejsce zostanie gościnnym jurorem w kolejnej kategorii oraz otrzyma specjalny prezent niespodziankę od @Dyokira! Wyróżnienia otrzymają dyplomy.
W konkursie może brać udział tylko jedna stylizacja.
Nie dopuszczalna jest zmiana stylizacji w trakcie trwania konkursu.
Prace nie można poddawać obróbce w programach graficznych
~zgłoszenie jedynie w formie "zdjęcie z szafy" lub wiernego print-screena.
Obowiązują ogólne i intuicyjne zasady współżycia społecznego i fair play.
~w razie pytań lub skarg należy zgłosić się do którejś z jury.
Zgłoszenia składamy w postaci wklejenia zdjęcia z miss w odpowiednim stroju.
Można dodać krótką historię postaci, która może ułatwić odbiór stylizacji.
Powodzenia i miłej zabawy!
Ostatnio zmieniony przez Aiamate (18-06-2014 o 16h34)
#1058 18-06-2014 o 13h48
Jessica23 na podium!Super!A nowy temat,łatwy,ale trzeba pomyśleć!
EDIT:A mogą w stylizacji być,chociaz złote guziki?
Ostatnio zmieniony przez jula209 (18-06-2014 o 14h08)
#1060 18-06-2014 o 14h41
No nie mogę żeby pierwszy raz stanąć na szczycie podium w takim brzydkim stroju Dzięki za nagrodę. Żałuję, że na podium nie znalazła się też Nana26, dobrze że chociaż wyróżnienie dostała
Czy dalej obowiązuje ten zwyczaj jurora gościnnego, bo nie wiem czy mam się zgłaszać do nowego konkursu ?
Już zaprezentowałam czarno-biały strój w konkursie na sikorkę.
#1061 18-06-2014 o 14h48
Gratuluję wygranych
Skoro ostatnio się bawię prawie w monochromatyzmie to i się zgłoszę.
Moja inspiracja w sumie nazwą która mi się podoba z anime Inuyasha. Soul Collector w "ludzkiej" postaci. Rybki robią za dusze nie pomocników ^^.Łańcuch jest tutaj użyty jako symbol przywiązania do świata ziemskiego, strój ma charakter orientalny i w sumie trochę pod kapłankę z tego anime bo uważam, że bardzo zgrabnie oddaje nazewnictwo tutaj i moją zaczerpniętą inspirację.
#1062 18-06-2014 o 15h25
Dziękuje za wyróżnienie jest to dla mnie wspaniała niespodzianka:). Nowy temat boski.
Oto CZARNO-BIAŁE SELFI
Opis:
-czarny przedmiot to telefon którym powstało selfi
- zdjęcie jest stare mówi o tym strój oraz wygląd dziewczyny
-skarpetki do obcasów były modne dawno temu więc nasza modna modelka też nosi skarpetki do butów
#1063 18-06-2014 o 15h25
Banshee, początkowo pośredniczki między krainą zaświatów a ludźmi, wiąże się ściśle z mitem o Tuatha Dé Danann. Według tradycji niektóre rodziny irlandzkie miały związane ze sobą banshee, które mogły się ukazywać przed śmiercią członka rodziny; banshee są szczególnie znane ze swojego żałosnego płaczu lub zawodzenia, którymi ją przepowiadają.
Inspirowałam się tym zdjęciem:
#1064 18-06-2014 o 15h33
Jessica23 dziękuje za miłe słowa i gratuluje miejsca na podium
(tobie i pozostałym dziewczynom) chociaż drugie miejsce mnie zawiodło wsadziła bym na nie Evelyn która stworzyła wspaniale dopracowaną stylizacje co do szczegółu
Ostatnio zmieniony przez nana26 (18-06-2014 o 15h33)
#1065 18-06-2014 o 16h20
Jula209 napisał
A mogą w stylizacji być,chociaz złote guziki?
Kolory metaliczne (złoty i srebrny) to też kolory.
Dobrze przyznałaś, że temat łatwy ale trzeba pomyśleć i pokombinować z ciuchami tak, aby spełnić jedyny warunek
Jessica23 napisał
Czy dalej obowiązuje ten zwyczaj jurora gościnnego, bo nie wiem czy mam się zgłaszać do nowego konkursu ?
Tak, dalej to obowiązuje.
Trudno byłoby Ci oceniać samą siebie
EDIT: Dodałam miłe komentarze od Roxy ~ jeszcze raz dzięki!
Ostatnio zmieniony przez Aiamate (18-06-2014 o 16h36)
#1067 18-06-2014 o 17h02
Oto moja czarno-biała stylizacja do której zainspirował mnie yin yang.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#1068 18-06-2014 o 17h14
Temat świetny, zwłaszcza iż uwielbiam czarno-białe stylizacje
Inspirowane wściekłością i żalem zarazem...
#1069 18-06-2014 o 20h53
Przedstawiam wamgrzeczną uczennicęz XX w.
#1070 18-06-2014 o 21h49
:star:Wielkie gratulacje dla wygranych, szczególnie dla Anixa (nie wiem jak odmienić), która była moją faworytką.
Czerń&Biel
Stylizacja przedstawia kryminalistkę z lat 20 lub 30 XX wieku, pochodzącą (sądząc po jasnej cerze, przy ciemnych włosach i oczach) ze wschodu Europy lub (sądząc po stroju) z Francji (prawdopodobnie w okolicy domu mody [być może znanej niektórym] pani Chanel).
#1071 19-06-2014 o 00h12
Moja miss to niedoszła panna młoda. Dlaczego niedoszła? Jej narzeczony zginął śmiercią tragiczną pod kołami pociągu. Założyła czarny gorset i kapelusz z woalką na znak żałoby, zostawiła sobie jednak na pamiątkę ślubną spódnicę i welon, który od łez i kurzu stał się czarny. Kobieta niegdyś była piękną blondynką, jednak po śmierci narzeczonego ze zmartwienia osiwiała, teraz każdego wieczoru przychodzi na grób swojego chłopaka, by zapalić mu świeczkę.
#1072 19-06-2014 o 18h32
Pozostając w klimacie poprzedniego zgłoszenia: oto Córa Śmierci.
Powszechnie ze Śmiercią kojarzony jest kolor czarny. Ta postać jednak Śmiercią (jeszcze) nie jest - dlatego, zamiast czerni, ubrana jest głównie w biel, a jej stój jest nieco "dziewczęcy", co ma symbolizować niewinność. Niemniej pierwsze "żniwa" (których symbolem jest obumarłe zboże w jej dłoni) ma już za sobą - stąd czarne akcenty w jej wyglądzie. Z każdymi kolejnymi "zbiorami" będzie stawała się coraz bardziej czarna, aż w końcu zdetronizuje swoją matkę i sama stanie się Kostuchą.
Baaaaaaardzo luźna inspiracja "Mortem" Terry'ego Pratchetta (a raczej efekt wariacji myślowych zainspirowanych tą książką ^^).
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (19-06-2014 o 18h39)
#1073 19-06-2014 o 19h31
Moja stylizacja przedstawia zamożną kobietę, władczynię ogromnego zamku. Niestety jest bardzo złośliwa i nieprzyjemna, nawet ptaki się jej boją. Jest samotna dlatego ubiera się w ciemne ubrania, nie lubi jaskrawości.
#1074 19-06-2014 o 19h32
Jejciu ale się cieszę drugi raz jestem trzecia normalnie zaszczyt:)
Gratuluję Jessice23 bo zrobiła genialną stylizację
No i chyba pierwszy raz murzynka jest na podium:)