WYNIKI XXIV ALTERNATYWNYCH WYBORÓW MISS FASHION
pt. Znane Pary
Link do zewnętrznego obrazka
Huhu, dobrze, że podium wytrzymało taki ciężar...
Serdeczne gratulacje dla:
1 miejsce: Melanie
Średnia: 9,6
Byłaś jedną z moich dwóch faworytek. Zarówno ty jak i twój chłopak wyglądacie niemalże identycznie jak Julia oraz Richard. Bardzo bodoba mi się makijaż u twojej miss. Jeżeli chodzi o chłopaka to brak słów. Na prawdę wyszło ci znakomicie.Whitewind
Specjalny prezent!
Soon...
2 miejsce: nelumi
Średnia: 9,55
Minnie & Mickey Mouse wypadli olśniewająco. Właśnie ty byłaś moją drugą faworytką. Zakochałam się w twojej Minnie. Rumieńce na jej policzkach są urocze jak i również jej spojrzenie. Uśmieszek na ustach jest bezcenny. Mickey jest fenomenalny. Zaczynając od gołej klaty, a raczej chyba tułowia jednak kij z tym, kończąc na żółtych butach.Whitewind
3 miejsce: Yuki18
Średnia: 9,0
Twoje zgłoszenie bardzo mi się spodobało. Miss mimo że skromnie ubrana, wygląda wspaniale jak i również chłopak. Uśmieszek który wydaje mi się być z lekka zadziorny, oczy które wydają się być przymrużone oraz makijaż - dobrane są do siebie znakomicie.Whitewind
Na szczególne wyróżnienie zasłużyły:
ScarletWitch
Udana stylizacja. Podoba mi się twoja Elizabeth, która wygląda wręcz wyśmienicie. Opaska z kwiatkiem jak i również pasek pasują do reszty stroju. Delikatny makijaż również mi się podoba. Ciel wygląda bardzo dobrze. Dobrze dobrałaś u niego ciuchy, które pasują do siebie idealnie.Whitewind
oraz
Moridiana
Miałam cichą nadzieję że znajdzie się osoba która wybrałaby tą parę. Uwielbiam film 'Dirty Dancing' i jestem wręcz zauroczona twoją Baby. Podoba mi się w niej wszystko, poczynając od butów i sukienki a kończąc na świetnym makijażu. Johny wyszedł ci dobrze, aczkolwiek czegoś mi u niego brakuje.Whitewind
Gratulujemy i zapraszamy do dalszej zabawy!
rkwcz / Aiamate / Aria
Szczególne podziękowania dla @Dyokira za oprawę graficzną!
Serdeczne podziękowania dla Whitewind i Yuya*
za pomoc w rolach jurorek gościnnych w tym temacie!
(*wyniknęła wyjątkowa sytuacja więc mamy dwie gościnne do pomocy )
Dziękujemy pięknie!
*********************************************************************************************
Kolejne wybory czas zacząć!
Zainspirowane zbliżającymi się zaliczeniami, końcem roku szkolnego i egzaminami stwierdziłyśmy,
że chyba nie ma lepszego tematu na ten czas .
Także wciel się w przerażające duchy, strzygi i potwory ze znanych Ci Horrorów. Mogą to być książki, ekranizacje lub filmy. W momencie kiedy większość znajomych chodzi jak zombie a nauczyciele zdają się być jak hydry
(poradzisz sobie z jednym łbem, pojawiają się zaraz kolejne -.-") nie będzie to takie trudne
Pamiętaj, że ma to być postać z horroru a nie straszny czarny charakter z wybranego dzieła
Niech włos się zjeży!
Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy!
Zgłoszenia przyjmujemy do 2 czerwca (poniedziałek), godz. 10:00.
Wyniki pojawią się jak najszybciej. Bądźcie kreatywni!
Jury będzie wyłaniać zwyciężczynie, zgodnie z podanymi kryteriami:
zgodność z tematem (1/10)
kreatywność (1/10)
ogólne wrażenie (1/10)
dopasowanie makijażu i włosów (1/10)
dodatki (1/10)
średnia, która będzie oceną główną.
Nagrody sponsoruje: @Dyokira
Wyłonimy w ten sposób trzyoosobowe podium oraz w przypadku szczególnych stylizacji, wyróżnienie.
Podium otrzyma od nas trofeum oraz dyplom. Dodatkowo pierwsze miejsce zostanie gościnnym jurorem w kolejnej kategorii oraz otrzyma personalizowaną ikonkę! Wyróżnienia otrzymają dyplomy.
W konkursie może brać udział tylko jedna stylizacja.
Nie dopuszczalna jest zmiana stylizacji w trakcie trwania konkursu.
Zgłoszenia składamy w postaci wklejenia zdjęcia z miss w odpowiednim stroju.
Można dodać krótką historię postaci, która może ułatwić odbiór stylizacji.
Powodzenia i miłej zabawy!
[/url]
Ostatnio zmieniony przez Aiamate (23-05-2014 o 22h40)