Link do zewnętrznego obrazka
D a n e p o d s t a w o w e
| I m i o n a : | Na imię mam Hibiki, a na drugie Yukane!
| N a z w i s k o : | Nazwisko po tatku, oczywiście! Jak ono brzmi? Harmonia. Czyli moje pełne imię to Hibiki Yukane Harmonia!
| I n a c z e j z n a n a j a k o : | Niektóre dziewczyny z zespołu mówią mi po prostu Zwierzak. Wiesz dlaczego? Kocham zwierzęta, ot co! Jeszcze niektórzy mówią na mnie Mała, ze względu na mój wzrost. Tego drugiego przezwiska nie lubię! I... I wcale nie jestem mała!
| Z d r o b n i a l e : | Nie mam zdrobnienia od imienia... Dlatego przyjaciele biorą je od drugiego imienia! Czyli Yuki - od Yukane.
| P o c h o d z e n i e : | Pochodzę z pięknej Japonii,a dokładniej to z Tokyo!
| D a t a u r o d z i n : | Czternasty luty, godzina ósma zero zero - to właśnie wtedy na świat przyszłam Ja! I to właśnie w walentynki, kiedy miałam dziesięć lat, na dobre zakochałam się w muzyce.
| Z n a k z o d i a k u : | Jestem spod znaku Wodnika! Ciekawostka - lubię pływać. Wiem, że to nic nie ma do znaku zodiaku, ale chciałam to tylko powiedzieć!
| O r i e n t a c j a s e k s u a l n a : | Wiesz, że takie pytania są niegrzeczne? Mniejsza o to i tak Ci odpowiem! Więc, jestem heteroseksualna.
| I n s t r u m e n t : | Tak więc umiem grać między innymi na pianinie, skrzypcach, harmonijce oraz na gitarze akustycznej, którą kupiłam całkiem niedawno łap zdjęcie! Ale w zespole zajmuję miejsce przy perkusji, to właśnie przy niej czuję się najlepiej, ale jeśli dziewczyny potrzebują do solówki gitary, pianina, bądź skrzypiec to służę pomocą! Och. Pytasz po co harmonijka? Jak to po co?! Lubię sobie czasami na niej zagrać, a większych instrumentów szybko nie zorganizuję, ot co!
C h a r a k t e r :
Nie lubię o sobie mówić. To... Takie trudne. Po prostu nie umiem ująć słów, wiesz? Więc powiem wszystko w skrócie: jestem strasznie energiczną nastolatką, która wręcz kocha muzykę. Dla innych służę pomocą, nawet dla rywali! Jednak nigdy nie mówię swoim „wrogom” na czym będzie polegać nowa piosenka naszego zespołu, bo to jest po prostu nie fair, wiesz? Czasami bywam egoistyczna, wścibska, ciekawska oraz złośliwa. Wiesz dlaczego? Akurat wtedy mam „te dni”. Kurczę... To nieco krępujące mówić Tobie o tym, ale zresztą... To nie wywiad, prawda? Co do tego, iż jestem ciekawska - ja zawsze nią jestem! Tylko nie wiem czy to zaleta czy wada... Więc dałam ją do wad, to chyba dobrze?
Och. No i kocham zwierzęta i uwielbiam ryż!
W y g l ą d :
| P ł e ć : | Na prawdę o to pytasz? Cóż... Jak widzisz, jestem kobietą.
| W i e k : | Nie pyta się kobiety o wiek! Zresztą, co to za tajemnica? Więc, mam 18 lat!
| K o l o r w ł o s ó w : | Mam czarne włosy. Takie długie, często zbierane w kucyka, a następnie związane wstążką!
| K o l o r o c z u : | Takie ładne, niebieskie!
| W z r o s t : | Mimo swojego wieku mierzę 160 centymetrów... Jestem niska... To strasznie denerwujące!
| B u d o w a c i a ł a : | Jestem szczupła. Tak, tak. Posiadam widoczny biust.
| Z n a k i s z c z e g ó l n e : | Zaostrzone ząbki oraz kolczyki w kształcie kółek!
C i e k a w o s t k i :
~ Uwielbiam ryż.
~ Mam młodszą siostrę - Lucy.
~ Jestem optymistką!
~ Wbrew pozorom, nie jestem jakaś głupia czy coś w tym stylu...
~ Uwielbiam dziewczyny z zespołu!
~ Kocham spać i żałuję, że czasami muszę wcześniej wstawać...
~ Moi rodzice są posiadaczami ZOO!
~ Uwielbiam muzykę.
~ Na moim ramieniu, często siedzi mój chomik. Może i do akademika nie można wnosić zwierząt, ale... Zbyt bardzo go kocham, nie mogę go zostawić w domu!
~ Kolejna rzecz, którą kocham - śpiew, taniec oraz gra na gitarze!
Ostatnio zmieniony przez Yukane (30-07-2013 o 22h26)
Niezapowiedziane wyjazdy. Przepraszam wszystkich. Dostęp będę miała tylko przez telefon, a wiadomo jak to jest... Ciężko się na nim pisze posty.