ScarletWitch - Jak zawsze nie do pobicia w kwestii cosplayu. Jesteś niesamowita, serio, naprawdę genialnie zrobiłaś wszystkie postacie. Ciężko wybrać mi te, które podobają mi się najbardziej - ale moimi faworytami na pewno byliby Joker i Judal - ot, zwyczajnie, w oryginale byli moimi ulubionymi postaciami. Naprawdę, doskonałe odwzorowanie i jeju, aż nie wiem, co napisać *___*
KimKas - po cudownym Mephiście równie cudowny Shiro. Podoba mi się, że wykorzystałaś elementy o starszej kresce (jak naszyjnik), które dodają takiej swoistej wyrazistości. I to spojrzenie zza okularków, któż by mu się oparł? :>
@Zorma - Świetny Kopciuszek, nawet nie potrzeba podpisu, żeby poznać, kto to Pięknie, pięknie
@Dante - Kagura wyszła ci bosko Strój to jedno (parasol tak bardzo nie przeszkadza^^), ale mina jest idealna, toć to cała Kagura, totalnie 1:1 Chciałabym zobaczyć resztę tych idiotów w twoim wykonaniu
A ja przybywam ze swoją miłością największą, a co! Ryczałam przez niego jak idiotka i będę ryczeć znowu, bo nadchodzi czas, gdy pojawi się w anime i kolejny raz złamie mi serce
Donquixote Rocinante znany pod pseudonimem Corazon - prosto z One Piece :>
I oryginał:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)