Dziekuje bardzo Yumek i Saeniver
Znam z Fate tylko pierwszą serie.
Sam tytuł kojarze ale anime nie oglądałam i po arcie nie poznałam
I tak nie wiem co robić więc może lookne.
Troche póżno ale zawsze AngelicPretty świetny Cosplay, też chciałam go zrobić ale mi nie wychodził!
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 71
#1151 14-01-2015 o 19h29
#1152 15-01-2015 o 18h33
Wow, wow, wow, łucznik z Fate i Perona z On Piece wyszły prześwietnie, aż miło się patrzy, co prawda nie widziałam lepszego dołu, ale ten też odwzorowuje Naszego przystojniaka ^^
Oto moje cosplaye, postanowiłam wrócić do czasów "dzieciństwa" i ponownie stanąć na wysokości zadania żeby stworzyć cosplaye. Tym razem wybrałam trójcę Naszych panien z grupy Hao Asakury, są nimi:
Marion Phauna (bolało mnie, że nie ma odpowiedniego misia ;()
Macchi Matisse (plus wzięta uwaga od Yumeka )
Kanna Bismarch
oraz Anna Kyoyama
Ostatnio zmieniony przez Sartani (18-01-2015 o 21h10)
#1153 16-01-2015 o 15h35
Likoris - Jeśli chcesz zagłębić się w Fate, to już lepiej obejrzeć /Zero i nową "wersję" StayNight: Unlimited Bladeworks. UB jest o klasę lepsze od pierwszego StayNight, ale Zero jest powalające (nie ma tam czerwonego łucznika, ale Gilgamesh rozwala system).
Sartani - Bardzo podobają mi się głowy! Świetnie dobrane fryzury i miny. Stroje Marion i Kanny (ach, ten nowy pistolet!) też fajnie odwzorowane. Maskotka mi nie przeszkadza. Zastanawiam się tylko nad Macchi w paski i moro... Z ciekawości przejrzałam Nine i zastanowiłam się nad połączeniem T-shir Roxanne i Sukienki klasycznej.
Link do zewnętrznego obrazka
#1154 19-01-2015 o 21h09
@Tsunshun - Perona świetna, rozpoznałam ją bez problemu. Jako wielka fanka One Piece'a kłaniam się z szacunkiem w twoją stronę - ja jakoś nigdy nie zebrałam się w sobie, żeby stworzyć cosplay z tej serii. Chyba nie czuję się na siłach
Przykro mi stwierdzić, że postaci z kilku ostatnich cosplayi kompletnie nie kojarzę (głównie z powodu nieznajomości serii czy fandomów z jakich pochodzą), ale zerknęłam w googla i mogę śmiało stwierdzić, że to kawał dobrej roboty!
A tymczasem przedstawiam wam mój lekko niedopracowany (nie znoszę prostych strojów ) cosplay pewnego króla. Elfiego króla. Za wizerunkiem jego przystojnego syna stoi Solomona. I proszę nie rzucać wyświechtanych frazesów o zmianie twarzy - nie znaczy nie. Ja tym razem wyjątkowo zmieniłam nawet kocie oczyska, wszystko, żeby upodobnić się do mojego ulubieńca
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#1155 19-01-2015 o 21h11
Wyglądamy uroczo. Dodam jeszcze, że to ja namówiłam Mikacz do zrobienia cosplay'u Thranduila. I wyszedł boski i majestatyczny duet XD
#1156 19-01-2015 o 22h19
#1157 19-01-2015 o 22h51
Cudo! Częściej musicie występować w duecie.
#1160 22-01-2015 o 20h37
Zrobiłam postać Sherlocka, jednak wydawało mi się, że kiedyś widziałam bardzo podobnego (boję się, że za bardzo), ale to dlatego, że mam mało ubrań które by pasowały Mam nadzieję, że nikt nie pomyśli iż kopiowałam od niego xd
#1161 23-01-2015 o 23h53
Sartani - świetna robota, wzory porzucone, a cospley nie starcił na chłopczycowej zadziorności! Anna też wyszła ciekawie, świetne wykorzystanie korali z nowych kolekcji!
Mikacz - wspaniały, wyniosły wyraz twarzy. A Solomona mocno się ogranicza niezmienną twarzą. Nie mówię, żeby oczy (najbardziej charakterystyczne), ale uszminkowany Legolas... Ale stroje są świetnie dobrane.
Arashi - Madame Red to jedyny rozdział z pierwszego Kuroshitsuji, który zapamiętałam pozytywnie (prócz prologu) i niezmiernie mnie cieszy, jak ją przedstawiłaś. Monochromatyczna dama z nieco nadętą, a mimo wszystko ciociowatą osobowością.Ta twarz mogłaby nawet zostać jako baza dla Cruelli de Mon!
martyna037 - Ubrań faktycznie jest niewielki wybór, właszcza jeśli chodzi o długie rozpięte płaszcze i szaliki. Twój efekt jest całkiem elegancki, ale najbardziej podoba mi się twarz - jasne spojrzenie szeroko otwartych oczu.
Ja po pokazaniu się nowych zodiaków od razu pomyślałam o Temidzie, ale wrzuciłam ją do inspirowanych, bo wzorowałam się na ogólnym wyobrażeniu o niej. Zapraszam do zerknięcia.
#1162 24-01-2015 o 14h47
Jon Snow lol. xd
#1163 24-01-2015 o 19h12
Jon Snow jak żywy! (Kto wie, jak długo...)
#1164 27-01-2015 o 20h43
Arashi zostalo przez Ciebie wykonana swietna robota, twoj Cosplay jest cudowny, nawet nie trzeba bylo czytac zeby na pierwszy rzut oka sie domyslic co to za postac
#1165 28-01-2015 o 14h05
Jon Snow nigdy nie umrze XD
Btw cudowny, jestem zachwycona <3
Kto z Was jeszcze pamięta Atomówki? Ja oglądałam namiętnie i poza oczywistą słabością do geniusza zbrodni Mojo Jojo, moim absolutnym numerem jeden w czynieniu zła był... ON ;]
Jego Piekielna Wysokość ON, którego imię jest tak straszne, ze nikt nie wypowiada go głośno. Mistrz manipulacji i siania zamętu. A poza tym ikona stylu i gracji XD
#1166 28-01-2015 o 16h56
Omg Fox! Nawet nie musiałam otwierać spoilera, żeby wiedzieć kto to jest ♥ Wyszedł Ci genialnie, identyczny! <3
#1167 28-01-2015 o 18h06
*pada z zachwytu przed majestatem Jego Piekielności*
Stanowczo najlepszy ze wszystkich kreskówkowych złych charakterów!
I stanowczo najprzegenialniejszy cosplay ever... O.O
#1168 28-01-2015 o 18h40
Fox, jesteś genialna. Po prostu genialna. Twój cosplay jest cudowny (już nawet nie wspomnę o tym, że to jeden z moich najukochańszych czarnych charakterów) <3<3<3
#1170 28-01-2015 o 20h27
Foxglove nigdy bym na to nie wpadła, czysty geniusz
#1171 28-01-2015 o 20h55
Fox zabiłaś mnie tym cosplayem ^^ Uwielbiam atomówki po dziś dzień, a On był jednym z najfajniejszych złych postaci tamtego czasu
#1172 28-01-2015 o 22h00
martyna037, Twoje obawy były słuszne. Niemal identyczny Sherlock siedzi na moim profilu od bardzo dawna ale nie posądzam nikogo o plagiat, w końcu wybór jest rzeczywiście bardzo mały, jeśli o taką postać chodzi...
Foxglove, o matko. Od razu rozpoznałam. Świetne odwzorowanie, choć sama postać mnie przeraża ^^'
Ja mam dziś dwie postacie. Pierwsza z nich to jeden z koszmarków z komiksu Sandman, czyli... Koryntczyk. Choć postać wydaje się łatwa do zrobienia, to jednak nie jestem do końca zadowolona z efektu.
Druga postać to Orange Princess z Castle Crashers, z której jestem już trochę bardziej zadowolona Z tym, że tu jest istny spoiler, więc jeśli ktoś planuje w to grać albo jeszcze nie doszedł do końca, to zagląda na własną odpowiedzialność
#1174 30-01-2015 o 20h16
Też machnęłam Thranduila.
#1175 31-01-2015 o 18h00
nivata, cudo, ta mina ♥ Na główkę dałabym coś innego, ale i tak jest świetnie
A ja lecę dalej z blogerkami, tym razem Holy-nights, moja wielka miłość. Teraz chyba poszło mi lepiej z buzią.