Jak tylko wyczaiłam w sklepie ramoneskę do razu musiałam zrobić ten cosplay zespołu Ramones, a może konkretnie to wokalisty Joey Ramones. Co prawda mu prędzej by pasował mikrofon, ale postanowiłam jednak użyć gitary jako dodatku. No i buszu na głowie takiego nie ma, ale mam nadzieję, że jako tako to wygląda.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 44 45 46 47 48 ... 71
#1126 25-12-2014 o 17h24
#1127 26-12-2014 o 02h05
Hetalia aż mnie serialem zainteresowałaś. Jak tylko będę miała czas to obejrzę. Anioł super
Dzięki dziewczyny za aprobatę xD dopiero teraz mi się przypomniało, żeby wejść w wątek. Przydałby się tygrys albo słoń do cyrkowych stylizacji
#1128 26-12-2014 o 14h12
Anixa
Oj, zdecydowanie polecam. To właśnie Anioły były tym, co przyciągnęło mnie do serialu. Zacznij od odcinka pt. ,,Blink", w którym to właśnie po raz pierwszy pojawiają się Płaczące Anioły.
Co do Twojej stylizacji, to nawet gdybyś mogła, to nie powinnaś zmieniać zwierzaka. Misiek wygląda obłędnie, a zła treserka idealnie oddaje naturę cyrku. Szkoda, bo jako dziecko nieświadome krzywdy, jaką wyrządza się zwierzętom, bardzo lubiłam oglądać takie pokazy.
EDIT
To ja wrzucę jeszcze cosplay jednego z hinduskich bóstw- Ramy ^^
Link do zewnętrznego obrazka
Inspiracja:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Hetalia (26-12-2014 o 17h43)
#1129 27-12-2014 o 16h36
Hetalia twoje Cosplay'e zawsze są cudowne i mega kreatywne, tym razem również tak jest! Cosplay Ramy jak i poprzedni który zobaczyłam jest wspaniały
P.S. Świetny makijaż i fryz!
Ostatnio zmieniony przez Likoris (27-12-2014 o 16h37)
#1132 06-01-2015 o 12h44
Saeniver świetnie ci to wyszło PS też lubię K-on
A Hetalia jak zawsze genialny cosplay
Ja mam dla was znów cosplay ze słodkiego flirtu. Oto moja wersja Kim
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#1133 06-01-2015 o 12h50
Hahaha, Lowsip, Twoja miss minę ma genialną, myslę, że nieźle pasuje mimo, że sama postaci nie znam XD Cosplay udany
Saeniver, Twoj cosplay też jest udany. Fajnie dobrana spódniczka. Usta bym tylko zmieniła na mniej krwisto-czerwone, bardziej by przypominało oryginał <3
Lajna - musiałam poszukać obrazków oryginałów, by móc porównać, ale kiedy to zrobiłam od razu miałam: o, super! Podobają mi się te cosplaye, przypominają postacie, które miały obrazować!
#1135 07-01-2015 o 21h40
Mignęła mi Twoja Miss na defiladzie i pierwsze, co pomyślałam, to: "podobna do jakiejś postaci z Muminków" - tylko nie mogłam sobie przypomnieć, co to była za postać. Ale to jak nic oznacza, że cosplay udany! Do tego śliczny :3
#1136 08-01-2015 o 16h08
Dasharia napisał
Mignęła mi Twoja Miss na defiladzie i pierwsze, co pomyślałam, to: "podobna do jakiejś postaci z Muminków" - tylko nie mogłam sobie przypomnieć, co to była za postać. Ale to jak nic oznacza, że cosplay udany! Do tego śliczny :3
Dziękuję.^^ Cosplay był dosyć prosty, ale cieszę się, że jest podobna. W planach mam jeszcze dwa z Muminków więc będę chyba musiała zebrać je wszystkie razem. :3
#1137 08-01-2015 o 23h28
@Ćwieku Cosplay Alicji jest cudowny <3
I może faktycznie nie ma zbyt wielu elementów ale napewno nie był prosty, wiedząc za jaką postać chce się przebrać swoją miss trzeba rozplanować sobie jakich elementów i ubrań użyć, a to przepranie wygląda naprawde świetnie i całkowicie zasługuje na podziw <3 Nawet makijaż świetnie się zgrał!
Lowsip wpełni zgadzam się z Hildee świetnie dobrane usta
Saeniver Cosplay Mugi jest świeny, nawet serduszko jest tam gdzie powinno i wg bardzo kreatywne rozwiązanie, jedyne do czego mogę się troche przeczepić to zbyt jak na nią wyrazisty makijaż, ale jest uroczy więc wybaczam ^^
Lajna Shizuo może niezbyt się mi podoba ale Koko wygląda cudownie, normalnie klasa, śietny Cosplay!
Ostatnio zmieniony przez Likoris (08-01-2015 o 23h28)
#1139 09-01-2015 o 16h32
Link do zewnętrznego obrazka
Na początku nie byłam pewna co do tego cosplayu, gdyż ubrań pasujących było naprawdę mało, ale... W ostateczności postanowiłam stworzyć Barbarę z gry Rayman Legends .
#1140 09-01-2015 o 17h26
o Rainbow super cospley!
#1141 09-01-2015 o 21h32
Uważam, że Suigintou powinna dostać inny pasek. Ten ani krojem, ani kolorem nie pasuje. A broszkę przy szyi znaleźć jakąś bardziej monochromatyczną, jeśli nie ma już purpurowej?
Barbara jest świetna! Bardzo trafne odpowiedniki stroju. Nie jestem tylko przekonana do ust, ale z drugiej strony takich z wybitym zębem na pewno nie ma. ^^'
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Zna ktoś Fate? Powyżej Strzelec. I mam pytanie - zna ktoś (w podróżach, bo w zwykłej Nine się nie dopatrzyłam) tył płaszcza w ładnym, ciemnoczerwonym kolorze?
Ostatnio zmieniony przez Yumeka (09-01-2015 o 22h01)
#1142 10-01-2015 o 17h59
Yumeka bardzo fajnie odwzorowany i przemyślany Cosplay, efekt jest świetny <3
#1143 10-01-2015 o 21h36
Dziękuję, Likoris !
Skąd masz taki smukły łuk, jaki wykorzystałaś przy Madoce? Przydałby mi się dla Archer Iliyi. ~
#1144 11-01-2015 o 10h52
Yumeka napisał
Dziękuję, Likoris !
Skąd masz taki smukły łuk, jaki wykorzystałaś przy Madoce? Przydałby mi się dla Archer Iliyi. ~
Chyba ci chodzi o ten co ma szkocka księżniczka Musisz sobie zrobić z nią zdjęcie
Idealnie odwzorowałaś tę postać! Bardzo mi się podoba
#1145 11-01-2015 o 17h37
A więc muszę upolować Meridę... albo Toriel. Cóż, marne szanse. Także jak na razie mam to:
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
#1146 13-01-2015 o 11h17
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Perona z One Piece. Niestety nie ma pasiastych rajstop w dobrym kolorze, ani bluzki z nadrukiem odsłaniającej brzuch...
Ostatnio zmieniony przez tsunshun (13-01-2015 o 11h20)
#1147 13-01-2015 o 16h08
tsunshun napisał
http://s10.postimg.org/w9fi3m2ft/Perona_Anime_Pre_Timeskip_Infobox.png http://s17.postimg.org/jrjzw8ztb/tsunshun_1.png
Perona z One Piece. Niestety nie ma pasiastych rajstop w dobrym kolorze, ani bluzki z nadrukiem odsłaniającej brzuch...
Świetnie odwzorowałaś postać Bardzo mi się podoba
#1148 13-01-2015 o 17h04
@Tsunshun ogólnie Cosplay świetny, nie ma się do czego przyczepić, a i samą Perone jako postać w One Piece bardzo lubiłam
Przepraszam że tak póżno piszę Yumeka ale widzę że Kizimizi46 już dawno ci odp
Jest to faktycznie łuk ze zdjęcia ze szkocką księżniczką (która jest Meridą)
Yumeka: Po arcie wnosze że Cosplay wyszedł fanie, mam malutkie wątpliwości czy cera nie powinna być troche bledsza ale z drugiej strony nie znam tej postaci i nie mogę stwierdzić w każdym razie reszta to cudo
Właśnie chciałam zapytać. Co to za postać? Czy może znalazłaś fajny art i postanowiłaś zrobić Cosplay?
#1150 13-01-2015 o 23h32
Likoris To Illya z Fate/Kaleid Prisma. Anime dość pokraczne na tle reszty serii Fate. Nie pamiętałam, jaką Illya miała skórę po przemianie, ale w drugiej części jej klon miał ciemną, więc uznałam, że nie będę zmieniać.
@Tsunshun Cosplay z One Piece bardzo udany! Praktycznie nigdy nie da się znaleźć dokładnych odpowiedników, więc się nie przejmuj. Odwzorowałaś najważniejsze cechy - to najważniejsze.