W poprzednim wcieleniu byłaś piosenkarką, bo twoja miss skojarzyła mi się trochę z Beyonce
Lucie
W poprzednim wcieleniu byłaś piosenkarką, bo twoja miss skojarzyła mi się trochę z Beyonce
W poprzednim wcieleniu byłaś modelką bo mi się kojarzy twoja sukienka z owym zawodem
W poprzednim wcieleniu byłaś nauczycielką. Ba! Bardzo miłą, sympatyczną, łagodną i lubianą nauczycielką.
W poprzednim wcieleniu byłaś wampirem, ale twój zazdrosny chłopak wbił ci kołek w serce. Denerwowali go twoi adoratorzy.
W poprzednim wcieleniu byłaś księżniczką Holandii,bo masz koronę,a w tym bukiecie są też tulipany
Byłaś... zwykłą dziewczyną
Avirja w poprzednim wcieleniu byłaś aktorką .
Byłaś wokalistką pewnego znanego metalowego zespołu
Byłaś dziennikarką kanału o przyrodzie.
Byłaś złą wiedźmą, która zwodziła ludzi, a następnie ich zabijała bez większego powodu. Uwielbiałaś patrzeć, jak inni cierpią, czerpałaś siłę do życia z ich strachu i bólu.
taki strój . masz
Byłaś demonem.
Byłaś Aniołem Śmierci.
Byłaś Demonem Masz takie oczy , no i fryzurę ^^
Byłaś zwykłą uczennicą. Miałaś wszystko co tylko chciałaś ze względu na bogatych rodziców, ale kiedy zginęli w wypadku musiałaś sobie radzić sama. Niestety, nie udało ci się i umarłaś z głodu, bo nie miałaś na nic pieniędzy.
W poprzednim wcieleniu byłaś wróżką.
Byłaś tatuażystką, która zbankrutowała i się zatytułowała na śmierć
Byłaś smokiem wawelskim haha tak mi sie skojarzyło z tym irokezem zielonym
Dobre.
Byłaś sprzedawczynią, która sprzedawała ser pod wieżą Ailffa.
Byłaś bazyliszkiem, bo masz powalający wzrok xD
Byłaś księżniczką, która zginęła w walce o swoje królestwo.
Byłaś wróżką,ze względu na Twój wygląd tak mi się skojarzyło
Byłaś małą dziewczynką o wielkim sercu, która zginęła ratując swojego kotka spod kół samochodu.
Byłaś amerykańską miss licealistek.
Bylas arystokratka, ktora zapraszali na kazde przyjecie.