byłaś dziewczyną z reklamy golarki Venus bo masz tylko na sobie ręcznik co skojarzyło mi się z ową reklamą.
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~
byłaś dziewczyną z reklamy golarki Venus bo masz tylko na sobie ręcznik co skojarzyło mi się z ową reklamą.
W poprzednim wcieleniu byłaś... japońską gwiazdę filmową Ponieważ twoja miss ma w ręce wachlarzyk, kojarzący mi się z Japonią oraz długą, czerwoną suknią która kojarzy mi się z gwiazdą filmową
Byłaś uroczą dziewczyną z sąsiedztwa bo masz delikatny zestaw:)
Byłaś zwykłą dziewczyną u fryzjera
Byłaś zwykłą dziewczyną, która uwielbiała upał i wodę
Byłaś emerytowaną fryzjerką, bo masz prostownice w rece.
Byłaś wróżką , ponieważ masz niebieskie włosy i kreacje , która jakoś mi się z tą istotą kojarzy.
Możliwe, że w poprzednim wcieleniu byłaś pomocnicą szatana. Te rogi i czarny strój mówią za siebie xd
W poprzednik wcieleniu byłaś aniołem, bo jakos tak mi sie kojarzy twój strój. ^^;
Byłaś bibliotekarką, ponieważ nosisz jesienne kolory oraz charakterystyczny kapelusz i sukienkę.
Byłaś strachem na wróble, ponieważ nosisz tak pomieszane ubrania, co wygląda naprawdę wspaniale!
Byłaś młodą japonką, być może przyszłą gejszą która ubierając tak kolorowe kimono chciała w ten sposób zwrócić na siebie uwagę reszty społeczeństwa
Bylaś...fajną laską!! bo masz fajne ciuchy
W poprzednim wcieleniu z pewnością byłaś jedną z postaci z Alicji w Krainie Czarów. Masz typowo bajkowy wygląd, i do tego ten wzór z ciast na dole sukni.
W poprzednim wcieleniu byłaś zmarłą w młodości szlachetnie urodzoną panną, ponieważ to sugeruje mi Twój jasny, delikatny i elegancki strój oraz smutny wygląd twarzy. Zmarłaś prawdopodobnie w trakcie porodu, jak to bywało w dawnych czasach i teraz jesteś jedną ze swoich potomkiń.
W poprzednim wcieleniu byłaś jak ten bibliotekarz z filmu, bo kojarzy mi się twój strój. Brązowe spodnie w pasy i różowa bluzka w czarne paski (albo na odwrót) i pistolet. Jakoś tak mi się dziwnie skojarzyło nie wiem czemu. I jeszcze ta fryzura...
W poprzednim wcieleniu byłaś... sportsmenką, bo jesteś ubrana na sportowo.
W poprzednim wcieleniu byłaś... aktorką. Twój strój kojarzy mi się z filmem "Alicja w krainie czarów" i mogła byś tam grać w takim stroju
W poprzednim wcieleniu mogłaś służyć w wojsku (strój moro)
W poprzednim wcieleniu byłaś księżniczkom, ponieważ - sukienka xd
W poprzednim wcieleniu byłaś starą panną z kotami, co nasuwają mi na myśl twoje kocie uszka. ;p
W poprzednim wcieleniu byłaś projektantką mody
bo pięknie się ubierasz
W poprzednim wcieleniu byłaś XIX wieczną podróżniczką. Nie chciałaś zostać w domu i wieść tradycyjne życie. Uwielbiałaś afrykę. Przez długi pobyt na słońcu Twoja skóra pociemniała. I choć nie było to wtedy pożądane, Tobie w ogóle to nie przeszkadzało.
W poprzednim wcieleniu byłaś małym, grubym chłopcem, który zmarł w wieku 10 lat z otyłości.