Będąc aniołem ma się pewne obowiązki:
1.Wykonywać to co zastało ci przydzielone podczas narodzin
2.Słuchać modlitw ludzi
3. Przyjmować i żyć w pokoju ze świętymi
4. Nawracać
Ostatni punkt jest najważniejszy i nie dotyczy tylko ludzi. Aniołowie też czasami zbaczają z wyznaczonej im ścieżki i wtedy stają się diabłami bądź demonami. Jest to zjawisko coraz częstsze więc do życia została wezwana inkwizycja mająca zapobiegać podobnym incydentom. Właśnie wtedy bez śladu zniknął bardzo ważny anioł a zwał się on sprawiedliwość.
Właśnie tutaj zaczyna się nasza historia. Wszystko zaczyna się oczywiście na ziemi gdzie nasza kochana inkwizycja szuka upadłych aniołów. Przydział ról jest następujący:
1. Przywódca inkwizycji: Mizume
2.Członkowie inkwizycji:
1. Ewangelin
2.Yoshiko
3. Milandra
4. Paululusia
5. Kleopaatraa
3. Przywódca Upadłych (dawniej sprawiedliwość): Werja
4 Inne demony:
1.Olga31082000
2. Tsunshun
3. Alexanda
4. Eminaria
5.
Liczba miejsc nieograniczona i naprawde to żaden wstyd być aniołem bo mamy braki a i dla uzupełnienia w inkwizycji można być aniołem, archaniołem, serafinem lub upadłym aniołem który powrócił na dobrą ścieżkę
1. Przestrzegamy regulaminu forum
2. Piszemy do końca
3. Jeżeli w ciągu 72h jak się zgłosisz nie stworzysz KP zostajesz automatycznie wylany
4. Nie używamy przekleństw
5 Posty przynajmniej 6 zdaniowe
6. Wygląd A&M
KP
Imię
Ludzkie nazwisko
Rola(znaczenie imienia)
Specjalne umiejętności
Charakter
Ciekawostki
Lubi
Nielubi
Powód przyłączenia się do inkwizycji bądź powód stania się demonem
Moje KP
Imię: Shiloh
Nazwisko: Garcia
Rola: Jestem pokojem i lekiem na wojnę. Jestem stworzycielką wszystkiego co nie pragnie walczyć i jest posłuszne naszemu wielkiemu panu stwórcy jedynemu.
Specjalne umiejętności: Moje myśli tworzą stworzenia i przedmioty o jakich nikomu by się nawet nie śniło. Otumaniam umysły ludzi aby nie widzieli prawdy gdyż ona by ich zniszczyła. Odpycham złe myśli innych. Tworzę tarczę która chroni niewinnych.Potrafię na szybko stworzyć miecz duszy.
Charakter: Jestem spokojna i opanowana. Potrafię się odnaleźć w każdej sytuacji. Nigdy się nie boję chyba że o innych. Życie i bezpieczeństwo innych stawiam wyżej niż inne wartości. Przecież jestem odpowiedzialna za pokój, czyż nie? Chociaż po tym jak odnalazłam mojego byłego trochę się zmieniłam. Potrafię często przeklinać, denerwować się z byle powodu i być wredna dla osób które mnie wkurzają między innymi chodzi o Viktora. Ale wśród przyjaciół jestem miła i towarzyska. Jestem pełna przeciwności.
Ciekawostki:
-Chociaż przyłączyłam się do inkwizycji nie mam żadnej broni jestem w pełni uzależniona od moich umiejętności ale gdy musi potrafi korzystać ze zwykłej broni.
-Jestem sarkastyczna, niemiła, nie trzymam się obowiązków a oni nadal trzymają mnie w niebie.
- Jestem archaniołem a zachowuję się w niektórych sytuacjach jak upadły. No po prostu zawaliście...
Lubi:
-Obserwować ludzi
-Śpiew ptaków
-Latać
-Rozmawiać z innymi
-Pokój
- Tańczyć
- Śpiewać
Nie lubię:
-Demonów
-Wojny
-Bitew
-Krwi
-Niezgody
- Viktora
Powód przyłączenia się do inkwizycji: Szukałam swojego ukochanego sprawiedliwości. A gdy go znalazłam znienawidziłam go i narazie szukam kogoś kto by mnie pokochał abym wróciła do normy i znowu była w pełni sobą.
Ostatnio zmieniony przez Ewangelin (10-08-2013 o 22h33)