Dwa światy zostają rozdzielone, po 6 wspaniałych latach. Rozdzielone na 3 lata. Wracają. Patrzą na siebie w tej szkole. Spojrzenie się spotyka. Nie poznają się, ale gdy stara szara fotografia upada pod jego stopami dzieje się coś niezwykłego. Poznają się, ale jego wzrok jest zniesmaczony. Mam jedno pytanie: Czemu mnie nienawidzisz?
Link do zewnętrznego obrazka
Po 3 latach, dawni przyjaciele się spotykają. Ze zmianami. Ona chudsza, ładniejsza. On bardziej zamknięty, bezuczuciowy. Na początku się nie poznają, ale gdy dziewczynie wypada zdjęcie, chłopak poznaje i patrzy zniesmaczony. Ona nie rozumie. Spotyka starych znajomych tak samo jak i nowych. Ona buja w obłokach i próbuje wymyślić plan jak znowu z nim zawrzeć przyjaźń
1. Przestrzegamy ogólnego regulaminu.
2. Wygląd A&M
3. Przekleństwa są zakazane, nawet cenzurowane gwiazdkami bądź symbolami
4. Zgłaszasz się? Piszesz do końca!
5. Klepiesz postać? Czekam na kartę postaci 48h w innym przypadku nie będziesz miał swojej postaci.
6. Sceny +18 przenosimy na Pw, lub w ogóle ich nie piszemy.
7. Proszę o dziennie dodanie przynajmniej 3 postów.
8. RPG rozpoczynam ja lub osoba do tego wyznaczona.
9. Dłuższe nieobecności usprawiedliwiamy.
10. Odchodzisz? Znajdź osobę, które cię zastąpi lub wymyśl przyczynę np. śmierć.
11. Powtarzam, bo to ważne. Przestrzegamy ogólnego regulaminu.
12. Tzw. cisza nocna zaczyna się u nas o 00:00 a kończy o 9:00
13. Dla ułatwienia komunikacji i tak dalej, prosiłabym byście dodali mnie do znajomych.
Imiona do własnego wyboru!
1.1 - Dziewczyna wracająca po 3 latach do szkoły. - @misiasta jako Erika Castoldi
1.2 - Dawny przyjaciel 1.1 - victoriaxbell jako Harry Black
1.3 - Dawna przyjaciółka 1.1 - bejla jako Madison Nervi
1.4 - Dawna przyjaciółka 1.1 - Kleopaatraa jako Arisa Festris la Nemeyeh
2.1 - Nowa przyjaciółka 1.1 - @Zorma jako Tia Zen
2.2 - Przyjaciółka 1.2 - Oliwkaa jako Lucy De Mur
2.3 - Przyjaciółka 1.2 i 1.4 a także rywalka 1.1 - Yoshiko jako Sen Ukita
2.5 - Przyjaciel "wszystkich" (szkolny kochaś) - Olga31082000 jako Alexander Mustang
+ Nabór cały czas jeżeli chodzi o tzw. koleżanki i koledzy z klasy bądź szkoły.
Imię:
Nazwisko:
Charakter:
Wygląd: (Zdjęcie bądź dokładny opis)
Cechy szczególne:
I co tam jeszcze chcecie
Moja Karta postaci
Imię: Moje imię? Muszę mówić? Nienawidzę go... Poza tym po co wam moje dane osobowe? No dobra imię mnie prześladujące... Erika! Lepiej?
Nazwisko: To też mam mówić? Ale sobie wymyślili. Castoldi... Jestem z pochodzenia włoszką, a mi się to nie podoba.
Wiek: Jest rok 2013. Ja urodziłam się 17 lat temu. Wystarczy? Dziękuje.
Charakter: Echh... Jak oceniać siebie? Mogę skłamać i wzbogacić swoją wredną naturę o dziewczynę, która ratuje kotki. No dobra, jestem: wredna, wygadana, ale też płaczliwa. Powiedzmy, że to zmienne.
Wygląd:
Link do zewnętrznego obrazka Zwykła i przeciętna
Cechy szczególne: Kooooocha króliki, chcę nawet nim zostać.
Ostatnio zmieniony przez misiasta (16-07-2013 o 15h41)